197

Боневист

преди 12 години

Умирай трудно 22 и 3 и .....

196

муспи

преди 12 години

Ние гласувахме ли и този път? Гласувахме ли след като знаем че гласовете не се броят, а се купуват, фалшифицират за подържане на хаос. С това сами се абонирваме за еврейското робство - станахме им симпатични! - Българи убивайте жидите! Срещу единичния терор те няма как да си служат с армията и полицията.

195

$

преди 12 години

"Младенов изчисли, че 600 000 пенсионери ще ползват увеличение заради вдовишка добавка към пенсиите си"+++++Значи колкото повече умрели, толкова по-добре за вас! Сигурно другия път умрелите ще гласуват за вас. Гарантирано!

194

Пенционер

преди 12 години

То през 2013 г. пак ще има избори - това предизборно ли го обещава тоя ***?

193

Ицко

преди 12 години

Хитро- за 20113 са парламентарните избори...Много рано започнахте с обещанията, герберчета неграмотни.....жалко че,че много хора ще ви повярват..от оцелелите тази зима, де....

192

муспи

преди 12 години

182, чудиш се дали нашите политици са запознати с тази статия (154), - нашите политици работят върху унищожаването на България и такива статии показват пред босовете им че добре си вършат работата. Народ докаран до положение като нашето не трябва да разговаря с тях, да гласува, да се пита не са ли се засрамили - *** ли е този Дянков като се хвали, когато страната му е най бедната в ЕС - въобще извън европейските стандарти, бедна и по мярките на третия свят, - а да възстане за да оцеле!

191

муспи

преди 12 години

Нещастни лукави гърци, като гледахте България 20 години че е еврейска колония от най долен тип, предназначена за унищожаване, нещо да сте се застъпили за нея както сте свободни? Напротив, идвахте да дообирате, така правят робите. Ето защо сега от България се носи злорадство и хихикане. Вашият робски дух е предпочитан за ***, свой им е, може да се насочва на където трябва, - ние сме нежелани за тях и затова ни унищожават, вие сте им идеални слуги и ще ви подържат развъждането.

190

анонимен

преди 12 години

С ГЕРБ-напред!Гласувайти,гласувайти.......

189

до 185

преди 12 години

Знам приятелю,знам,но по-лошото което знам е ,че нямаме поне един държавник,който да се замисли ,че човека е уникалното явление на Майката Земя.За жалост имаме само политици.

188

Анонимен

преди 12 години

ГРОБ обещаха увеличение на пенсиите. Видяхме кога ще е, ако изобщо го има.За тях "ще" значи НАЙ-РАНО през 2013. Или може би изобще не.Бойко КАКТО ВИНАГИ спазва обещанията си. Или минаха изборите и ГРОБарите вече почнаха да се отмятат от думите си.

187

Анонимен

преди 12 години

Аве де са скриха Странджите и манджите ....

186

Напуснал България

преди 12 години

ГЕРБ се оказа най-антибългарската партия в цялата история на измъчения ни народ. Колкото по-скоро бъдат изхвърлени от управление толкова по-малки ща са пораженията за България.

185

ух

преди 12 години

Яжте Герб,пийте Герб.........Герб освежава,Герб подмладява............

184

до 182

преди 12 години

Хах,дали са запознати,ами не ми се вярва...да са се запознали след повече от няколко минути след излизането и в печата,нали се сещаш,че ако те не са я чели,има достатъчно такива да им го кажат почти мигновенно...

183

Анонимен

преди 12 години

Ало т.нар. министър да не се гаври с нашите родители,защото всичко има лимит.Ако се подигравате с нас и ни подхвърляте за нашият труд стотинки за да хрантутите *** ,не се набърквай с честа на родителите ни!

182

Анонимен

преди 12 години

само БСП, само БСП, само БСП !!! долу ГЕРБ - мръсни лъжци !!!

181

ггг до 154

преди 12 години

Само се чудя дали нашите политици са запознати с тази статия .Явно мълчанието е злато...или срам.

180

Анонимен

преди 12 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!! ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ!

179

нло продължение

преди 12 години

вие сте недостижими ,но идва видов ден ,горе наи големия управляващ света вижда всичко и няма спасение за ВАС очаква ви АДА НА КРИЗАТА . Но не само за вас а целия сбъркан свят на земята . после пис/ браво на номер 154 добър и проницателен коментар

178

4444

преди 12 години

Ей,Тотю що не го каза това преди изборите да видите как щяхме да ви обръснем.