54

л

преди 12 години

Като започнат с тези магистърски дипломи от чужбина, сякаш е голямо постижение. Който има пари да си палати и да си живурка 6 месеца в чужбина, спокойно може да получи такава диплома.

53

какво се учудвате?

преди 12 години

Как един човек без нито ден трудов стаж в никоя система стана премиер? Срещу една целувка от Доган? Ама тогава не ревахте, а сега сте се разциврили - типично по комунистически! Пардон, социалистически!

52

Анонимен

преди 12 години

Доколкото разбрах от тази статия, МВР ще бъде правосъден министер и ще прави реформите в Правосъдното. Да ви е честито госпожи и господа магистрати.

51

v^v

преди 12 години

Тази блондинка да не стане поредната Калинка!?!?! Завършила в Утре Носи Съответната Сума - голям университет, голяма работа. А някой провери ли магистърската и диплома от Нанси ???? Не мога да разбера защо за министри се назначават предимно фльорци... или се спазва правилото за миниСТЕРВА ! ! !

50

НРЦ

преди 12 години

По коментарите до тук стигам до извода,че ако измислят начин за преливане на мозък ГЕРБ ще загубят избирателите си

49

на снимката

преди 12 години

Отбор смешници! Хем некадърни, хем с претенции - за нищо не стават!

48

Ben

преди 12 години

Гербавите *** умело ни водят по пътя към светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма.

47

Съдията

преди 12 години

Малко хора знаят,че тази кандитатура не е предложение на М.Попова.За наказание Б.Борисов реши да я освободи преждевременно.Дори парламентарната група на ГЕРБ гласува срещу проектозакона внесен от Попова преди време.Такова беше желанието на Б.Борисов,тъй като този закон засягаше и собствените му интереси.

46

пав

преди 12 години

Гаврата с народа ни продължава! Избрахте ГЕРБ и те веднага пенсионна реформа! Ся духайте супата, *** народ - слаба държава!

45

))

преди 12 години

ми да ви е честита новата дебилка....

44

1313

преди 12 години

"Как един човек без ден стаж в съдебната система ще има самочувствието да се изправи пред Висшия съдебен съвет в качеството на негов председател и ще удари по масата, за да отстоява принципна позиция?", попита Манолова. Точно тук е разковничето - ГЕРБ не я назначават да отстоява лични позиции, а да обслужва техните интереси. Така че неопитността и в случая не е порок за тях. Сериозно ли някои вярва,че госпожата е назначена , заради невероятната и компетентност и професионални качества?! Просто тя е разбрала на време как се правят далаверки с ГЕРБ, и сега и се отблагодаряват.

43

do 41

преди 12 години

Шегуваш се нали ?

42

Интересен

преди 12 години

Интересно кой й е плащал досега на тази жена, като изпълнителен директор на асоциация "Прозрачност без граници". Не сме ние данъкоплатците. Чини ми се, че й е плащано извън българските граници.

41

до 38

преди 12 години

И каква диктатура ти налагат ГЕРБ? Дай пример.

40

((

преди 12 години

razbira ti tikvata na tebe ***...

39

Анонимен

преди 12 години

Реформата в Съдебната система може да направи само някой Пиночет и после да се назанчат изцяло нови хора. В момена няма съдия и прокурор, който да не е бъркал в кацата с мед по един или друг начин

38

Анонимен

преди 12 години

Лидерът на БСП Станишев без ден трудов стаж беше премиер четири години.Сам по себе си фактът си говори за опозицията. Друго е по-важно сега-диктатурата, която ГЕРБ ни налага.

37

Анонимен

преди 12 години

Абе много бързо изчезна биографията на новата министърка. Беше публикувана като кандидат за евродепутат на Кръстьо Петков, но вече стои само името й. Добре, че успях да си я запазя, за да съм наясно какъв човек ще управлява министерство на правосъдието:ДИАНА ПЕТРОВА КОВАЧЕВА-КАРАДЖОВАОбразование: Благоевградски университет - педагогика; Пловдивски университет - магистър по икономика -управление на човешките ресурси. Специализации: УНСС - Икономика, организаиия и управление на бюджетната сфера; Пловдивски универ-ситет - Индустриални отношения. Председател на СБУ - КНСБ; Председател на националната Комисия за работа с жените, младежите, децата и семейството към КНСБ; Председател на Обществен женски комитет 21 век; член на ИК на КНСБ; Преподавател в Московския държавен университет. Владее английски. Носител на орден Кирил и Методий - 1-ва степен,; Номинирана за жена на 2000 г. вьв Вашингтон за приноса си към демократичните промени в България; Номинация от Руското правителство за подобряване на образователния обмен между Бьлгария и Русия - 2002 г.Та така представената ни госпожа не виждам да има юридическо образование, вече е министър на правосъдието! Е няма такъв цирк и такава държава!

36

до 30

преди 12 години

Ако беше учил достатъчно, щеше да знаеш защо е в кавички и щеше да се научиш да пишеш на Кирилица, а може би, дори и запетайки да слагаш.

35

Анонимен

преди 12 години

Хахаха. Жената има добра биография и реални години стаж в истинска работа. Докато всички *** от левицата нямат и един час работен стаж но се имат за много компетентни по всичко! Пълен смях е тази опозиция..