27

ммм

преди 12 години

Вече разбрах защо предпочитам хартиените вестници - там няма *** коментари на елементарни хора.

26

Анонимен

преди 12 години

Парите се отпускат от ЕС, така че щом са решили да свържат летището и гарата, вас какво ви бърка? Те не могат да направят спирка на метрото пред всеки блок в Дружба и Младост, ще се наложи да похождате и пеша по малко.

25

Жоро-бг

преди 12 години

БРАВО САМО ГЕРБ !!!!ГРОБ ЗА БСП/ДПС !!!!!!!!!

24

fck

преди 12 години

Първо....... защо това което наблюдавам и чета ме притеснява... ще Праят освежаване на ЖП гара София и защо ако мога да попитам? като може да нема влакове скоро време ще правите освежаване на гарата? и второ защо тия всички пари потъват по някакви проекти в Столицата.. А другите градове нямат ли нужда от нов завод или предприятие където хората да работят да изкарват пари за ежедневните си нужди... А? кво провинцията ще се изнесе в София ли? кво да правят тия хора там да дялкат камъни да ядът?

23

Хм

преди 12 години

до Ано 23Страхлив и мързелив ескейпист - искрено се надявам, когато се върнеш тука след няколко години (независимо какво ще говорят на село - ще го превъзмогнеш) да се хапеш по *** от яд, гледайки, колко напред са отишли нещата! Щото при дойчовците никога няма да станеш равен - ще си наравно с прослойката на ***, а розовите дебелаци ще те гледат надменно отгоре!Ай прав ти път...

22

Хм

преди 12 години

до Анонимен 20така е - освен, че няма лесно да стигат до метрото, гледайки как са разположени двете спирки в Дружба се виждам, че метрото ще е удобно на около една трета от Дружба - за останалите няма да е удобно половин час през кал, мрак и кучета да трамбоват до заветните спирки...Освен това, Дружба има няколко изхода (големи булеварди) от квартала - Цариградско, Искърско, моста към летището, ония обиколните булеварди през ТЕЦ-а отзад... просто имаш избор откъде да се прибереш...

21

Анонимен

преди 12 години

Изключително се кефя, защото на 10 януари догодина се махам от тази страна и повече никога нищо няма да й плащам : ) След годинки ще дойда на екскурзия, за да видя до къде сте го докарали. Успех с магистралите, лъчовете на метрото и спортните зали!Искрено се надявам да успеете да направите нещо, за да се подобри страната, обаче аз повече нерви и време за хабене - нямам. Ще ви стискам палци от Франкфурт :)

20

до 17

преди 12 години

Ами виж колко пари от данъците на софиянци влизат в държавният бюджет.

19

Анонимен

преди 12 години

Абе аз незнам някой да дава пари ей така ама айде...Добре че съм беден и няма да ви плащам данъци и да ви връщам борчовете. Ще ме хванете за бастуна...Щастлив съм дори и беден, а от това че не ви плащам и няма да плащам борчовете и на други държави с новите Еврооблигации, изпитвам огромен ОРГАЗЪМ...

18

Анонимен

преди 12 години

Прекалено оптимистично си настроен относно транспорта на живеещите в Дружба.На тях също сега засега отказват да ползват метрото сигурно защото ги считат за някакви по-нисши същества, на които не се полага метро. При положение, че са похарчили милиони левове за прокарване на Метро до там, те не искат да дадат няколко хиляди лева да прекарат пешеходна връзка от Дружба 2 до метростанцията на Цариградско шосе и влаковете оттам ще возят не пътници, а въздуха!!!

17

Пътник

преди 12 години

Поредните изхарчени напразно пари за отсечка на метро, което ще ползват стотина човека. Като се има предвид колко "пълен" пътува 84 до летището представям си колко души ще се качат на метрото. Те спряха 284, защото не се оправдава поради липсата на пътници и решиха, че вместо автобус 284, който пътуваше празен, ще пуснат метро. Важното е на Тиквата бетоновия възел да продава на държавата бетон, а сиромасите, които се радват на това метро ще видят самолет и чужбина в другия си живот.

16

Похвалващ

преди 12 години

Бойко с право ще се похвали, че неговото правителство ги усвоява средствата от ЕС и ги оползотворява за полезни неща, докато тройната кУалиция какво направиха с евро-парите? КАКВО? Мармота Стан и Шефф увиваше само шоколади в станиоли.

15

Кулковод

преди 12 години

Само за София бе маа му стара, сякаш е най-бедния град в Бг. А истинската България (провинцията) се опразва. Тъпо и тъжно

14

Глупаци

преди 12 години

Абе умници след няколко години в БГ няма да остане никой да живее освен *** и няколко *** които да лижат *** на тиквата. ГЕРБ досъсипаха икономиката в БГ. За 2 години и половина не са направили НИЩО. Това че постгроили 10 км магистрала как точно подобри живота на хората и стимулира икономиката. Да се е подобрил поне един икономически показател в сравнение с предишните управляващи а ? За какво бяха изхарчени парите от резерва оставен от предишните за нищо.

13

Анонимен

преди 12 години

Само работещите в района на летището са около 5 000 човека. Пътуващите със самолети са около 10 - 15 000 на ден.

12

Анонимен

преди 12 години

Парите са от Европа, но Бойко ще се хвали как той го е построил. Смях!

11

:)

преди 12 години

а пък СерГей увиваше шоколад в станиол...

10

Анонимен

преди 12 години

добре че беше костов че иначе евро пари ама друг път

9

Хм

преди 12 години

Ше возят 1-2 хиляди човека днеска на летището, а на 100 хиляди в Младост 2, Младост 3 и Младост 4 им показахте среден пръст! Само и само лентореза да се похвали, че ТОЙ (да се свети името му) бил свързал централна гара и летището с метро...Умно колкото кръстовището на 2 нива на Сахаров и Ляпчев - простотия безподобна... или като завоя на Сахаров на метрото (на КФС)... тъпотия герберска...Разбира се отчитам качването на Дружба на метрото и все пак трябваше до Младост първо - Малинов не стига!

8

ссс

преди 12 години

След 10 години си представя европйеска централна ЖП гара.....след като реформата е направена ,БДЖ е на печалба,си представям усмихнати добре платени хора....и хубави влакове....То не е нереално...Ама не може да стане като такива *** ни управляват като Станишев и Доган