216

до 255

преди 12 години

Надявам се не визиращ САЩ, в която има двупартиен модел, а нищо в конституцията не може да бъде променено, респективно в правото не може да бъде променено без съгласието на 2/3 от Сената, който обаче винаги 2/3 е в ръцете на управляващата партия. Точно за тях не ни говори за правова държава или за демократичност. Абсолютния аналог на тоталитарна Русия, в която министър председател и президент само си правят реверанси.

215

Анонимен

преди 12 години

Това е държава , в която се избират от народа както законодателната така и изпълнителната и съдебната власт и правото е издигнатто на пиедестал, нито в Европа а камо ли у нас е така.Направи си труда да прочетеш какво е изборното право там и у нас

214

Анонимен

преди 12 години

Такива зверства са извършили в Германия , че в един момент са се оказали болшинство в Гермаската Академия на Науките и се е наложило да налагат квоти за прием на студенти от еврейсски произход . стига с тези глупости бе профани

213

до 250

преди 12 години

каква е политическата система на САЩ? това е държава управлявана от корпоративни интереси и воюваща безконтролно по целия свят през последните 20 г.

212

Azz

преди 12 години

кой спонсорира радикалния ислям? отговор: американското ЦРУ създава и финансира организации като Ал Кайда през 70те и 80те години, като диверсионно оръжие срещу СССР...а днес го използва като добро извинение за нападения над суверенни държави с цел заграбване на природните им ресурси...и къде в България има радикален ислям? повтарянето на фрази не създава обективна действителност!

211

Анонимен

преди 12 години

Егати инфантилното мислене , явно не правиш разлика между политическата система в САЩ , ФРАНЦИЯ или дори РУСИЯ и ИРАН , просто нямам думи , в каква ти Европа живееме с такива хора

210

antiES

преди 12 години

Прочетете какви нечувани, какви ужасяващи зверства са вършили евреите в Германия. Прочетете за тяхната ненавист към целия човешки род, за еврейския садизъм, за вродената им омраза към всичко живо. И разберете тези изчадия адови не бива изобщо да стъпват на нашия континент. За да не го изпълнят със своята отрова. Ние обаче ги допуснахме и сами усетихме последиците. Отровен, изпълнен с омраза и ненавист свят. Свят, в който парите са всичко, а животът е нищо.

209

Анонимен

преди 12 години

Kakto kaza Vanga 3-tata svetovna voina shte doide ot isliamskia sviat...

208

Анонимен

преди 12 години

А кой според теб спонсорира разпространението на радикалния ислям включителнои и в нашата страна , кой спонсорира терористите , това е само началото .

207

Анонимен

преди 12 години

В името на мира в близкия изток се надявам Иран да са успяли да създадат ядрена програма и вече да разполагат с такова оръжие. Това ще извади зъбите на американците. Притежанието на ядрено оръжие винаги е било защитна мярка, а не акт на агресия. Даваш на някой бабаит да разбере, че ако те тормози, ще го потопиш със себе си. Що за лицемерие е разоръжаването, пък Щатите да имат над 12хил ядрени глави, да не говорим за Русия и Франция. Твърдо съм на страната на Иран!

206

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега, *** се насочват към Иранските нефтени полета... Либийските ги опаткаха вече...

205

Azz

преди 12 години

защо пишете глупости бре? с какво Иран е заплаха за Европейската цивилизация? кого е нападнала или кого заплашва да нападне? ако Иран бъде нападнат, напълно естествено е да се защити...ако не бъде нападнат, ще си продължи както до сега да си съществува без да заплашва никого!

204

dodo

преди 12 години

Войната се води за природни ресурси в Ирак - петрол. В Афганистан е заради дрогата и скъпоценните камъни. А в Иран отново ще е за петрол и газ. Няма човек на земята който да не е наясно за какво Американските завоеватели водят война.

203

Anonimen

преди 12 години

Понятие си нямаш , защо бе нападнат Ирак , той е знакова държава в арабския свят и там беше необходимо да се създаде демократична власт подобна на турската за да се противодейства на тероризма, естествено че оръжейните му програми бяха само претекст за инвазия един вид оправдание , и никой не източва петрол без лимит а камо ли без да си плати да си чувал нещо за ОПЕК

202

Анонимен

преди 12 години

228-ми, не забравяй че Медведев е чист евреин..

201

men

преди 12 години

Ирак по същия начин беше въведен, не намериха нищо, дори с размера на хапче, резултата е точене на петрола без лимит години наред и това продължава, тук ако направят такава крачка американците ще е еквивалент на 3-та световна война

200

Анонимен

преди 12 години

Не за първи път Персия/Иран е заплаха за европейската циливизаия , до сега сме се справяли , а какво следва ще видиме и повярвайте ми Израел реши ли няма да пита никого щом се налага да действа превантивно.

199

Анонимен

преди 12 години

За да се построи трябва да се разруши какво по добро от войната строителството е подем за икономиката факт известен ни от преди няколко години когато имаше много строителство.

198

Алекс

преди 12 години

Ето ви възможен вариант за края на света.Няма нужда от астероиди,календари и тем подобни.Ние сме в напълно състояние да се убием.Двама луди са достатъчни да натиснат червените копчета,и тогава горко ни.

197

iztoka

преди 12 години

Ето това е да си *** на еврейската общност,напaднаха Ирак за какво ,имали химическо оръжие,е каде е ...... дам ,и вместо това решиха да изнасилват деца ,жени,да убиват деца и цивилни,ей така за кеф. Същото ще бъде и с Иран,ще изнасилват,ще убиват,ще грабят ....... накратко казано ще мародерстват,НО Иран не е като Ирак,имат армия,а и Русия сиг. ще им помогне,защото както писаха под мен,Иран падне ли ..... и да искат и да не искат браточките трябва да ............ .