50

daro

преди 12 години

Стига майтапи бе - ще се пенсионират.Бе лудили сте, кой изтърва аванта.Тия *** драпат там да се намърдат,пък сега напускат.Да сте видели в някое бюро обяви за наемане на полицаи. Там се влиза само с препоръка от някого и с връзки. Да пазят тайната - на наркотиците, на проституцията и тем подобни сериозни български тайни. Затова са толкова горди,че са в "системата". Жал ми е,че на тези 7000 ще им платим от нашия джоб по 20 заплати и осигуровките.Ходи ги стигай после наперени.

49

Дядо Йоцо

преди 12 години

Гледам, че тука някои искат да си наемат полицаи от други страни. Кой ще дойде в *** ни държава, бе, драги?! Освен това същите си мислят, че като им плати на наетите по 450лв на калпак и те тутакси ще се юрнат да разкриват престъпленията, извършвани от българските граждани. Вие сте се бъгнали изначално ако си въобеазявате, че в полицията ще ходят читави хора, защото за толкова пари- толкова читавост и нямате право на претенции! Що не претендирате пред докторите, а или пред адвокатите?!!!

48

чичо Митко

преди 12 години

В тази държава си е *** мамито. Всеки гледа да мине по тънката лайсна и да легне колкото се може по-бързо на гърба на държавата, Колкото му дадат, толкова. Все е келепирец. Ама от къде идват тези пари, кой ги изработва, бай *** балкански не го интересува. Важното е да прецака държавата, но същевременно с пълно гърло да реве на всякъде как тя му е длъжна за всичко и трябва да му плаща. Ето и сега тези, за да не бачкат още две години ще се пенсионират преждевременно, и освен пенсията ще си намерят някъде на черно работа като охранители, нищо няма да декларират и ще получават от две места пари. Чиста работа. Но данъци няма да плащат, бъдете сигутрни. Никога няма да се оправим, такова ни е мисленето, нагласата - далавераджийско, все да прецакаме всички ако можем. Затова по-далеч от тая клоака. Даже не сме и *** - помийна яма сме, пълна със зловоннна, зеленясала помия...

47

Анонимен

преди 12 години

Ами пенсионирайте се - ние чакаме за местата ви !

46

помисли

преди 12 години

само информативно, вие драскачи първо малко проучете и след това пишете: 1. в момента в МВР са около 60 000 човека, което не значи че са полицаи, невежи!2. около 8 000 пожарникари2. около 3 000 гражданска защита3. служители на 1124. лични документи5. гранична полиция6. миграция7. специализирани дирекции8. администрация9. волнонаемни служители10. арести11. служители без полицейски правомощия12. жп полиция и т.н.Хайде сега познайте колко са редовите полицаии на улицата????????

45

Turkey

преди 12 години

През 1989г изгонихте нас, и България тръгна надолу и стига докрая, хем българите се топят, хем нищо не произвеждате, ядете пак нащо производство, то в България само пенсии и *** останаха, сега ще ме плют ама истината боли. Трябва да вземете мерки за популация, правете деца!

44

Анонимен

преди 12 години

Освен това за последната година има пребити полицай от жена с гипсирани ръце, убит полицай от кьор кютюк пиян старец, както и други жертви в следствие на пълната липса на професионализъм на ченгетата. Самоубийствата от неправилно боравене с оръжие не ги смятам, както и заловени ченгета при обири и други престъпления.

43

реалист

преди 12 години

Виждам все интелигенти сте останали в горката България. С Ваша помощ тя вече е и жалка!

42

милю

преди 12 години

При акции на МВР за последните 20 години има загинали 5-6-полицая Лека им пръст При полицейско насилие поне 10 пъти повече Да направим паметник на загиналите от полицейско насилие

41

Анонимен

преди 12 години

С или без полиция - разлика няма. Те са просто едни регистратори на престъпления. За съжаление в редовете на полицията се влиза по шуро-баджанашки принцип. Това още повече снижава нивото им. Ако зависеше от мен щях да редуцирам броя им до една гвардейска рота.

40

Българин

преди 12 години

29 - имаме най-много полицаи на 1000 граждани и в същото време най-голяма битова престъпност в целия цивилизован свят - има ли нужда от някакво друго доказателство, че вие сте безполезна ***?Парцали - стоите отстрани и пазите ***, докато размахват брадви, докато крадат, мародерстват и дори убиват, че и се зъбите !!! Хич да ви няма - по-добре да си наемем 10 000 полицаи от някоя държава със здрави закони, 10 пъти повече работа ще вършат от вас - 60-те хиляди !!!!

39

иван

преди 12 години

Тъпите Куки само искат пари от нас като бюджет от хората като рекет от престъпниците като подкуп.Докато ги търпим винаги ще сме на това дередже.да се вдигнем всички и да изметем милиционерско-мутренската власт.

38

Бл.Благов

преди 12 години

В полицията трябва да има реформа! Толкова много полицаи ,а толкова много престъпност! Нас обикновените граждани най ни засяга битовата престъпност, а тя е повсеместна! Едно време познавахме кварталния ,можехме да отидем при него да се оплачем , да се посъветваме , а сега няма квартални , няма участъкови , а те са тези с които ние трябва да контактуваме. Много администрация , а малко наистина работещи полицаи!

37

Българин

преди 12 години

Наглост гадна свинска !!! То по тая логика ние, дето ни гласят да работим докато умрем, направо трябва да вдигнем революция или да идем да се удавим !!!! Поне осигуровки да плащаха тия туфлеци !!!Вижте ги и на снимката - няма ушев без огромно шкембе !!! Да бях аз - ще ги накарам да работят докато станат на 50, а после още 10 години да си дослужват като селски пъдари... и да плащат осигуровки както всички, а който не си върши работата и оставя бандитите да крадат пред очите му - съд и затвор.

36

до29

преди 12 години

Да де ама сте прекалено много на клона и няма балъци вече да ви хрантутят,а държавата е бедна и между другото цяла Европа ни се подиграва с туземската милиция тип 1960година!

35

Анонимен

преди 12 години

Ta ЗНАЧИ никой няма да напусне полицията /да не е луд да ходи да работи /,просто 7 000 ще побързат да се пенсионират за да не работят още 2 години.После ще постъпят нови 7 000 калпазани /да *** извиняват 20-30% работещи полицаи/ и така състава на МВР ще си е същия.Трябва наведнъж да им вдинат с 10 г. стажа та поне да не се пенсионират на по 45 г.Даже и минорите работят повече.

34

Данакоплатец

преди 12 години

Ай на бас, че никой от тея *** няма да напусне.И преди и сега най-големите некадърници стават ченгета или военни.Те знаят, че са некадърници, и знаят също, че изтърват ли хранилката са живи умрели.А ако питат мен, не заслужават дори и 200 лв заплата....

33

Анонимен

преди 12 години

Какъв е процентът на полицаи от турският и *** етнос в полицията ? Колко турци и *** полицаи има ? Знае ли някой да одговори ?

32

до 17

преди 12 години

Горе доло е така. А който не го приемат дори и за такъв си остава обикновен *** драскач по форумите

31

до 25

преди 12 години

ти си просто копелееееееееееееееееееееееееееее