108

някой

преди 12 години

До: номер 107"Моята Борба" е книга, написана от Адолф Хитлер, който е партиен водач на националсоциалистите, или така наречените нацисти.Дълго време комунистите ги беше срам да говорят за националсоциализъм, поради очевидната прилика със техния социализъм.Фашизъм е имало само в Италия.А италианският фашизъм се различава доста от германския националсоциализъм.

107

Анонимен

преди 12 години

Аман от ориенталщина. Даже Касиус Клей като стана Мохамед Али и я закъса...

106

Анонимен

преди 12 години

Срам и позор, че най-гледаните български телевизии насаждат една ориенталска култура. Нямам нищо против турския народ, но когато исляма превзема Европа, поради наплива на мюсулмани и ниската раждаемост на европейците, когато чалгата е музиката на нашите деца, е престъпно заради пари да вкарваш още мюсулманска култура ако мога така да я нарека в нашето закъсало християнско общество.Някой може да каже, какво пък, пазар е това? В случая, обаче става дума за нещо, което е опасно за националното съз

105

Анонимен

преди 12 години

Да му дадат 20 млн. $ да стане и мюсулманин

104

@ 104

преди 12 години

Да , споменаваш "Моята Борба" , книга която се чете главно от фашисти.

103

.

преди 12 години

Мирише ми на нездрав смях. Смешно е , че единствената "култура" на турците е да мият *** на един миризлив *** , който наричат султан , всичко друго е взаимствано от арабите и от персите. Ами ти си го каза , че тюркските народи нямат нищо общо с турците , както испанците нямат нищо общо с румънците :D

102

някой

преди 12 години

До: номер 102Имаше от по-старите коментари написана статистика, според която най-много ни е тракийския ген. Смятам, че на същото мнение е и Божидар Димитров, а подобни резултати бяха оповестени от една българска лаборатория на която мога да имам доверие.Една забележка: Както и други вече коментираха тук, етническият състав на съвременна Турция е много разнороден, много турци са бели и руси със сини очи. Лично аз познавам много такива. Не че няма черни, но представата ни е много изкривена.

101

някой

преди 12 години

До: номер 101Да съм споменавал някъде за фашисти?

100

някой

преди 12 години

До: номер 96Леле майко, ти така омаза пейзажа, че направо ме хвърли в оркестъра! Изби рибата в Световния Океан! Как ги омеша само: Персийци, араби, тюрки, турци, всички в един кюп!Откакто се смях искрено на кандидатстудентските бисери досега не се бях смял така, ама честно!Единственото вярно е, че испанци, италианци, французи, румънци и други не са нито латинци нито римляни. Такава е разликата и между съвременните турци и тюркските народи. Но речниците им са много сходни ;-)

99

.

преди 12 години

Абе то е имало и Свещена Римска Империя , ама е нямала много общо с истинския Рим , така че не търси разковничето в думичките , имаш нужда от по сериозен "цимент" за да докажеш произхода на един народ. Съвременната наука казва НЕ на тюркския произход на българите. ДНК не е вид баклава драги, но и без ДНК мога да различа един бял българин от смачкана , черна и грозна турска ***. Не е математика.

98

Анонимен

преди 12 години

Аа грешиш не съм фашист , чета разнообразни неща , извчгвам фантастиката потурчен ***.

97

Жоро-бг

преди 12 години

ПАДЕНИЕ.....

96

тъпака

преди 12 години

До: Йоан Кръстител (номер 94)Умнико, не гледам турски сапунки, не гледам турски епопеи, не чета турска пропаганда, освен ако не наричаш българските учени и историци, както и техните западноевропейски колеги "турски пропагандатори". Чета обективни научни статии, а ти четеш националистическа литература. Може би си чел и "Майн Кампф" на другаря Адолф Хитлер (която между другото е много популярна и сега в Турция).

95

акад. Гълъбов

преди 12 години

Изследване върху генотипа на българската популация обори историческата хипотеза, че прабългарите са били с тюркски произход. Днес населението ни и хората с тюркска народност нямат нищо общо, заяви на пресконференция акад. Ангел Гълъбов, директор на Института по микробиология.Това казва науката! А турската пропаганда не обича науката, тъй като противоречи на дивашките османски амбиции и лъжи.

94

Анонимен

преди 12 години

Е супер таман холивудите ще се научат как се играе от турците.

93

.

преди 12 години

Понеже много заблудени от турските историци, които между другото са правдободобни и имат научна стойност , колкото и сериалите им , та много ни свързват с тюрките , защото откривали някакви си общи думи или приличащи си думи между прабългарския и тюрския. Почти цялата арабска а оттам и турска култура се базира на иранската. НО да оставим това , ако испанците , италиянците и французите говорят езици производни на латинския с много приличащи си и дори общи думи французите испанци ли са ? НЕ ! Дори тези сериали , за които говорите идват от арабския свят. Турците в културно отношение имитират арабите , които пък са имитирали изкуството на персите. Орхан Памук пише за Цариград , че е пълен с култура и история , но турците не разбират от култура, всичко потъва в плесен , сядат върху паметници , не разбират какво е.

92

някой

преди 12 години

До: номер 88Такаааа ... да видим сега къде другаде по света се среща "иранската" дума балкан!Значи: В Туркменистан има: Провинция Балкан, планинска верига Балкан, град Балканбат - всъщност столица на провинция Балкан ... Туркменистан си е чисто иранска държава нали?То и самото име и е такова, иранско: "ТЮРК"менистан!!!

91

@92

преди 12 години

Можеш да започнеш от простия факт , че самите османци не са тюрки , точка по въпроса ***, учи история не гледай турски епопеи посветени на откачени съдисти и *** и чети по-малко турска пропаганда.

90

@ 79

преди 12 години

Пропаганда драги ми смехурко , турска пропаганда , предлагат безплатни училища , екскурзийки на хора в бедни райони и ги карат да вярват , че ако не гласуват за клона на Анкара в България (не без тихото съгласие на редуващите се правителства) Аллах щял да ги накаже , тази турска пропаганда не само в България , но и в Гърция не е от днес или от вчера , аз като говоря испански да не съм испанец случайно ? Език се учи.

89

някой

преди 12 години

До: номер 85Хайде пак почнаха конспиративните теории и псевдонационалистическите саги, митове и легенди.Или казано с три думи: Иранка е баба ти!То да бяха само прабългарите тюрки, ами какво ще кажеш за куманите? Куманите пак иранци ли ще ги изкараш?И то да беше само това, едни от най-силните български царски династии имат кумански произход. Примерно Асеневци, Тертеровци и др. Ами Шишмановци? И днес в Турция има фамилно име Шишманоглу, на турски "шишман" значи "шишко", дебел човек.