269

asere

преди 12 години

Ех този Бъългарин постоянно се делят било то по региони, градове,сега и на училиша

268

Анонимен

преди 12 години

до 280-според сина ми,който учи в строителния, лицето Валентин от една година съзнателно провокира конфликти с всички,които не му се подчиняват, изживява се като "борец" и е горд със себе си, че може да пребие който си иска. Предишният конфликт отново е бил предизвикан от него. Между другото 15 годишния Валентин е висок 190 см и тежи около 100 килограма, за разлика от пребитото момче,което е било около 1,65.до 287-учителите отговарят за реда в училище. Извън него всеки си прави каквото си иска.

267

полудевам полечка

преди 12 години

Сега трябва да мете двора на 35то СОУ 3 години тоя нинджа, да го видят всички и да си знаят какво ги чака

266

none

преди 12 години

Предлагам протестен митинг и искане за СТРОГО НАКАЗАНИЕ на този индивид!!!

265

аз

преди 12 години

Този *** побойника, да седи 1 месец в ареста с самостоятелна килия и една седмица да не му се дава да яде!!! ***!!!

264

Анонимен

преди 12 години

Къде са училищните психолози, а учителите, те отговарят за децата когато родителите са на работа? Защо децата са агресивни, защо не се занимават със спорт вместо да се бият до смърт? Каква е цената на човешкия живот у нас? Защо хората,които причиняват смърт някому са безнаказани или с леки наказания? Защо 80% от хората, които се изказват тук са също агресивни в изказванията си?

263

Анонимен

преди 12 години

Не знаем дали пострадалият не е направил нещо много лошо, но дори и така да е, едно е да набиеш виновен за наказание, друго е да го осакатиш.

262

Анонимен

преди 12 години

Сега да извадят единия бъбрек на побойника, за да го присъдят на пострадалия. Ако нямат съвместимост, чрез някоя международна здравна организация да предложат този бъбрек за болен, на когото може да се присади, а същата организация да се ангажира да намери донорски бъбрек за пострадалия.Стига лицемерна толерантност! На 15 години човек много добре съзнава какво върши!

261

ринго

преди 12 години

...зъб за зъб око за око .Нека страдат и родителите на бияча като го гледат сакат

260

Анонимен

преди 12 години

"Всяко бате си има бате" - може да мине седмица, може да минат 10 години, но този Валентин е обречен! Дали ще го пребият някъде, дали наркоман ще стане - не знам. Едно знам - човек от него няма да стане и ще живее в мизерия. Човек само може да ги съжалява такива - те сами се наказват по един или друг начин.

259

Анонимен

преди 12 години

Говорете за политика, мутри и комунисти, говорете... Неадекеватници!

258

Анонимен

преди 12 години

Малките са кекави от тея компютри където по цял ден играят игри и гледат Йекшан филми и се мислят за гангстери. Едно време ни компютри имаше, екшъни само Роки.. Ама пък бяхме яки кучета, какво ли не сме правели, алкохол.. и сме се били яко, по реки и планини сме ходели и по морета.. и пак нищо ни нямаше! А сега 2 шута докато си на земята и с опасност за живота. Недъгаво поколение и това си е

257

pl

преди 12 години

"Четири дни по-рано в центъра на столицата четирима единайсетокласници от 35-то СОУ се спречкали с двама 15-годишни, които учат в професионалната строителна гимназия. По-малките обаче били физически по-силни и нанесли побой на по-големите."УАХАХАХАААХААХАХАХАХАДа се съберете 4 човека да чакате да набиете двама по-малки... после те да ви напукат *** канчета от бой... и после да си признаеш, да си извадиш медицинско и да се опачеш, че са те били... УАХАХААХАХААХАХ ***

256

лошоТията

преди 12 години

Айде, айде... боят изгражда личността понатупало го малко... ше остане без едно бъбрече, без далаче, без уше... малко почупени зъбки... ше му мине... Така израства днешната младеж..., като мъже се справят с проблемите, а не некви разглезени комунистически отрочета, ей ги ся крадат, като невидели и немогат децата да си възпитат!!!

255

Milen

преди 12 години

Ами Цветан - ЦВЕТАНОТИКВЕНИЧОВЧЕТА, когато им е бил изпратен сигнал от педагогически съветник как го оформиха , докладно ?,,като документ с "неособено опасен заряд" ли ?

254

Възмутена

преди 12 години

Така, отново имаме трагедия, отново имаме 5 тона простотия в коментарите и две смислени предложения, които повтарям, за да не ги търсите в помията. Едното е да има психолог в училищата, осигурен от държавата и децата да говорят с него веднъж месечно. За тези които още не са разбрали - НИЕ СМЕ БОЛНИ ЛУДИ ХОРА, те просто ни подражават. Второто е 60-те хиляди полицаи да пазят децата ни, АКО МОЖЕ. Или да станат по-малко, другия вариант!

253

Анонимен

преди 12 години

Общинска полиция вместо да се крие по храстите и да обикаля с кондукторите по градския транспорт да вземе да си оправдае бюджета и да присъства повече в раионите около училищата.

252

Петър Василев

преди 12 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ.

251

Иво

преди 12 години

В държава, в която народът си избира мутри да го управляват и се прехласва пред чалгата и простотията, няма начин ценностите да бъдат други ... много жалко.

250

te-40

преди 12 години

tova ne saa deca, tova sa ***