180

до 187

преди 12 години

*** ще викаш на баща си и майка си, куче!

179

до духльото 172

преди 12 години

Хората *** като мухи преди да достигнат 65, ти ми говориш за реформа...И тъпчо, хванаха наглите, понеже ги следили 8 месеца.И к'во за магистралата?Строят я с пари от бюджета, а ако от ЕС одобрят как се строи, ще възстановяват до 70%.А боко ще приложи трика на царо да я даде на "наш" човек да му плащаме и такси та да си я платим втори път.А и тя е път от Европа за Турция.За нас остават замърсяването и жертвите на тираджиите.

178

do Мипела

преди 12 години

И как по-точно се обричат хората на глад? Кога ще са по-гладни, когато работят за 600 лева, или когато се пенсионират за 150? *** ли си, или просто си пишеш каквото са ти наредили червените ти господари? Е заради такива червеи и *** като теб сме на тоя хал...

177

Мипела

преди 12 години

Пенсионните промени трябва да бъдат спрени, иначе хората са обречени на глад и смърт, а това е целта на сегашното правителство - редукция на населението.Борисов и неговата хайка трябва да си ходят, начело със съществото дянков. Това правителство е срам за хората и наистина ще бъдат запомнени от историята с извършения геноцид.

176

до духльото 172

преди 12 години

Абе 172, това за стабилизирането на пенсионната система как го измисли бе?От цялата *** с пенсионерите и кандидат такива, убитакът дянков(нарочно с малка буква), щял да спести 30 млн.А новата вицепрезидентка попова(пак с малка буква) е правила два бюджета като министър в седебната система.Та колко мислиш са разпределили там като 13-а заплата в тая криза?Над 31 млн.Това било, защото имало незаети щатове.Ама някой да е видял в бюрата по труда да има обявени позиции за работа?Аз не съм.

175

Моята реформа

преди 12 години

На късно среднощно заседание - аз, Моя милост и Този, който гледа отгоре, решихме - да не заплащам осиг. и здравни вноски в тъмни каци без дъно, да не заплащам данък печалба за незнайно кого, да не им слушам глупостите и простотийте на тези от маймуномента, да релаксирам и да се наслаждавам на живота.Във връзка с решението от 01.01.2012г. вливам в моя бюджет всичко изкарано от моя труд и прекъсвам пъпната връв с хрантутниците.

174

Див Петел

преди 12 години

Морен катър да му се източи на веждите агентурни

173

до 179

преди 12 години

Именно!! Този данък е изцяло и само в услуга на свръх богатите, никъде в Европа няма такъв, навсякъде подоходното облагане е с прогресивен данък!!!! Само от плоския данък в хазната не влизат огромни пари, а се режат пенсионери и инвалиди!!! И като са ни толкова ниски данъците, гледам изпопребиха се да инвестират у нас!!!

172

идилия...

преди 12 години

и Каравелов се подсмихва от портрета на тримцата

171

Azz

преди 12 години

10 % - къде другаде данък общ доход е 10 %? лъжите са присъщи на олигархичната псевдо управленска крадлива върхушка управлявала ни през последите точно 20 г. история сте добре да знаете!

170

до 176

преди 12 години

Те "пътят няма да го изоставят", но ние тях със сигурност!!!

169

до 172

преди 12 години

Кого лъжеш с "ниски данъци", като те са такива само за едрите монополисти и олигарси? Цялото данъчно бреме е на гърба на беднотията, стига лъжи!!

168

Azz

преди 12 години

...Бургас-Александрополис няма да замърсява Бургаския залив. . . предстои: да се реши АЕЦ Белене, да се реформира здравната и съдебната системи, да се облекчи администрацията чрез електронното правителство. . . пътят е ясен. . . само да не го изоставят още 2 години. . .

167

Реформа

преди 12 години

Останаха1. ГЕРБ Дясно-фашистко каратистка комунистическа партия2. БСП Ляво-крадливистко комунистическа пария3. един агент комунист Доган4. един агент комунист Волен5. един агент комунист Костови не забравих ли някой, не знам

166

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истина.

165

Анонимен

преди 12 години

Не се заблуждавайте, в България всичко може да мине, но изцепки с пенсионирането водят до политическо самоубийство, вижте къде е сега Костов! И най-неграмотната бабичка в село без фурна знае, че при Костов са орязани пенсиите!

164

Azz

преди 12 години

едно, по едно, по едно, по едно. . . действат за да поставят държавата на здрави основи. . . . инфраструктура да има, да няма незаконно строителство, да се запазят ниските данъци, да не фалира пенсионната система, октоподите да не си развяват байрака наоколо. . . ето вече не отвличат хора под път и над път, бюджетната дисциплина ни е отлична, пенсионната реформа е приета, магистрала Тракия ще е готова до края на мандата, събарят се незаконните строежи в Министерство на веселието, Бургас-Александ

163

Анонимен

преди 12 години

тримата тенори от ДС

162

ххх

преди 12 години

И каква е ползата, 80 чугунени глави да си дадат труда да натиснат 1 бутон извънредно? Междувременно социалното напрежение спада, идват празниците, после всички са уморени и примирени, керванът си продължава а кучето даже и не лае. Затова Ленин е бил гениален казвайки "Днес е рано, утре ще е късно, значи тази нощ" а тези "ще се съберем, ще обмислим, ще решим". Много се съмнявам дали наистина искат да направят нещо или просто да си запазят имиджа на "спциални лидери"

161

Верно е

преди 12 години

Бай Бойкя мачка здраво. *** бедните, не мога да ви съжалявам сами сте си виновни