13

до 8

преди 12 години

Това се прави във всички цивилизовани държави бе,умнико,ама за тебе и съседното село е чужбина,май?!!

12

do 7

преди 12 години

Tapotata ti do izvestna stepen e zasegnata v edin vitc za edin chukcha deto si reje sobsvenia klon bez da osaznava tova. Molya te odi si u kafeto u mola i ne vzimai uchastie v temi, koito ne sa ti poniatni.

11

М21

преди 12 години

Тези "зелени" кой ги финансира?Защоооото!?!Защото кой има интерес да се провалят снимките в Бг?Ами някои съседни страни, които биха се радвали да прилапат снимането на тази високобюджетна продукция на своя територия!Същите "зелени" се опитват да съсипят Банско , като зимен курорт!От което кой ще спечели, а?Хайде този въпрос за домашно!

10

танкист

преди 12 години

до М21 ти си *** тунела се направи за да може боко тиквата да открадне едни 200 300 милиона отгоре не за друго , и какво на топли че рамбо платил да ползва пещерата пари никой няма да види но на пещерата ще и е...ът майката.

9

Кан Севар

преди 12 години

Природата е по-важна. Казах.

8

М21

преди 12 години

Заради тези "зелени" се направиха тунели под магистрала "Струма" и проекта се оскъпи с десетки милиони, за да можели мишките да се чукат!Идиотии!

7

М21

преди 12 години

Пак разни толерастки организации!!До гуша ми е дошло от тях!Ама ако се направи един ГЕЙПарад в пещерата сигурно няма да имат нищо против!Някой хора си измислят кауза и се препитават от нея!

6

Анонимен

преди 12 години

Каква поредна филмова драма!!!

5

tankist

преди 12 години

имам въпрос колко от администрацията в БГ са готови да си дадът задния фар буквално да го ползвам срещу заплащане , осигурявам топла водичка за клизми и подмиване , *** и пешкирчета за забърсване . Нужно ли е да ни е...е кой където ни хване за жълти стинки.

4

хахо

преди 12 години

РИОСВ е взела на два пъти пари- от "държавата"- за да пази и от продуцентите- за да не пази. Продуцентската миза сигурно е била в пъти по-голяма от държавната, заради това РИОСВ ще даде пари на "държавата", тъй като последната ще е дочула нещо за сделката и ще поиска нещо в замяна за да си мълчи. Кръгът се затваря, да му мислят прилепите. А пък природозащитниците ще ги глобят за нарушаване на обществения ред.

3

Патриот

преди 12 години

Чък Норис тва го изтрива с плюнка бе споко!Ташака на страна сега разбрахте ли защо дойдоха да снимат тука в коя друга държава могат да се осерат така?

2

боза

преди 12 години

Да си снимат тъпият екшън на фидоска в гъ...зо-напр.!

1

Анонимен

преди 12 години

За какво ни е РИОСВ ако не върши работата за която взема пари?Добре че са еколозите.