151

lovebg

преди 12 години

. Запада има интерес ние да сме зле, нашите политици вече 22г, работят за тях , те са антибългари! Как само ние , народа не разбрахме това, още когато започнахме крадливата приватизация, още когато най-важните държавни отрасли като енергетиката мина в частни ръце, трябваше да се осъзнаем. Няма държава, в която да няма нищо държавно и единствения начин да си попълваш бюджета е като грабиш от без това бедния и обезверен народ... Затворихме блокове на АЕЦ , защото французите построиха такъв в

150

Shark

преди 12 години

Честита да ви е победата на ГЕРБ на изборите, нали това искахте, повечето???

149

до 145

преди 12 години

Не знам дали беше добре държавата преди,но сега вече чеха,дет ни изографиса като *** , смело може да вземе награда за най точен портрет...не знам как се нарича това нещо ,то няма и определение за него...баси,и най големия *** би имал малко милост към страната си....в тия обаче няма...

148

Shark

преди 12 години

Предлагам да вземем да ликвидираме цялата държава. То не че не е ликвидирана, ама каквото е останало. Защо да се мъчим още суа време, така или иначе ще ни ликвидират, поне да е сега, и да си знаем че не сме вече българи а някакви други. Пък знае ли се, може и по-добре да бъде.

147

Олеле

преди 12 години

Направо не знам да вярвам ли на това, което чета? Та това в прав текст означава, че вече никой няма да ни и каже има ли зърно, петролни продукти и пари в резерв или няма?!? Т.е. по подразбиране няма да има! Тъй като всичко се ликвидира и отива пряко под опеката само и единствено на партията-майка! Това не знам как да го коментирам! И какви оправдания...на европа ще разчитаме!!! Та те няма д ани платят за магистралите! Ми утре да кажа на шефката да закрива сметките, ще чакаме от европата! Ужас!!!

146

Усмивката

преди 12 години

Не се бойте! Държавен резерв пак ще има, но ще го управляват 80 силно доверени на ГЕРБ служители. Това са хора със заслуги към ГЕРБ, на които им е обещано място близо до тавата с баницата. Няма да ядат постната пица на Дянков я! ГЕРБ гледат от Мирчо ***. Сега е техен ред да са на вимето.

145

ppancho

преди 12 години

На улицата остават много кражбисти:професионални и любители.Ще има кански рев.Години наред тоя резерв се въртеше от всякакви кадри-купува,продава заменя,краде...Съжалявам за съкратените служители,ама шефовете им бая крадяха.И крадат,все още-сега като писнат,може и да им се размине.Но,аз съм За.Дянков е прав-надушил ги е-това е човек ,който наистина защитава интереса на държавата.

144

Анонимен

преди 12 години

"Ама " ГЕРБ " съсипаха държавата" Е КАК ТАКА Я СЪСИПАХА ЗА 2 ГОДИНИ?!! ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ ДЪРЖАВАТА ДОБРЕ ЛИ БЕШЕ?

143

БГ пенсионер

преди 12 години

Българските консерви са по-фкусни от европейските!

142

Анонимен

преди 12 години

Честито българи. Вече сте като *** - без собствена държава.

141

ягдън

преди 12 години

Russianpany, which is close to the Israeli secret service Mossad has offered to donate a large sum of Barack Obama for his campaign. Reporters of 7 plus 7. n e trevealed this scheme, the story and present it in Section Exclusive -You can read it by selecting the English version of the site.

140

Анонимен

преди 12 години

От тоя ли резерв преди време извадиха говеждо месо от 68-*** година и го пуснаха по магазините?

139

Ужас

преди 12 години

Сега се получава така, че ако има наводнения, пожари, заметресения, държавата не може да им даде една консерва на хората да изядът. Тия хора са полудели. Преди си мислих, че заличаването на нацията става без да искат, просто не им пука. Сега вече се чуда дали не е целенасочено това.

138

Анонимен

преди 12 години

ДЯНКОВ = МЕНГЕЛЕянков

137

Анонимен

преди 12 години

Който е против Герб, против Бойко Борисов и против Росен Плевнелиев да го д**а!

136

Ужас

преди 12 години

"Не ни били нужни родни резерви, ще разчитаме на европейските"И това го правиме във време когато Европа не може да разчита сама на себе си?

135

Анонимен

преди 12 години

това е първа стъпка към ликвидиране на държавата.

134

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБЕРИ " По малкото зло избрахме " , кое е по малкото зло бе Хаааааа, Много ги интересува ДПС и БСП че ГЕРБ управляват, не си знаят парите. Ама " ГЕРБ " съсипаха държавата. Лошото че се оплакват от предишните. Сега вече няма да мине този номер ! Вот на недоверие, 10 депутата от атака против ГЕРБ и духат супата ! Волен обеща.. иначе е политически труп.

133

Стара новина

преди 12 години

Стара новина, която е ясна от миналата седмица, пълен смях с това. Истинските неща в държавата се решават далече от София, скъпи читатели на този инфо блок. Стават далеч от МС и Дондуков 1. Хората вече го разкриха, утре може да изскочи актуалност 10 пъти по-мощна от това на Дянков. Репортерите на 7plus7. net я имат, очаквайте само там нещо важно, тук четем сводки от МС, от офис и прес релийз новини не се правят.

132

до 131

преди 12 години

ами кой може резачката Борисов.. щели да дойдат и гласувалите, след като резне летната да го аплодират и да се кефят с усмивка. *** се вика на такива !