75

До 70

преди 12 години

Вижте чл. 4 и чл.9 от ВИЕНСКА КОНВЕНЦИЯ за дипломатическите отношения - те указват какви са правомощията на приемащата и изпращаща държава , както и смисъла на агремана.

74

Анонимен

преди 12 години

Най-големият бич за реформите в България бяха Луканов и дружинка, в последствие набъркалите ни в планът Ран-Ът, Доган, Гоце, Станишев,Костов...Жан Виденов не го слагам в числото, защото мисля, че той беше жертва на партията си. Докато не съумеем да отделим зърното от плявата все ще сме в противоречие. Тодор Живков...беше един селски тарикат, който искаше и вълкът да е сит, и агнето цяло и накрая опра пешкира на другарчетата си...Сега единственото спасение е да се мисли от позиция на българолюбец

73

Витяз

преди 12 години

Обаче със скъсани гуменки явно може.

72

Питащ

преди 12 години

Има елементарна логика. Някои не знаят смисъла на понятия като аналогия, субституция. Има още мисловни "похвати", за съжаление неусвоими за част от натискащите клавишите. И тъй като всекиму е известно, че дипломатическите служители на всяка страна освен представителни функции имат и не съвсем представителни, тайни ПИТАМ:"Защо САЩ (и не само те!) могат да изпращат за посланици в РБ КАДРОВИ РАЗУЗНАВАЧИ, а РБ да не може?И нещо повече - да ги разкрива?" За мен това е национално прадателств! А, Ники?

71

Анонимен

преди 12 години

Писна ми да чета глупости. Брей какви хора сте. Спомням си, че скоро след промените Николай Хайтов по ТВ каза: "Българи, простете си. Ако ние сами на себе си не си простим, никой няма да ни прости".22 години минаха, великият Хайтов умря, а ние не си прощаваме. Наистина сме прости хора. През 1990-та БКП беше 1 милион, при 9 милиона население. Нека някой каже: "Аз нямам роднини, членове на БКП".А, младите коментатори да поразпитат за своите роднини.

70

ДО КОРНАЗ ТАНЧЕВ

преди 12 години

Уважаеми, току що вдигнах палец за Вашия пост. Видя ми се, че разбирате от тези работи. Но не изпускате ли нещо важно. След като получи такъв тип документи, правителството на всяка уважаваща себе си държава ще откаже да приема или да признава наш ДС посланник. Т.Е нашият конституционен съд ще го духа. Той може да вилнее смо в България. Май че на тези старци и бабички от КС това не им е ясно.

69

Пътник

преди 12 години

61"Ами то преди 89-та, за да работиш нещо по-различно от животновъд трябваше да си член на партията"Ти живял ли си по това време или просто си лъжеш по навик?

68

от 67

преди 12 години

И освен това, който апелира към това, да се зачита авторитета на КС, няма право да нарича министър в законно избрано правителство "министърче", защото това е подигравка с авторитета на друга институция (Министерство на Външните Работи). Аман от простаци! И народът ги храни....

67

Анонимен

преди 12 години

Тоя мишок Корнезов докога ще лае месеца? Преди няколко месеца искаше да прокарва закон за евтаназията. Мисля, че е време това вредно същество да напуска планетата, тъкмо ще види има ли Г-спод или няма. Нали е комунист-безверник, ще остане изненадан, като му представят сметката...

66

61

преди 12 години

Ами то преди 89-та, за да работиш нещо по-различно от животновъд трябваше да си член на партията, или поне комсомолец. БЗНС пък беше нещо като матрица на днешното ДПС и РЗС. За да завършиш висше образование в елитен университет, или да бъдеш военен нещата стояха по същия начин. Днешните млади са повечето потомци на бивши комунисти...и други хамелиони. Безпартийни като мен си имахме един куп проблеми и дискриминация.

65

До 61

преди 12 години

И за това ли,като "предатели" комунистите ги оплюват и са готови да ги погнат със сопи.Много плитък коментар,драги,измисли нещо друго,това вече сме го чели многократно и в повечето случай-редактирано и писано от новите социалисти-комунисти.

64

Анонимен

преди 12 години

ДС е работила за укрепването на тоталитарната държава. Как ще ни представлява сега? Нали ух сме в демокрация, но нашата демокрация е фасадна, а под чаршафа са същите кукловоди червените генерали на ДС. Новото правителство на Либия ще изпратили агентите на Кадафи да го представлява в държавите на НАТО?

63

Зиези

преди 12 години

до НАПОМНЯМПрав си! Не мислиш ли ,че това се отнася за всички родени преди 1980 година?

62

а

преди 12 години

Решенията на КС наистина трябва да се спазват, но и членовете му трябва да са обективни, а не да защитават интересите на някои хора.

61

НАПОМНЯМ

преди 12 години

ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ЧЛЕН НА БКП !ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ЧЛЕН НА БКП !МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ЧЛЕН НА БКП !ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ЧЛЕН НА БКП !БИВШИ КОМУНИСТИ - НЯМА!

60

55

преди 12 години

Ами именно. Виж как се разминават понятията и по какъв начин се управляват масите, с една съвсем обикновена дума, в която се влага идеята, която искат да ти втълпят. Не напразно ЦРУ, КГБ,ДС и въобще шпионажът са гнезда на най-големите манипулации и психологически диверсии в света. Целта е една и съща, въпреки различните "одежди" и пълните с идеали шпиони. Като ми кажат , че имало честен агент от ДС първата ми асоциация е "честен килер"и Поп Кръстю.А уверявам те, на повече лазарника съм от 35.

59

до 56

преди 12 години

Добре де. Ами, какви са родителите на министъра? Не дай боже да кажем какви бяха родителите на президента. Чувал ли си за старият Плевнелиев? Знаеш ли кой беше? А Причкапов и връзката му с новият президент? Тия са родени и отрасли само между функционери на ДС.

58

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Обръщам се към г-н Младенов, предупредих го и в зала, че има член 4, алинея 1 от българската Конституция, където се казва, че България е правова държава и решенията на КС имат сила на закон. Има член 172 от НК, ако не знае г-н Младенов. Този текст предвижда до 3 години затвор за този, който дискриминира групата наши представители в чужбина, напомни Любен Корнезов.ЛИЧНО СМЯТАМ, ЧЕ НИКИ МЛАДЕНОВ ЩЕ НАПРАВИ И НЕВЪЗМОЖНОТО ДА ВЛЕЗЕ В ПАНДЕЛАТА - ТА ДА МУ СЧУПЯТ ТРЪТКАТА ОНЕЗИ МОЩНИ ЯТАГАНИ

57

Анонимен

преди 12 години

Защо трябва да е доносник? Не е по-малко престъплението, че е работил за укрепването на тоталитарната държава и с/у кого е работил сега ще ни там представлява. Новото правителство на Либия ще изпратили агентите на Кадафи да го представлява в държавите на НАТО?Затова казвам, че Корнезов е безсрамен и ни мисли всички за глупави.

56

Анонимен

преди 12 години

"Решението на Конституционния съд по никакъв начин не променя правото и възможностите на правителството и на президента да решават кои посланици да представляват държавата ни, заявява вчера в официална позиция по повод решението на магистратите Младенов.Оттук нататък аз няма да предложа да бъде изпратен за посланик човек с принадлежност към бившите ДС и разузнавателните служби на Българската народна армия, подчерта министърът"BRAVO! SAMO TAKA!MA4KAI KOMUNISTITE NEKA KVI4AT