129

Неда

преди 12 години

Причините за затлъстяването трябва да се търсят в недоимъка и мизерията,защото то е показател за стандарта при който живеем.Кой може да си позволи скъпите плодове, зеленчуци и риба със смешните жълти монети,които като подаяние вземаме ежемесечно ? Коментарът е излишен,причините - ясни.

128

BG

преди 12 години

EMI TO E NA MODA DA SI DEBEL V BG..VSI4KI GO ZNAEM.....MADE IN BG.

127

Анонимен

преди 12 години

Затлъстяването е известно още като "болестта на бедните". Лошата двигателна култура и тъпкането с тестени изделия, мазнини, сладкиши и бързите закуски от рода на Мак доналдс са в основата на това заболяване. Децата също се хранят нездравословно в голямата си част и не спортуват, но това е стара традиция. Двигателната и хранителна култура трябва да се възпитава в бебешка и детска възраст, за да не отглеждаме депресирани и репресирани от връстниците си дебеланковци.

126

Хомо Еректус

преди 12 години

И аз имам едно, две дебели неща.Портфейла, "банана" ...;)

125

БУЛТРАС

преди 12 години

Късно се сетихте.Всяка свободна педя се превърна в кооперации и заведения,вместо в градини и спортни площадки.Добре че от УЕФА отпуснаха целенасочена финансова помощ за да се направят спортни площадки.Аз съм фен на Ботев и ми прави,,густо майна'' да минавам през градинката южно от Колежа.Там чрез спонсор кметсвото е направило достъпен малкът фитнес център,който се изпълзва постоянно.Колкото повече такива навсякъде-толкова по-добре.Затова майсторският ни спорт е на такова ниво.Заради масовият.

124

Анонимен

преди 12 години

34% с наднормено тегло - ВСИЧКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА с байрактар ФИДОСОВА, 21% страдат от затлъстяване - ВСИЧКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА с байрактар ФИДОСОВА,2 % проблем с огромното си тегло - ФИДОСКА Е ЕДНОЛИЧЕН ЛИДЕР

123

до 122

преди 12 години

Ако искаш свали си от нета книгата "The Jungle Effect: A Doctor Discovers the Healthiest Diets from Around the World--Why They Work and How to Bring Them Home"Лично мен ме мотивира да спра да ям хляб, правя си само царевични пити от нерафинирано брашно. Заради кръвната захар.

122

келеша

преди 12 години

от сърдечно съдови заболявания *** като мухи по цял свят - това са постиженията на съвременната медицина-толкова си може.

121

до 120

преди 12 години

Не се ограничавай с тоя запад, да не си мислиш че зелето ти в бидона не е цвъкано от нитрати..

120

келеша

преди 12 години

do pero:ти изглежда имаш поглед върху статистиките за сърдечно съдови заболявания и високо кръвно - я сподели какви са те, да те видим колко нищо не разбираш..изобщо знаеш ли какви са причините за затлъстяване?? ако ти ги знаеш-чудесно, защото на самата медицина не са й много ясни,а нещото което очевидно причинява затлъстяване е точно тъй наречената"храна за бедни",с която ни заливат от запад!

119

Анонимен

преди 12 години

До pero: Марковите магазини не предлагат XXXL, защото китайците не ги внасят, а са празни, защото балъците намаляват. Иначе казано, майната им на американците, китайците и марковите магазини на управниците.

118

Анонимен

преди 12 години

КОЙТО НЕ Е ХОДИЛ В ЩАТИТЕ ДЕБЕЛИ ХОРА НЕ Е ВИЖДАЛ !!!!!

117

pero

преди 12 години

До ***:Ха сега, американците какви били. Кой го интересува какви са американците, важното е че българите прасеят и *** кат мухи от сърдечно съдови заболявания. Те поне не пушат, а ние дебелеем и пушим и кръвното ни гони рекордите на Гинес. После защо марковите магазини били празни, защото не продават ХХХL.

116

Анонимен

преди 12 години

До педела Тулски. "Дебелите" не се оправдават, точно обратното. Според статийката държава и медии имат претенции, най- вече заради европейските пари, не че са загрижени за нечие здраве.

115

ЛЕША

преди 12 години

PUSHA CIGARI,NE SPORTUVAM,PO URVI HODQ I BOIKO HICH NE MI E NA PATETO...DA LAPA PIPERKATA

114

Дебелите прасета

преди 12 години

до Тулски: Пред никого не се оправдаваме, живеем както искаме, не спортуваме защото искаме, мнението ти не ни интересува, духай супата! Ако не си разбрал, питай майка си.

113

към tulski

преди 12 години

"90% от българите над 22 г. са с наднормено тегло" *** ли си или се правиш на такъв???

112

коко

преди 12 години

Добра идея. Стига с това че спортът бил само за младите и стига сме пръскали пари от бюджета за някакви *** спортисти да печелят безсмислени медали, след което обикновено се превръщат и в криминални елементи.

111

аладин

преди 12 години

до 107"подчивеци"или подюшеци?А Мюмюнчо?А най хубавото е ,че си *** и дори не знаеш езика на хората,които се опитваш да коментираш.А още по хубавото е,че теб няма да те има не след 50,а след 5години.Лека ти НОЖ Мюмюнчо!

110

КК

преди 12 години

БадмиНТон, не бадмиНГТон!