49

Анонимен

преди 12 години

Особено ако са евреи ,те са си такива по рождение.Тръгна да говори как били мохамедани после прослави великия израел ,ама има една поговорка или мира или секира ,а 40 милионен Иран има бая секири и да не ви харесва.

48

до 44

преди 12 години

Не съм мюсюлманин и не съм фен на арабите, просто в случая САЩ ще забъркат поредната бозаи общо взето като се замисля след намесата им винаги е ставало по-зле - Корея, Виетнам, Ирак, Афганистан. Не ти ли е малко странно що се бият в Азиатският регион, а не в Южна Америка да речем срещу Венецуела?

47

доктор Хаус

преди 12 години

Изглежда много хора тук не си пият редовно хапчетата.

46

Анонимен

преди 12 години

До 44 Остави ги за тях Щатите са най- голямото зло нищо че всеки ден се възползват от постиженията им и представа си нямат каква опасност представлява Иран , най вече за нас като граничеща с ислямска държава страна и с мюсулманско малцинство .

45

Анонимен

преди 12 години

Да и как точно ще смачкат на Иран централите ? С фискална политика или с медиини пропаганди.Една ракета и светите радиационни земи и нов холокост , интересно ,че не го разбирате дори тялото ви сащ неможе да ви помогне с хитрост по става но с шамари ще ви пратят при създателя. Само като ви чуя как сте готови да започнете нещо такова за да не ви диктува някои правилата и всички неща които се говорят за вас ми се струват вярни.

44

Анонимен

преди 12 години

Момци Израел имат ядрени орьжия ,хем ще изпраскат иранците хем онези ще си траят щото ако почнат да никнат гьби кьорав аятолах няма да остане --само две бомби накараха Япония да капитулира и то моментално трябва да знаете ,че една бомба и един грамаден град изчезва ,не случаино Израел е ядрена сила .

43

някой

преди 12 години

До: номер 38Естествено че си заблуден. Или се преструваш на такъв, не мога да повярвам че има хора с такова налудничаво мислене.Знам за аншлуса и другите подробности, за какво ми ги припомняш? И за Франко знам, но какво от това?Естествено, никъде не може да има пълна аналогия, но самият Ахмадинеджад често се отъждествява с нацистите и Хитлер.Защо ли имам идиотското чувство, че едва ли не им се възхищаваш на аятоласите? Да не си мюсюлманин случайно?

42

Анонимен

преди 12 години

Не поне малко да се образова да знае какво представляват аятоласите и какви са им целите, как са дошли на власт и как я държат , отстрани е много лесно да се говори

41

Анонимен

преди 12 години

Израелците ще смачкат на онези централите и и разните им иследователски центрове , а другите ще си траят---е това ще стане , а дали е правилно е все едно,някои пьти забравят да ме питат дали е правилно или не .

40

до 39

преди 12 години

Quote: "който не е чел Вихрушка на Джеймс Клавел да не пише тука защото става смешен"И който го е чел знае Пътят и Истината ха ха ха смешният си ти

39

някой

преди 12 години

До: номер 35Ти изби рибата направо! Какви оръжия има Венецуела в сравнение с Иран???Все едно да ми сравняваш Албания със Германия!

38

Anonimen

преди 12 години

Иран е язва на световната карта и рано или късно ще се стигне до развръзка , естествено по добре е тя да бъде вътрешна но дали иранците ще успеят сами да се отърват от аятоласите , не съм съвсвем сигурен , който не е чел Вихрушка на Джеймс Клавел да не пише тука защото става смешен

37

Панчо Санса

преди 12 години

Ти па намери да сравняваш Иран с Нацистка Германия хайде холан, че и заблуден съм бил! На Иран имам оценки на военновъздушните им сили още от 2000 година и са направени от САЩ. Смятай откога им бъркат в дупенцето. Все пак не забравяй ,че при немците имаше аншлус с Австрия, присъединяване на судетите и окупация на Чехословакия, а преди полската кампания дооста дейно помагат на генерал Франко в Испания, за "Легион кондор" чувал ли си?

36

някой

преди 12 години

До: номер 25Не се заблуждавай! И аз като тебе бях заблуден, но сега има информация от цял свят, достатъчно е да знаеш английски.Немски не знам, но преди 1939 година Хитлер е изглеждал най-миролюбивия човечец на света!!! Гледах интервю с Гьобелс, който твърди че една нова световна война би била гибелна за цялото човечество и те (нацистите) щели да се борят всячески за запазването на мира.По-късно произнася известната си реч в Спортспалас, където пита "Искате ли тотална война?".

35

!!!!!

преди 12 години

25,най-големият грях на Иран и Венецуела е че искат евро за техния петрол,както и Ирак преди "освождението" !!!

34

rhiad

преди 12 години

странна аналогия, при положение, че не си бил нито на едното, нито на другото място. гледаш режисирани репортажи и разсъждаваш с *** си, подобно на затлъстелите хАмериканци.

33

bg

преди 12 години

Ne beha li amerikanskite satanisti tezi,koito pomognaha na gnusnija Pakistan da se sdobie s jadreni orujija?

32

bg

преди 12 години

Ne beha li hazarskite maimuni tezi,koito pritejavat taini jadreni orujija?

31

някой

преди 12 години

Абе интересно как в синхрон се появяват и Сергей Лавров, и Лион Панета, и двамата са с очила и гледат застрашително ... руснака обаче ми изглежда по-страшен!Както и да е. Иран се оказва регионална суперсила. Имат много оръжия и с неприкрито задоволство ги демонстрират пред света.Направо ме втресе обаче като гледах как изстрелват първия ирански спътник в космоса с дивашки възгласи: "Аллах акбар! Аллах акбар! Аллах акбар!".Накратко, Иран ми прилича на Германия през 1939 година!!!

30

bg

преди 12 години

Izrael ima nedeklarirani jadreni orujija.USA da blokira pomoshtite si za Izrael i Izrael 4e falira za 1 mesec.