231

Анонимен

преди 12 години

Прекрасно, чудесно, невероятно изпълнение!... Феноменално, истински артист! ... Роден талант, прекрасен изпълнител! ....ПРосто чудесно!Горе-долу колкото пъти минавах през това предаване случайно като цъках дистанционното все това се чуваше без значение кой точно беше на сцената. Никаква критика. Никаква обективност. Поради, което и се отказах да гледам още на първата серия. Уж невероятни, вълшебни пък то посредственост отвсякъде...

230

Незнайко

преди 12 години

Някой от всички които мразят всички освен българите може ли да докаже, че е ЧИСТ българин? Имайте предвид, че през територията на България са преминавали доста народи. Аз съм БЪЛГАРИН, но не мога да докажа, че нямам арменска, турска и т.н. жилка. Защо тогава трябва да мразим арменците, еврейте, турците и т.н.?

229

Анонимен

преди 12 години

"X Factor завърши, но вече има над 1000 души, които са се записали за втория сезон на шоуто. С мечтата да бъдат на мястото на Рафи."А я кажете колко го гледат. Май никой :)))

228

бургаски вечери

преди 12 години

Не е важно дали Рафи е арменец,Приятели.По-интересното е,че такива формати по света и у нас вече ни показват с какви дарби е благословен вида ни.Погледнете с какво желание и умения подхождат тия деца.Нека да им дадем шанс.Хайде да ги подкрепяме......

227

reee

преди 12 години

Нека ми прости Бог мразя арменци,еврей и турци !

226

muci

преди 12 години

I dvamata sa talantlivi, no Bogi izlu4va edna nepovtorima harizma i e BULGARIN!!!Trqbva6e toi da spe4eli!!!Pojelavam goliam uspeh na tova strahotno 14 GODI6NO DETE ot surce!!!

225

BRS

преди 12 години

Според мен нещата се наредиха максимално добре за Рафи . Ако беше спечелил Богомил, то за Рафи нямаше да има сериозно бъдеще. А сега и Рафи ще запише песен (дано да го изстреля нагоре), а за Богомил няма какво да се каже освен, че е уникален и за него нещата като бъдеща звезда са ясни. Дали е нагласено или не - майната му - важното е повече български певци да са на световните сцени.

224

Анонимен

преди 12 години

този рафи много ми прилича на люис хамилтън

223

Анонимен

преди 12 години

Рафи, Боги, Сани... нямат ли си имена тея хора? Сани???

222

Анонимен

преди 12 години

Някои тук бъркат думичките етнос с националност! Има бъгари от български етнос и такива, които не са етнически българи и не виждам какъв е проблемът. Особено при положение, че за самите арменци в Армения ни обичат като братя заради вратите, които сме отворили за тях по време на Арменския геноцид. всеки, който е ходил в Армения знае как ни приемат там и колко топли спрямо нас хора са.

221

X-factor

преди 12 години

Е онова, което не може да се дефинира. Не е глас в ненамсиколко октави, не е перфектната певческа техника, не е перфектният външен вид, не е отлични танцувални умения. Той е онова необяснимо, което завладява и печели публиката, кара я да не забелязва за всичко, изброено във второто изречение. X-factor-ът е причината за именно Рафи да победи.

220

възмутен

преди 12 години

Браво, Рафи! Честито! Честито и на Боги и Сани! Те също са победители, стигнали до финала!

219

Темерут

преди 12 години

Че тя, и Шер е арменка, бе! Какво, като е арменец Рафи? Заслужено си спечели! А, Kiss, като са евреи, а?

218

mhm

преди 12 години

Тва Рафи куче ли е? Днес го чувам за първи път това име и първата ми асоциация е куче:Д

217

Мария

преди 12 години

Присъствах на финала. Наистина да наблюдаваш живото предаване е хубаво нещо, ОБАЧЕ само гледаш, без да чуваш. Коментарите на менторите не се чуваха, защото звукът беше слаб, а като прибавим и истеричните писъци на група момичета, които така пищяха и за Богомил, и за Рафи, сякаш ги обезкостяваха. Често не се чуваха и думите на финалистите. И тримата бяха чудесни. И тримата са победители!

216

qwerty

преди 12 години

този тип предавания са егати повърнята. сега какво У-фактор ли следва?

215

Расъл у Расник

преди 12 години

Мънки Мен очаквано спечели.

214

S-faktor

преди 12 години

Браво на Рафи - беше най-добрия в шоуто наистина.Но... как така никой не обясни КАКВО Е X-FACTOR??? Как трябва да си преведе българина това? И като казват на човека - ТИ ИМАШ Х-фактор може да си мислиш, че му казваш - ТИ ИМАШ ХЕМОРОИДИ, защото никой не знае какво е това Х-фактор.

213

Калин

преди 12 години

планета тв .. това му е, звезда на местно ниво :) инак всичко най хубаво .. му пожелавам, да му е честито и да се радва на аудиторията на фен тв ?:) хаха .. музикален бизнес .. музикална гилдия .. аууу

212

Анонимен

преди 12 години

225, какво значи "българи от турски, арменци, еврейски етнос"? Да не би да има и "българи от български етнос"?