361

БАЙКО ОПОМНИ СЕ

преди 12 години

Народа загива от мизерия, а ти само се пъчиш!

360

Анонимен

преди 12 години

Скоро ще ви хвалим боце,ама с камъни.

359

въй

преди 12 години

Ама са и нагли! Каква е тая детска градина за 4 млн лв бе ?!? За тези пари 5-6 поне могат да се построят.Всичката политическа каста е за казана !

358

коко-бойковист

преди 12 години

Приятелю Бойко ,излез от Бояна без пазвантите и виж как живее раята!Малкото останали в България живеят по зле от неандарталците .А те са изчезнали.Никой вече не го интересува на кого кой му е виновен че не може да му стане нещо,всеки се чуди и мае как да оцелее...А за голямото постижение от повишена минимална заплата всеки безработен европеец в криза ще Ви се изсмее.За тези пари никъде в Европа не можеш да изкараш нормално и една седмица.Писна ми цял живот разни червени,сини и всякаква друга

357

лл1

преди 12 години

"Но нали разбирате, на чужд гръб всеки може да се упражнява в момента", отсече Борисов."Да , и ти го правиш същото , но на нашия гръб . Даваш за пример държави със силни икономики и големи дългове , ние нито сме силна икономика нито имаме много дългове . Щели да спестяват по 30-40 млн на година . Махнете горната граница на осигурителния праг и ще дойдат и повече пари . Но ви е по-лесно да цакате бащите и майките ни нали *** нещастни . Ами златото и среброто ни? Което оценимо е за милиарди?

356

Боби

преди 12 години

За какво да те хвали бе, *** нещастен, Б.Б.? Мечтата ти е Велко Кънев(бог да го прости) - на 63 години, без 1 ден като пенсионер, но през всичките години плащал всичките си осигуровки?!

355

MMG

преди 12 години

"Министър-председателят и министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова откриха днес реновираната детска градина "Звънче" в Ботевград. Общата стойност на проекта е 4 566 706 лв."Боко черпи от опита на Лецата, който санира детска градина в Сливен за скромната сума от 2 млн. лв. :)

354

рита

преди 12 години

двама открито мразят и погубват българския народ,чужди агенти вероятно на цру,мосад-иван костови ***-ще видите как ще им се затрие семето,знаели анастасия мозер коя е-дъщеря на продажник и тя самата е и после сега вегетира в някаква клиника в сащ

353

Българин

преди 12 години

...или напиши в Гугъл:Канадски хиени ограбват отечеството ни

352

Българин

преди 12 години

349 - ти питай колко печели СЕГА България от Дънди метълс, дето грабят злато от Челопеч - 0.75% !!!! Прочети в блогът ми - днес пуснах една статия по повод грабежите отстрана на канадските минни компании - търси в раздел Политика - последни статии - още е на първа страница мисля... Подробно съм описал колко злато ще задигнат концесионерите и какво трохи ще получи държавата ни... и на каква цена !!!

351

кари

преди 12 години

какво ще стане със златото ли-челопеч 100% изнесено от България,спонсор на приятелката на боко илияна раева,елаците мед-цоло вутов ще ни изкупи всички ,ще ни направи крепостни селяни,асарел медет цоцорков си присажда коса ,има безброй лични имоти,секретар на дкмс на панагюрище,спонсор на мафията,пардон при искане от боко ,мдк-пирдоп -100% износ всичко това приватизирано от иван костов ,всички собственицисвързани с бкп и дс -за сега ви стига и после се чудете защо живеете така

350

Пешо

преди 12 години

На пазара на трудамисля как да се вредя,Дянков нежно ми шепти:Ще работиш без пари.Работа, че две и три,тъй ще си намериш ти.Няма да се пенсионираш,ще работиш без да спираш.С много труд за без пари,конкурентен ти ще си.За почивка не мисли,работи и работи.Само с работа безкрайще фалираме Китай.Ако вземеш, че умреш,ще отидеш то се знайвъв финансовия рай.Ех, че радост ме обзе,ясно като две и две,там във райските вселенияняма ник`ви задължения.Тока, парното, водатаще оставя на земята.За..какво са ти пари?Бачкай, бачкай и ***.

349

Кратун

преди 12 години

Боко лъже, че има криза в България, щом като с леко сърце открива детска градина, чийто ремонт струва 4 млна и 1/2 лв. Боко е завършен демагог и 100%- ов популист, а агресивното му лицемерие няма равно на себе си. Лъже простаците, а те му вярват, лъже и умните, но те му се подиграват, но вярващите *** в България са много повече от умните , които емигрират масово в чужбина за да се спасят от униженията на които ги подлагат Боко и неговото правителство.

348

зъл

преди 12 години

345 :) То разстенжа е лакардия за балъци :))). Аз и 200% разстеж на БВП за година мога да ти направя, ама тогава цял народ ще реве на умряло :))). Ще ти натреса некакви измислени услуги, като да си паспортизираш сградата, *** и т.н. ще вдигна два пъти данъците и ще увелича двойно държавните разходи и ето ти един много сериозен разстеж. Ама тия дет ще го плащат ще вият на умряло и ще рупат киселец :))). За това хората отдавна са измислили за оценка нещо дет му викат индекс на човешкото развитие. За мен това е обективния показател както за състоянието на една държава, така и оценка за конкретно управляващо правителство. Е там сме вече на 73 място в света демек за две години сме се свлекли с некви скромни десетина места надолу. Не, че е голяма гордост да си на 63-то място някъде между Белийз и Коста Рика.

347

хваля го

преди 12 години

Хваля те боко,*** като тебе досега не ни е управявял! Нямаш конкуренция при простаците и лъжците!

346

1

преди 12 години

Умря *** която те хвалеше боко,а колкото до Президента ,той сбърка с ветото,трябва РЕФЕРЕНДУМ да предложи за пенсионната реформа да видим народа Български какво ще каже.

345

Анонимен

преди 12 години

Някой има ли идея какво ще спечели България от златото, дето са го открили канадците? 107 тона злато и 100 тона сребро. Пише го във ВЕСТИ.БГ. Защото някои казват, че за България оставали само 4%. Ако е така, то това е пладнешки грабеж.

344

Анонимен

преди 12 години

Ккакъв растеж тоя постоянно ни набива в главите че е най добре да сме стабилно бедни тръгна и света да оправя срам ме е от тоя пожарникар.

343

кари

преди 12 години

абе бого какви 4,5 милиона за ремонт ,да не сте посипвали със златен прашец стените,ей много си нагъл,станишев такъв ,тоя такъв ,оня онакъв а ти ме правиш ремонти за парите с които могат да се построят четири нови детски градини,внимавай,че виденов може да ходи по улиците,а теб ще те заточим в банкя за вечни времена и твоя приятел митрополит николай ще те опее,толкова си нагъл,истинска мутра

342

Анонимен

преди 12 години

Боко лъжец, преди изборите имаше пари за пенсии сега няма, къде са парите и кой е виновен.