428

Патилан до 430

преди 12 години

Да така е много си прав.....Има няколко богати фамилии по света, всички те са обединени в клуба "Билденберг" но не кръчмата а в клуб на интереси на едни същества, защото те не са човеци. Имам предвид Ротшилд, Рокфелер, Морган, Дюпон и др. Всички те са еврейски фамилии. Еврейски представители са управляващи в САЩ, Русия, Англия, Франция, Германия. Фондацията отворено общество на унгарския евреин Сорос е изпълнителна дирекция на Ротшилд за България. Защо Збигнев Бжежински заяви през 1991 г.: "След комунизма нашият най-голям враг е Православието?" Това не е ли призив към религиозна война - защото нали с враговете се воюва? Защо Държавният департамент твърди всяка година, че *** в България са дискриминирани, след като има стотици българи, убити от *** - но нито един ***, убит от българи?

427

Масон

преди 12 години

А, забравих да спомена- следим и Боленчо Лидеров- тъкмо да спаси или да си върне България, и ние му подлеем вода. ;) Всичко е един голям план с цел да се зарабят всичките кифтета и да се постигне монопол над праженето. ;) Последната пречка на пътя са е Тинчето, която ни разкри, и Иран, обаче скоро ще се справим и с тях. Ще им пуснем бълхи, които ще ги напъплят по брадите и под тюрбаните, и докато се дръгнат, ще откраднем и иранските кифтета.

426

Масон

преди 12 години

Ало, антисемитъци, обаждаме се от световната масонско-Еврейско-комунистическо-капиталистическо-аеродинамическо-илюминатско-финансова конспирация. Следим ви! ;) Ако не си взимате хапчетата, ще ви спрем тока, чалгата, кифтетата и ракията! Ще ви вземем и слънчогледа, да няма какво да люпите. Като крайна мярка ще ви спрем и турскте сапунки, и ще ви оставим на "Дързост и Красота". New world order, baby. Хахахахахахахах

425

nerazbral

преди 12 години

do 422 ne e imalo ili ti ne si poznaval niakogo li4no ?

424

муспи

преди 12 години

Няма никакви политически игри, - света се владее от евреите защото е даден на злото. Всичко каквото наблюдаваме - Иран, Ирак, Афганистан, арабските "революции", еврокризата, агонията на България... са все еврейски дела. Целта им е унищожаването на човешкия род. Ако по някаква случайност израел изчезне, това няма да се усети от световното еврейство. Те са завладяли тази земя с ритуални цели, ще се преориентират и кажат че България е обещаната им земя. Те жертват пред дявола и еврейска кръв.

423

Анонимен

преди 12 години

Британский конвой уничтожен в ТриполиСегодня, 14:47 | Просмотры: 3032 | Распечатать | В Твиттере ливийские блогеры сообщают о серьезных боевых действиях в Триполи. Во время нападения на британский конвой было уничтожено несколько джипов. По данным российских источников, в ходе столкновения погиб представитель парламента Великобритании.Блогеры из Ливии сегодня сообщили о нескольких нападениях в Триполи. Атаке подверглись блок-посты Переходного национального совета Ливии. По данным блогеров, в южных районах столицы Ливии были подорваны три блокпоста, после чего по военнослужащим открыли огонь. По сообщению очевидцев, в ходе нападений погиб член Аль-Каиды, брат военного коменданта Триполи Абдулхакима БелХаджа, совершавший проверку блокпостов.Российский источник рассказал, что сторонники Джамахирии уничтожили конвой армии Великобритании. Военные сопровождали представителя парламента Великобритании, а также членов делегации, которая состояла из топ-менеджеров одной из нефтяных корпораций. Головная и замыкающая машины конвоя, состоявшего из семи единиц техники, были подорваны. Остальные автомобили расстреляли из гранатометов. Люди, находящиеся в машинах, погибли, - говорит военно-дипломатический источник, ссылаясь на собственные данные из Триполи.

