222

Анонимен

преди 12 години

Сергей, по добре търси 250 бона за да платиш обещаната неустойка на Ламбо. Мани ги тия шменти капели!

221

Анонимен

преди 12 години

Серго, да размажем мутрите. Те разбират само от ритници.

220

Анонимен

преди 12 години

Инфлацията за трите години управление на ГЕРБ ще достигне около 14%, +++При БСП, 15% успяха да ги направят само за една година.

219

Анонимен

преди 12 години

75% от гласувалите българи с турски произход са гласували за БСП. 66% от гласувалите етнически българи са гласували за Плевнелиев. Т'ва е истината.

218

Анонимен

преди 12 години

Според нея управляващите са излъгали земеделските производители, тъй като са им обещали 340 млн. лева в бюджета, а сега официално са заложени с 200 млн. лева по-малко.++++Спомням си колко даваха БСП на земеделските производители ... 0 /нула/ лева на декар.

217

До №188

преди 12 години

Без гласовете на Доганя и купените *** гласове сигурно и 150 хиляди гласа нямаха да съберат!

216

жорко

преди 12 години

нещастен дупедавец

215

ЛЪВИЦАТА

преди 12 години

АБЕ СЕРГЕЙЧО , ОСТАВИ ГОСПОДИН ПЛЕВНАЛИЕВ ДА РАБОТИ СПОКОЙНО , СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА СЕЛЯНИ!!! ЦЯЛА ЕВРОПА ВИ СЛЕДИ ! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ! ТОЛКОВА ГОДИНИ БЕШЕ НА ВЛАСТ И НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ .....ПОНЕ ЕДИН ПИРОН ДА БЕШЕ ЗАБИЛ , ЗАДА НЕ ТИ Е НАПРАЗНО ГОСПОДСТВАНЕТО!!! СРАМОТА Е СЪЕДИНЕТЕ СЕ ....СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!! ПОГЛЕДНИ СИМВОЛИТЕ НА СГРАДАТА ПРЕД ТЕБ !!! ЗАСРАМИ СЕ ПРЕД ДЕТЕТО СИ !!! ЕДИН ДЕН ТЯ ЩЕ ТИ ИСКА ОБЯСНЕНИЕ .

214

Анонимен

преди 12 години

до 226Кой според заслужаваше победата и колко % получи съответно той на изборите ?

213

Анонимен

преди 12 години

226Аз зная. Това са бъдещият президент и вицепрезидент. Знам и за гоце - бъдещ екс президент. Знам и за БСП - бъдеща екс партия :)))

212

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ не е победител, при 24% гласували за ГЕРБ преко сили с купените *** гласове, административен и милиционерски тормоз , замразените доходи и нов скок на цените не е нормално, а е и не морално да управляваш по време на криза. Някой знае ли кои са кандидатите Плевнелиев и М Попова ?

211

смехурко:)))))))))

преди 12 години

Сергейчо Сер гейчо и Серго не можа да ви помогне:)))))))))) .Много сте честни а не те осъдиха:)))))))))) за нарушабане на закона.А има хора за 3 кокошки ги осъдиха над 1 година.

210

Анонимен

преди 12 години

Откакто ГЕРБ им спряха кранчетата от червените обръчи, *** съвсем полудяха. Сега са на заеми :))) Да фалират дано!

209

Анонимен

преди 12 години

220Искаш да кажеш, че комисията са си следели своите гласове и не са коментирали чуждите гласове ?

208

Сокол

преди 12 години

Тъпите *** ще измрат от яд, че пак не взеха избори, колкото и да лаят:))Време е да се разформировате...вие сте останки от 19 век!А с този лидер, приличащ на плъх и гей (както се говори под сурдинка) сте направо живи умрели!Хайде У ЛЕВО, както казват в софийско:))

207

Ivo

преди 12 години

Много ми е кеф когато *** вият като кучета!!!!!

206

Анонимен

преди 12 години

Абе тая столетница не пукна ли бре ? Или това са само задгробни гласове ?

205

народа

преди 12 години

Войната между лидера на БСП Сергей Станишев и връщащият се в партията бивш водач Георги Първанов взе първата си жертва.Днес симпатизиращият на президента и главен редактор на в. Дума Ивелин Николов е бил уволнен. Причината за крайната мярка е отсъствието на комуникация между издателя и член на червеното ръководство Николай Малинов, съобщи mediapool.Главният редактор се предлага от Националния съвет на партията, но според Търговския регистър се уволнява еднолично от издателя. Малинов вече е информирал ръководството на партията за рокадите.Според запознати издателят ще поеме лично шефството на червения орган до избирането на нов ръководител.Малинов е сред хората на Станишев, а Николов е верен на Първанов, припомнят социалисти. Уволненият главен редактор дори се присъедини към президентското движение АБВ още при учредяването му.Войната между Станишев и Първанов на тепиха на Дума започна още през пролетта, когато Николов временно не беше допуснат в кабинета си. Това стана след като във вестника се появи коментар срещу Станишев, подписан с псевдоним, зад който червените заподозряха, че е самият Първанов.

204

финансист

преди 12 години

до 201Нещо не разбрах? Това че, бюлетините са прозрачни ги задължавало да гласуват за ГЕРБ, а не за БСП? Все пак 100 е повече от 40 и спокойно са можели да се откажат от уговорката. Нали е направена устно? Какво пречи отказват едната и поемат другата? Нищо.Ама карай нали трябва да го напишеш.

203

MYLORD

преди 12 години

Толкова куха история,няма и в турски сериал...абе ,какво сте заплювали цял ден бе *** бсп-арски и гербадджийски,старците на село и от пред блока се настаниха трайно в сайтовете,до къде води глада и мизерията,цял ден пишат врели не кипели,конспирации им се въртят в кратуните,Бойко бил такъв,Станишев бил онакъв,сутринта Калин Георгив плюваха,сега зле,е полицията пък не ви биела...ооо бедни ми ***,кога нещо ще ти изнесе,в тази държава не трябва да се случва нищо хубаво..малоумие...