82

рада

преди 12 години

А защо чак сега Рашкови се сетиха че има закон? Защо не помислиха когато лъжеха, крадяха, изнасилваха и убиваха?

81

до 76

преди 12 години

"а ако неколцина от тия, дето наричаш "***" (нормални, но разгневени от *** наглост и пасивността на "държавата" хора) хванат тия адвокати, дали гъзарските им обувки ще им помогнат да оттърват кожите?"Не, обувките няма да помогнат с нищо в този случай. Обаче охраната на адвокатите ще смели от бой тези прошляци-*** които нямат и хиляда лева в джоба си и после мръсните *** месеци наред ще пикаят кръв, на всичко от горе и нови обвинения ще им лепнат - за нападение и за това може и в затвора да лежат.

80

Анонимен

преди 12 години

тия имоти нали бяха незаконни ,кви пари иска тоя

79

Анонимен

преди 12 години

Око за око, зъб за зъб. Убиецът и тия от властта които го пазят са за бесилка!!!

78

Анонимен

преди 12 години

Направо да натикат *** и цялата му рода в някой от тия дворци, а после да го взривят с 200 кила динамит и проблема е решен.Правова държава била България, ама когато *** колеше, бесеше, тероризираше хората, газеше деца, беше забравил че е правово, нали?

77

Бъни

преди 12 години

Обзалагам се че Рашков си е платил и няма да бъде съден . Къщите по неведоми пътища ще се озаконят и ще бъдат продадени за суми . Рашкови са били защитавани сега ще ги защитават и ще бъдат и в бъдеще пазени като свещенни крави . Дядото Киро е свързан прекалено дълбоко с таини служби на няколко държави за което е и чадърат му . Сега лансират отново скандалат за отвличане на вниманието от новата ТАКСА ЕЛЕКТРОМЕР която ще е незаконна и ще бъде новата тесла . На колко пустеещи имота ще се плаща ?

76

Анонимен

преди 12 години

73, а ако неколцина от тия, дето наричаш "***" (нормални, но разгневени от *** наглост и пасивността на "държавата" хора) хванат тия адвокати, дали гъзарските им обувки ще им помогнат да оттърват кожите?Към предателите трябва да сме по-безжалостни, откалкото към враговете !!!

75

anonimen

преди 12 години

ako uspeqt da gi prodadat , shte gi uzakonqt :) prosta shema. izpirane na imoti. ako gi uzakoniat mangala pak she si gi zeme. smert.

74

Българин

преди 12 години

Иска да ПРОДАВА НЕЗАКОНЕН ИМОТ ?!?Малко е нагъл тоя ***, а ?!?

73

за 71

преди 12 години

"*** ЛИ ТЯХ ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ... - ПРИНЦ Ангел уточни, че извършителите на деянията (ПАЛЕЖА НА КАТУНА) са заснети и вече са известни- ВЪПРОСЧЕ КЪМ ГЛ. ПРОКУРОР ОТ КЪДЕ АРЕСТУВАН ИМА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ???"Нещастнико, само обувките на един от адвокатите на *** струват повече от годишния ти доход - не задавай глупави въпроси. Адвокатите си знаят работата и ще разкатаят фамилията на *** които палеха и чупеха коли и които така добре са заснети от видеокамерите - години наред ще ги влачат по съдилища и съдия изпълнител ще им диша във врата.

72

Гацо

преди 12 години

Абе тоя адвокат Рашков ли му е купил дипломата ? Как може да се продава къща на която седи залепен лист че е незаконно строена ? Как може да се говори за имущество придобито по престъпен начин да се продава ? Тоя адвокат няма ли кой да му заведе дело за опит за измама в особенно големи размери и пране на пари ? Вообще Босфор ТВ продължават да обгрижват един от идолите си *** Рашков . Хора нека да избягваме рекламираните марки и да намалим разходът на ел енергия защото иначе голяма тесла

71

rumen221

преди 12 години

П.П.*** ЛИ ТЯХ ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ... - ПРИНЦ Ангел уточни, че извършителите на деянията (ПАЛЕЖА НА КАТУНА) са заснети и вече са известни- ВЪПРОСЧЕ КЪМ ГЛ. ПРОКУРОР ОТ КЪДЕ АРЕСТУВАН ИМА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ???

70

до 67

преди 12 години

"ако са незаконни имотите защо трябва да се събаря нещо вече построено?"Защо "ако", няма ако - имотите му са незаконни по презумцпия защото кожата му е по тъмна. *** мафиот има по тъмна кожа от чистия бял български мафиот със светла кожа затова имотите на *** мафиот са незаконни, а на белият чист българско мафиот са законни. Всичко е до цвета на кожата. Освен това не можа бели български патриоти титани от футболните агитки да живеят като прошляци и да нямат хиляда лева в джоба си, а един гнусен *** да разполага с такива имоти и милиони и да плаща на скъпи адвокати. Имотите са незаконни и трябва да му се конфискуват.

69

rumen221

преди 12 години

Приятели,- Има ли още наивници, които да не разбраха каква е ролята на Красьо Черничкия" и днешния му заместник, в работата на съдебната ни система...- С едно телефонно обаждане и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас.!!!ЗАЩОТО...: - Няма видео и аудиозапис на убийствата..., пък и да има, те трябва да са направени но законен начин..., което значи, разрешение да е дал братовчеда на съдията, също съдия- Няма нотариално заверена декларация на Лондонския изкормвач, че той е убиеца...- Няма свидетелски показания на поне двама надеждни свидетели..., а за това те трябва да са работили под личното ръководство на съдията по делото..., или на съдията да е звъннал Красьо- Мъка- Лондонския изкормвач, дори да е заловен с кървав нож над гърчещия се труп на жертвата си е ...НЕВИНЕН, СПОРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪДИЯ, на когото Красьо - черничкия "звънне"...А иначе си имаме., съдии и политици и мафиоти невинни като слънчица.*** ЛИ ТЯХ ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ... - ПРИНЦ Ангел уточни, че извършителите на деянията са заснети и вече са известни

68

до 62

преди 12 години

Той не просто е ***, а е богат *** споносор на управляващите и МВР. Така че моля те не се мери със боговете!

67

НФБ

преди 12 години

отново глупости от форумци и от държавните органи!ако са незаконни имотите защо трябва да се събаря нещо вече построено? Да стане за старчески дом за детска градина...биха могли тези имоти да се използват по целесъобразно

66

Анонимен

преди 12 години

Адвокатът си върши работата. Това, че защитава правата му не означава, че одобрява действията му или по някакъв начин му симпатизира. Полицаите, които му пазят къщата лоши ли са? Или лекарите, които го лекуват? Опитвайте се да сте малко по-обективни, моля.

65

Анонимен

преди 12 години

Баси *** - цяла България за занимава с него, баретите го пазят, спиртоварната му уж я затвориха преди години - сега се оказало че има суровини и продукция вътре, палатите му незаконни и нито полиция нито данъчни са предприели нещо за всичките тези гоидни... Трябваше да убие човек, и на хората да им писне че полицията да се вдигне и да.... набие тези на които им писна от нейното бездесйтвие! Да върви на майната си *** - запустели села колкото иска!

64

Анонимен

преди 12 години

В случай, че са незаконни имотите. Да му съборят къщите и да си плати разходите за това.

63

Анонимен

преди 12 години

много бързо се разболя ***