64

факт!

преди 12 години

Къде на запад в Испания? От 3,5-4 години Испанците са в криза, именно в строителството ремонтите и подобни дейности. Българи се завръщатат в БГ, за да търсят препитание не могат да си платят нищо, нито квартира, нито разноски, нито храна! Принудени от обстоятелствата! Тези, където ти ги разправят тези неща, нещо изобщо не са си "сверили часовника" и нещата от реалността!

63

ETNA

преди 12 години

Off, за майстори не и говорете!! Майка ми наскоро си прави ремонт в БГ.... така плаща цял месец на един ***, дето взимаше по 40лв на ден, а колкото пъти го погледнеш все седи и пуши!!! Свестните майстори отидоха "на запад".

62

Анонимен

преди 12 години

нагледала съм се на "майсторлъци"..истината е преди да започнеш какъвто и да е ремонт, добре се консултирай освен с няколко майстори и с чичко Гугъл, и никога, ама никога не оставяй майстора да решава с какви материали ще си правиш ти ремонта.Майстор е ...когато знае новостите в областта си.Не някой си пишман-майстор ***, който не знае нищо ново, а си кара със материали от преди 20 год.Такъв го наритвайте още в строителния магазин....защото..нали знаете...не ги пускайте да пазарят вместо вас

61

ехе да да стига де61

преди 12 години

Това е до човека има майстори, където, така ще ти го направи, че ще ахнеш! Възможно е и да ти намали от цената все, пак всичко се вдига и матерялите за ремонта са с по- високи цените не може да се иска, това от него, труда не мислите ли, че качеството е по- важно?! Хубавите работи стават бавно и качествено!Всеки държи на качеството, а в повечето случаи евтиното излиза по- скъпо!Прави ти нещо на бързо, колкото да не е, без хич и след месец си в умопомрачение!Пари на вятъра!

60

lisygera

преди 12 години

Майстора е винаги с готов отговор... не спори с майстора защото ще те преебе, почерпи го и ще ти свърши работата като хората.

59

pele....!

преди 12 години

И не само, иска почерпка иска обяд, ако остане и за вечеря...ти говориш, но кой те слуша не може да го оставиш да си прави произволи в дома ти! Но,майстори и майстори ще ти го направи супер! Други ще си "оставят ръцете", това е до човека и до профисионализъм желанието да се хареса,все пак ще го препоръчаш на твоите приятели,познати "от всяка *** дърво не става" ,кога си имаш ръцете и си бачкатор,правиш пари и имаш клиенти,но има и завист и "подливане на вода" в този бранш, къде няма проблем?!

58

pele

преди 12 години

на всеки майстор трябва да му висиш на главата това е истината

57

за дамите!

преди 12 години

И майсторите правят грешки!

56

факт! 56

преди 12 години

Изобщо си нямат и най- малка предства за нещата!

55

Анонимен

преди 12 години

Обясни на майстора за визия! Ха ха ха. Вие знаете ли за какво говорите?

54

факт!

преди 12 години

Какъв майстор ви трябва, ако живеете, под наем првите си всичко, разполагате с подръчни средства и си правите ,така, какато ви харесва днес сте тука ,утре ви няма в тази квартира! Но, ако живееш при мама и тате и правиш ремонт купиш си печка с керамчино покритие сложиш си дограма и прочие и мама, толкова е зле, че мие печката с найлона, какво да говорим! Имал си някави пари ,можеш да си го позволиш или не можеш щом не можеш да плтиш в кеш майстора, явно иска в натура! Но, не за всички жени.

53

от39

преди 12 години

Не може човек да разбира от всичко

52

Томас

преди 12 години

43Ти какво очакваш като баламите във фейсбоклук да си сложа данните в нета ли ха ха

51

Томас

преди 12 години

39И за кое точно ми е майстор :)

50

до сеса

преди 12 години

дай адрес

49

за дамите!

преди 12 години

Не знаете, какво ви мисли майстора, докато не си го каже на глас!Кога си дойде на дума, тогава ви става ясно ,дали може или не може, дали дупе давате или нещо друго!Въпроса е майстора да свърши работа във вашия дом не в чуждия и да има мераци към вас!Майсторите по този начин си търсят клиентела!Какво ще е иначе?

48

Анонимен

преди 12 години

a za 30lv na 4as bace ti 6e go qde6

47

ceca

преди 12 години

ela u nas i vij posle prikazvai

46

turkov

преди 12 години

triset leva na 4as tva e ako shtesh,a qdene i piene na korem,inak napravi si sam bace

45

до сеса

преди 12 години

Толкова я и е направил. Като за бутилка водка.