14

Анонимен

преди 12 години

Минаха изборите и лъсна истинското лице на ГЕРБ-грам не ги е грижа за нормалните хора, а само за *** електорат!

13

don Kurleone

преди 12 години

Крайно време е да се закрие медицинската професия. Давят бебета в кофи. Кръвопийци с големи зъби. Ясно е , че стадото не ги иска. Нали си имат коч да ги води.И никаква спешна помощ не ни трябва. Трябват ни адвокати. Хрисими овчици.

12

прасчо

преди 12 години

Аз мисля,че с оглед на небивалите темпове на нарастване на лекарски грешки и безотговорност е време да се напише закон за защита на пациента.....Че както е тръгнало скоро ще стигнем до геноцид,разни надути пуяци с бели престилки и държание на месари /да ме прощава гилдията на месопродавачите/ и липса на капка хуманност но изобилие от аритметични способности........затриването на нацията няма да трае дълго....А КАТО ПРИМЕР НА ЛЕКАРСКА И ЧОВЕШКА НАГЛОСТ БИХ ПОСОЧИЛ ЛИЦЕТО ЛЪЧО МОЗЪКА

11

Анонимен

преди 12 години

разделихме се на касти и вече всяка каста иска специално отношение! Нали щяхме да сме равни пред закона!

10

Анонимен

преди 12 години

Каква закрила бе, с колко "истински" болнични се отлагат делата на престъпниците...

9

селянин

преди 12 години

А този Желев е явно лекар колкото аз съм космонавт типичен милиционер даже не успял да разбере къде е записано определението за длъжностно лице в НК.Дупетат *** ,*** та чак пращи милиционер.

8

3456

преди 12 години

Колко е процента на лекарските грешки,колко е процента на битите лекари?За тези касапи и некадърници никаква защита от НК! Никаква...

7

garga

преди 12 години

Тез почнаха да делят баница,егати ***!

6

селянин

преди 12 години

Като ви чета коментарите се убеждавам ,че съм прав за юристите милиционери.В НПК може да се промени нещо ,но няма да е свързано с лекарите а с мързеливите дознатели и прокурори и неподкупните съдии да си прилагат процедурите по добре.А в НК май ще е нужно да се промени нещо.Аферим.

5

Анонимен

преди 12 години

Ми то и учителите искат специална закрила, защото *** родители ходят да се бият, защото децата им не са оценявани подобаващо!

4

Анонимен

преди 12 години

А кой ще защити пациентите от лицата, които по длъжност са лекари, но де факто са редови касапи и търговци? Предлагам в НПК да се включат текстове и за шлосери и за заварчици и за инженери - изобщо да се спомене всяка професия, най-малкото защото всички сме равноправни.Това народно събрание трябва да се разтури час по-скоро, защото произвежда глупост след глупост.

3

селянин

преди 12 години

Юристите от ГЕРБ не са юристи те преди всичко са милиционери и не им се полага лекарска помощ поради факта ,че са безсмъртни като вожда на *** оз.генерал лейтенат инжинер Бойко Борисов.

2

Анонимен

преди 12 години

Юристите винаги са били номер 1.И при комунизма,и при посткомунистическия псевдокапитализъм.Те винаги са прави,и винаги са на власт.

1

селянин

преди 12 години

Всички юристи без право на лекарска помощ.Аферим.