422

ERBITONE

преди 12 години

Corekt troth

421

Нина

преди 12 години

Чувала съм подобни теории, че Махмуд бил евреин. Реално еврейската кръв се унаследява по майчина линия. Махмуд има антиизреалски настроения, но не съм сигурна, че има антиеврейски. Политиката е мръсно нещо, той си има своите схващания за ролята и целите на Израел. Тук става въпрос за политика , а не за антисимитизъм...

420

ERBITONE

преди 12 години

oooooooUSA as te obi4am

419

ИСТИНАТА

преди 12 години

Президентът на Иран Махмуд Ахмадинеджад е евреин, който е приел исляма, пише вестник "Дейли Телеграф".Изданието публикува статия, придружена от снимка на Ахмадинеджад с личната му карта в ръка. На нея е изписано предишното му име Саборджан. "Саборджан" означава "шивач" на иврит. Изданието отбелязва, че семейството на иранския президент е променило името си, след като приело исляма. Експерти предположиха, че Ахмадинеджад е толкова яростен в насаждането си на омраза срещу евреите, защото прави свръхусилие да прикрие миналото си. Али Нуриджадех от Центъра за арабски и ирански изследвания заяви: "Този аспект от живота на Ахмадинеджад обяснява много неща за него. Всяко семейство, което променя вярата се и, респективно, идентичността си, заклеймява старото си самосъзнание". "Чрез своите анти-израелски изявления той се опитва да отхвърли всички съмнения за евентуален еврейски произход. Ахмадинеджад се чувства уязвим в това радикално шиитско общество", допълва той

418

обективен

преди 12 години

Вярно е- в Бг. дисиденти не е имало, опозиция на комунистите също, а резултата е много осезаем тъй да се каже и днес...

417

Томас

преди 12 години

Матей 24:22И ако не се скратяха ония дни, не би се спасила никоя плът; но заради избраните ще се скратят ония дни.Може би за това говори Христос - че ако се забави малко още и никоя плът няма да може да оцелее в бомбения ад, който някои хора подготвят.

416

до субективен

преди 12 години

От твоите постове не може да се разбере - българин ли си, турчин ли си, поляк ли си или немец. Преди 89 такива дето сега плюват най- много срещу комунистите им бяха първи лакей, защото всички знаят, че в България дисиденти нямаше.

415

обективен

преди 12 години

многознаеща Слава, всяка политическа структура е с пирамидална форма, образно казано, останалото в мнението ти е чиста бутафория.

414

Томас

преди 12 години

сащ са велики дрисльовци

413

обективен

преди 12 години

"Но рано или скоро геополитическите карти се разменят и ще огрее слънце и в моята втора родина-България. "първата русия ли е? може би има и етнос- ссср ска "еврейка" знам ли???:)))

412

hfgrzzz

преди 12 години

Достатъчно е да се блокира "Ормузкия проток", за достатъчно дълго време.

411

Анонимен

преди 12 години

Слава, много ще има да я чакаш вселената. Я по-добре вземи ножа, резни вените и - готово!

410

Нина до 413

преди 12 години

Удивително верен потинг.....просто съм впечатлена от разбирането на ситуацията около България. Да, Б-я е под робство, жестоко, финансово. Но рано или скоро геополитическите карти се разменят и ще огрее слънце и в моята втора родина-България.

409

Слава

преди 12 години

Този фалшив пирамидален свят ще рухне. Той е противоприроден, противовселенски.Но ние трябва да направим усилия да пробудим и разширим съзнанията си. Да пробудим заспалия човешки дух. Искайте, молете вселената да ви избави от това робство, веднъж осъзнали го, тогава ще забележите промените, които настъпват с вас.Не мислете, че катерейки се по етажите на пирамидата ще надхитрите събратята си и ще живеете по-добре....Нечовешките паразитни същности на самия връх на тази пирамида няма да ви пуснат от робството, а ще ви използват да тъпчете още повече събратята. И цената, която плащате е жестока. Самата планета е под въздействието на глобални космически промени.Помнете - СИЛНАТА ВЯРА И ЛЮБОВТА МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ ДОРИ И СЪДБАТА.