137

Анонимен

преди 12 години

Какъв футболист е Борисов.Футболисти нямали ,че допряхме до него

136

впечатлен

преди 12 години

Забелязвате ли сте ,че злите езици превърнаха Премиера - ген.Бойко Борисов в еталон!!Мярка за сравнение!!

135

само Бойко

преди 12 години

Народа не е ***, червените *** са прости и нечистоплътни. Народа си каза думата, Бойко е номер едно. Това е: другото са свободни съчинения на озлобени комплексари , предимно от червеният спектър на политическият ни живот, който хал хабер си нямат от футбол.

134

Анонимен

преди 12 години

Защо Димитър Бербатов нямя ли други, какво е направил той тази година .Защо да не е Ники Михайлов

133

tikvataa

преди 12 години

ТОЧНО ТАКА...СЕГА ОСТАВА И НАРОДА ДА ГО ИЗРИТАМЕ И ДА ГО ХВЪРЛИМ В ТРЕТА ГЛУХА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК КРАДЕЦ

132

Анонимен

преди 12 години

"изритали" го били от анкетата, хе-хе-хе...Много големо важно...ВАЖНОТО е, че Народът ИЗРИТА БКП/БСП от властта!

131

сашо

преди 12 години

Бълагрите прости и с робска психика

130

Спортист

преди 12 години

Не трябваше Б.Борисов да бъде изваждан от анкетата футболист на годината.Нормалното беше, журналистите,които имат право да участвуват по-нататък в анкетата,да изберат футболист 1.Тогава щеше да се разбере съществува ли в РБългария журналистическа проституция и кой журналист какъв е.Предполагам,че на организатора на аккетата Р.Янкулов му беше подсказано как да постъпи,след приключване на анкетата в интернет.За него вече знам към коя категория журналисти може да се причисли.

129

до истината

преди 12 години

истината, че ако зависеше от боко той би приел всичко. Добре, че има хора около него, които не са толкова егоцентрични и глупави, за да го светнат, че приза е подигравателен. Смешното е, че тъпири като теб си знаят своето и намесват станишев във всичко. "Станишев никога нямало да се откаже ..." е да ама точно боко не искаше да се отказва май, а ?

128

Анонимен

преди 12 години

По случай традиционния празник Никулден министър-председателят на Република България г-н Бойко Борисов ще яде риба. За акъл...

127

Анонимен

преди 12 години

Само Митето Бербатов ...оле,оле олеле

126

фен

преди 12 години

Пукайте се от злоба *** Сергейчовци и Диковци, Бойко е номер 1.

125

Joe

преди 12 години

До ИСТИНАТА :рядко пиша тук, но не мога да се сдържа: как можеш в един пост да напишеш че Боико е нормален и интелигентен човек ???? ти си болен!

124

ИСТИНАТА

преди 12 години

Добре че Бойко е нормален човек и се отказа сам от тази класация, която между другото му беше скроена точно от тези, които го мразят най-силно. Нарочно гласуваха за него, за да го подиграват след това и да изливат злобата си. Помня какви апели бяха тук, и точно от най-злобните *** на форума да се ходило да се гласува за него...Той се отказа, защото е интелигентен и разбра, че класацията както винаги беше изродена от комунистите и стана фиаско. Ако обаче беше номиниран простият *** Серж, никога нямаше да се откаже от приза, най-много горд да се изпъчи пред медиите и да обясни, че е горд с полученото признание...

123

123

преди 12 години

От няколко дни днес.бг публикува новините с премиера с провокотивни заглавия. Яно *** са закъсали финансово и са се поддали на спонсорство от червената ламя.

122

Не на нас!

преди 12 години

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!!Кой си е позволил да "изрита" Борисов?Я веднага барети да му разбият вратата Проверки нон стоп от НАП,ДНСК,ДВСК,ВИК, ЕНЕРГО,Спешна помощ, Осигурители, застрахователи и за каквото там се сети Цветанов.Ще си позволяват да ритат по Борисов...не на нас тея;)Аааааа!

121

бойко

преди 12 години

народе само ревете бойко това бойко онова ама пак го избрахте нали не само да ни управлява а и футболист едно голямо БРАВО ВАША Е ЗАСЛУГАТА

120

arhar

преди 12 години

Не, не и не ! Това не може да бъде ! Премиерът ни на годината да се откаже от най - престижната титла и да не прибави още една купа към колекцията си ?Ами какво ще каже сега Станишев ? Дали няма пак да разкаже някакъв виц за кукувицата, дето снасяла яйцата си в чужди гнезда ?Ако премиерът ни на годината се отказва от титлата ' футболист на годината ' , то тогава и доктор Стоичков трябва да се откаже от научната си титла ! А може би доктор Стоичков ще става ' политик на годината ' ?

119

Анонимен

преди 12 години

Кой сега е 1?

118

по Левски

преди 12 години

Народее, ама много си ***!!!!