101

107

преди 12 години

Законността в страната е опорочена и оттам и логическите заключения на министъра, че КС е в основата на "злодеянието". Не, КС е само продукт на злодеяние и машата...но, не е виновен , който ял баницата.

100

NRC

преди 12 години

Единственото задължение на КС е да следи за законността и спазването на Конституцията в страната .. а не да гради добро впечатление.. Поредният министър с "кой-знае какви" познания в областта на правото

99

Анонимен

преди 12 години

Днес.бг, популяризирате се чрез реклами, които твърдят, че новините са "без консерванти"...От коментарите, които чета никак не съм убедена в това. Сигурно сте наясно, че болшинството от четящите ви са някакви хипер хейтъри и калинки. Започвате да губите доврието ми с тенденциозно изваждани стари новини и манипулации. Съвсем добронамерено ви казвам, да престанете с тая порочна практика. Не ми харесва да се давя в бълвоч.Иначе, има статии образец на журналистиката.*** ви да не спят!

98

Жалък факт

преди 12 години

96, виждаш ли, че има коне не само със странични, но и с челни капаци на очите. В % са почти 50 на 50. Няма оправия.

97

Анонимен

преди 12 години

Защо ми изглежда че хората които говорят че се борят с ДС обкновено са били свързани по някакъв начин с ДС.

96

Атака

преди 12 години

Сега ще пращат агенти-анти българи, например някакви еврейчета!

95

Анонимен

преди 12 години

Не КС, а пълната юридическа неграмотност на управляващите пречи. И не само от гледна точка на това, как подобни текстове биха били дискриминиращи, т.е. не само в нарушение на Конституцията, а и на такива неща, като международни договори. Юридическата неграмотност личи и от изказването на министъра - той дори не е прочел мотивите на Конституционния съд, или, ако ги е чел, не ги е разбрал и е имал наглостта да ги коментира преди да потърси компетентно обяснение. Ама то това не е учудващо...

94

от № 93 до №95

преди 12 години

Не съм Гербер и не ме обиждай.Хайде да видиме прокоратурата ще се самосезира ли за призива на Станишев за въоражно въстание със сопи, ама някой ще посегне и към автоматите, 23 год. така е станало.Църквата св. Неделя са е взривили за власта, не за друго.

93

Анонимен

преди 12 години

Ай, стига бе! Още ли другите са ви виновни?

92

до 93

преди 12 години

Ами на мен не ми харесва политиката на някои държави, но това означава ли, че хората, наети за тази работа не я вършат професионално. Говорим за доносници-морална категория.

91

Детектифф до 79

преди 12 години

Абсолютно прав си, но аз съм привърженик на тезата, че българина е интелигент. Че не е КОН С КАПАЦИ на очите и е принуден да гледа само напред. А ако той сам не може заради страх, принуда или притеснение, то тези които можем, нека леко открехнем погледа му и встрани от правата линия!!! Та ако ще и от линията на партията-майка-кърмилница.

90

до 93

преди 12 години

а защо тогава се радваш на бивши милиционери и ДС-та в герб?

89

Анонимен

преди 12 години

Явно влизайки в Герб всеки получава веднага амнистия за чисто минало и узаконяване на богатството си натрупано последните 22г. Ха сега викайте Ура!

88

Анонимен

преди 12 години

Казвате има които са работили за държавата! Ами именно това е, работили са с всишки средства за укрепване и опазване на тоталитарната държава, - това малко престъпление ли е?

87

Анонимен

преди 12 години

Конситуционният съд е съставен от БСП/ДПС агенти на ДС. Конституцията е направена от същите.Хайде прави нова политика и изпираи образа на Б-я измърсен и оцапан пред света като най тоталитарната държава.В Б-я е необходима демократишна промяна.

86

Анонимен

преди 12 години

Ние сме единствената държава, която не може и не иска да отдели доносници и ***, които са съсипвали човешки съдби, от професионалисти, работили за интересите на държавата. Балкански простаци. Накарайте ЦРУ да си разсекрети агентите.

85

Хачо

преди 12 години

Абе, Николайчо, я си спомни каъв беше баща ти в посолството- та и ти видя покрай него свят; когато нас ни биеха в милицията дори за една плоча на "Бийтълс" само....

84

А защо?

преди 12 години

Що първо не си изчистите агентите и ДС-тата в Герб?

83

Анонимен

преди 12 години

Все нещо друго ни пречи да си свършим работата...Поискай хартия от Тиквата да се позабършеш, че почва да мирише лошо

82

муспи

преди 12 години

Този лигав *** работи от малък в органите и като успушен работник на тихия фронт е назначен за министър.