77

Macho до 55

преди 12 години

Има един виц който завършва със следното: "НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА"- казал го е един овчар на един БИЗНЕСМЕН, давам ти го като домашно да го научиш този виц. Хайде със здраве.

76

до Весо

преди 12 години

Аз досега не съм видял лекар да работи за без пари!!!Защо пишеш глупости.Лекарите в Бг са още с разбирането,че всички пациенти трябва да са като бай Петко от село Паздерино,като иде при доктора и да го гледа като Бог.Според тях всички пациенти трябва да се отнасят към тях като бай Петко с раболепие и да благоговеят,че доктора им е обърнал внимание.Свърши тая,щом си плащам здравната осигуровка лекаря работи за мен и за другите които му плащаме заплатата.Ако не му изнася ей я чужбината.

75

Любомирчо

преди 12 години

Тези които плюете лекарите - простите Гербаджии които слушат само тезисите на един *** който съсипва цяла България моля следващият път когато ви се наложи не ходете на лекар. Раждайте си в къщи няма лошо дори мисля че вече е разрешено. Ако трябва да се оперирате ходете в чужбина и вижте как е там. Това е искахте ГЕРБ на ви ГЕРБ Това е ГЕРБ смърт и разруха

74

Анонимен

преди 12 години

Сравнете живота който живее един откровен вулгарен *** като Пищова,и дежурствата на лекарите в Шейново-дали младостта си,мъката си,най-хубавите си години в учение и труд,за да бъдат полезни на Обществото,по цял ден в човешка мъка,фекалии кръв и урина....и за благодарност-псувни,ругатни и клетви! Е,заслужава ли си?

73

Анонимен

преди 12 години

След толкова случаи на лекарска некадърност с родилки и новородени, човек да го е страх да направи дете, защото май в БГ работата с раждането е на късмет. До къде сме я докарали просто. Не знам от образование ли, от мързел ли, а може би от чиста некадърност, докторите правят толкова грешки. Иначе после пискат за осигуровки, клинични пътеки и т.н. Щом искаш пари трябва да си вършиш работата съвестно и отговорно.Още повече ,че докторите би следвало да обичат професията си и да я работят с удоволст

72

колекар-търгаш

преди 12 години

Браво 55! Такава самоирония само доказва, че все още има хора с чувство за хумор! Дано са те разбрали, защота иначе лошо ти пише.

71

Анонимен

преди 12 години

Абе Любомирчо,*** нещастен.къде виждаш "пзарна икономика" с делегирани бюджети бе?Къде виждаш "пазарна икономика" в нашето здравеопазване с хиляда безумни ограничителни разпоредби,наредби и поднаредби?Я недей заблуждава хората!А за останалата част от написаното си прав!

70

Анонимен

преди 12 години

Аз ако съм на лекарите в Шейново,след всичката тая неблагодарност и помия излята върху им,ще си взема шапката и хайде надалеч! По-добре миене на чинии и и каране на такси в Испания,ама спокоен живот.Отколкото хули,стрес и инфаркт на 48 г. тука!

69

Любомирчо

преди 12 години

Нали искахте пазарна икономика сега плащаите или умирайте. Докторите бяха превърнати в счетоводители. Първо се мисли за бюджета след това за това какво да лекуват. Между другото само да спомена в България смъртноста при раждане не е по голяма от тази в Европа но се увеличава. Само че никой не казва за хилядите спасени животи от лекарите а много бързо го забравяте това и ги поставяте всички под общ занменател. Само да ви кажа че с това управление нещата ще стават още по зле

68

весо

преди 12 години

Докторите са виновни за всичко, има си и клетва!!! Всички са много настроени да ги съдят, затварят и т.н. защото не могат да правят това спрямо други професии, нали? Доктора трябва да е с д-то нагоре, да се кланя, да не получава пари и тн... Тогава българина е най-доволен!!!

67

Анонимен

преди 12 години

Макиавели не познавам как е в Германия В България има и за дискотеки а има и такива без връзки и зубрят като луди Не са всички еднакви .Проблема е ,че на българина му се набива в главата ,че най най некадърните лекари са в България

66

Анонимен

преди 12 години

до 53Аз за 5 години следване в Англия и Германия,на изпит само веднъж видях една колежка да преписва и се изненадах(в България съм следвал само два семестъра,но видях какво чудо е по време на изпит,как се преписва и всички се прикриват един друг),когато други колеги като я видяха отидоха и казаха на квестора,че тя преписва и след това я изключиха от университета.

65

бай мангал

преди 12 години

Ако родилката беше ***, нямаше да я връщат и сега може би щеше да е жива. Какво да ви кажа, братя българи Вие не си отстоявате правата и облечените във власт са свикнали да ви ,,мачкат''. Съболезнования на близките на починалата и дано тя е отишла на по-добро място.

64

до 55

преди 12 години

Ти не си нито лекар, нито бизнесмен, а един *** балкански ***, който търгува с живота и смъртта. И ако такъв като теб ме прецака или убие мой близък поради немарливост или некадърност, вярвай ми, ще се молиш да не си се раждал! Тогава ще разбереш кой е ***!!!!

63

до 54

преди 12 години

Хипократовата клетва звучи чудесно произнесена от 12 % от кадърните български лекари.При останалите 88 % некадърници тази клетва е една нелепост и ритуал,който трябва да се произнесе и понесе за да се вземе занаятчийска диплома по медицина.

62

Анонимен

преди 12 години

Не очаквам нищо да се случи. Гарван гарвану око не вади. Отвратителна алчна пасмина са 2/3 от лекарите. Да се чудиш кое е по-добре-да си жив или умрял.

61

До 55

преди 12 години

Скрил си се зад анонимността?! Колко си ***! Каква неприятна изненадка те чака! Ще има да мъцаш пред "пациентската ***"!

60

Iwan

преди 12 години

"Починалата родилка не искала да остава в "Шейново"________________Да бе повервахме Ви, тя жената не имала кво да прави и е решила да се поразходи.Почти Ви повервахме, ама за всеки случай следващия път пробвайте с някоя друга лъжа НЕЩАСТНИЦИ

59

ИСТИНАТА

преди 12 години

ПЛАНЪТ РАН-ЪТ - ПРОГРАМАТА ЗА РАЗОРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ-В ДЕЙСТВИЕ

58

мафия

преди 12 години

Затвор