172

55 годишен

преди 12 години

Думкай, Волене, сега ти се е паднало!Дай боже всекиму:-)

171

Анонимен

преди 12 години

Тая Деница ще се окаже отдавна изгубената дъщеря на Бойко

170

Мунчо(от Под Игото)

преди 12 години

ДО НОМЕР 174:Ей,кавал,как не те е срам да сравняваш Сидер Воленов с Левски бе!?Левски е нямал собствено семейство а се е бил посветил изцяло на България!Левски не е купувал с народни пари на любовницата си апартамент на пъпа на София за 200 000(двеста хиляди) лева!!!Левски когато с дни е гладувал и се решил да вземе 1(един) грош комитетски пари за да се нахрани е записал в тефтерчето си:"Дължа 1 грош комитетски пари"!Погледни тефтерчето на Левски!И недей да петниш името на Левски-ЛЕВСКИ Е СВЯТ

169

анонимус

преди 12 години

така става когато Болен мисли с долната си глава (явно цял живот мисли така).Много е космясала бе Болене , вземи малко да се обръснеш.Колко и да чистиш снимките си из нета - толкова повече стават :) не можеш да ги изчистиш! предай се ! Снимката с очилата на пацата е култова :)))))) хихихи

168

Анонимен

преди 12 години

girlfriendova vs siderova

167

Анонимен

преди 12 години

проекта АТАКА ще бъде заменен с друг, нов, за да е интересно на затъпяващото население , такава е сводката от ДС

166

ВОЛЕН=ЛЕВСКИ

преди 12 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ НАРОДА Е С ВОЛЕН...А ТОВА ЧЕ НЯКОЛКО *** ПРЕДАТЕЛИ ДУПЕДАВЦИ ГО ПРЕДАВАТ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.ВСЕ ПАК *** Е ДОКАЗАЛ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ЧЕ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ НА НАРОДА СИ И НА СЕМЕЙСТВОТО СИ...НЕ СЛУЧАЙНО ИМА ЕДНА ЧИСТО БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА:ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕДАВАЙ ВОЛЕНЕ..НИЕ НАРОДА СМЕ С ТЕБ....ТИ СИ НОВИЯТ ЛЕВСКИ

165

Анонимен

преди 12 години

Деница - Ферхунде

164

енциклопедия

преди 12 години

Сидеров-придворен шут по времето на Бойко Борисов

163

Волен-понка на Цион

преди 12 години

Сидеров е просто пиока със роля на националист!!!!!!!Световното Еврейство е истинският злодей който погубва майка България!!!!!!!!Така наречените Политически сили са под прекия контрол на Ционистите!!!!!!!!Аааа за Сидеров-доста хора успяса заблуди но знайт едно съдбата на България е във вашите собствени ръце!!!!!!!!!

162

РасПутин...

преди 12 години

В началото на 21 век, в България, Волен Сидеров създаде партия "АТАКА". Няколко години по-късно, пак той, я закри! Амин!

161

Анонимен

преди 12 години

Такъв ни е целият политически елит!!!!

160

Каква драма :)

преди 12 години

Националиста-моралист Волен изоставя Капка за дваж по-младата Деница, която открадва от сина и !Да беше жив Радой Ралин, какво ли щеше да напише?!Депутатска трагедия, след Лъчо мозъка, сега и Волен...Въпрос към всички дупетати, сред тез съзливи драми спомняте ли си за какво сме ви избрали ?!Предложение : Да се съкратят незабавно 240 дупетати и със спестените пари от НС да има жп транспорт, пари за добрите университети и работещите структури на БАН !

159

LoL

преди 12 години

В политическия елит на България, кукловодите умишлено бутат хора с нисък морал, общо взето социален ***. Подобни хора са лесни за манипулиране, чрез множеството им пороци. Волен не е изключение.

158

Анонимен

преди 12 години

А някой знае ли кой е тоя Камен Петков? Първо в Атака, после независим и накрая - при майката закрилница БСП

157

преди 12 години

Кво ви пука кой на кого го.........,нали вас няма да ви огрее!!!!

156

86

преди 12 години

СЪС СОФИ МАРИНОВА ИГРАЯТ ПО-ЕДИН И СЪЩ СЦЕНАРИИ.РАБОТАТА МУ КАТО ЧЕ ЛИ Е МАЛКО ***

155

9860

преди 12 години

Един мъж като забогатее първо сменя колата и жената :)

154

95

преди 12 години

НА ВОЛЕН ВСИЧКО МУ Е ПРОСТЕНО

153

анонимен

преди 12 години

Ей това на нищо не прилича с мъжете , като се видят с малко повече пари и власт веднага започват да се озъртат за по-млада жена , която само това чака - да му папка парите докато свършат и да си го върти на пръста.