65

Анонимен

преди 12 години

Вижда се тенденция - в най-слабо развитите райони, и тези с предимно ***-турско население гласуваха за БСП, всички останали градове, които са по-силно икономически развити и с българско население избраха ГЕРБ. Изводите всеки може сам да си ги направи....

64

от Варна-статистик

преди 12 години

Едно трябва да се знае - колко са имащите право на глас и колко от тях за дали гласа си за съответния "печеливш" - това е по правилата на науката СТАТИСТИКА, другото е стъкмистика.За Варна искам да знам точно това за да си обясня избора на един кмет с три поредни мандата, подкрепяни от БСП,БСП/независими?/,независим/БСП/ и преминал в ГЕРБ - тогава ще знам ГЕРБ ли са подкрепили варненци или иначе неизбираемия Кирил Йорданов.

63

до 64

преди 12 години

"Нормалния", нещо да кажеш за Пловдив и за избирателната активност на *** от Столипиново към 19.00 ч.? И как след това резултатът на Славчо Атанасов рязко се обърна? Да не мислиш, че *** ще гласуват за ВМРО? Запомни, че ГЕРБ е партия на ***! Борят се срещу доганизацията, но правят ***.

62

нормален

преди 12 години

Хеййй, злобата и завистта нямат свършване. Комунистите са вечни в омразата си към всички. 70% от турците и 80% от *** гласуваха за Калфин. Печелят и във възрастовата група над 65 г. и при хората с по-ниско от основно образование. В останалите групи губят и то с много. Явно скоро съвсем ще изчезнат.

61

някой

преди 12 години

Е какво толкова печели ГЕРБ? Аз преброих 14:12 областни града за тях. И президентските избори бяха измъчена работа - бият с 2-3%. При това по-голямата част от българите не гласуваха. Още 2 години хаос и геноцид и на народа ще му дойде акъла в главата!

60

Sn

преди 12 години

Гербави и бесепари-сите от едно комунистическо котило БКП-затова винаги ще е такова дерджето в бг. Къде другаде управляват бивши комунисти и милицонери. 21 век е

59

емигрант

преди 12 години

Едни комунисти сменят други. Избирайте си комунисти и гледайте Европа през крив макарон, затова и последната дупка на кавала в целия ЕС.

58

До 58

преди 12 години

Долен комунист! Не те ли е срам да говориш ,цлед като заради такива като теб страдаме толкова години?

57

До 21

преди 12 години

Че какво и е на кметицата?Кажи ти от кой град си и кой си избрал по-хубав от нея. С изключение на Бургас.

56

Николай БОЯДЖИЕВ

преди 12 години

Другари, да се обединим и да върнем червената идея. Фашистката *** иска да завладее и Смолян ,но ние няма а се предадем ,а ще воюваме. Ще изритаме всияки сини и гербаристки българоубиици. Съмишленици в Ист.музей могат да се срещнат с мен. Трябва на парламентарните Бълария да е червена! Да развеем гордо яервеното знаме!

55

Rk

преди 12 години

Във Видин и Враца 4 години кметовете и общинските съвети бяха от ГЕРБ!!! По-голяма разруха никога не е имало! В резултат Видин е тотално фалирала община, Враца е като след бомбардировка. Затова хората гласуваха пак за БСП

54

!!!!!

преди 12 години

Комсомолеца излезе по-печен от комуниста !!!

53

ЗА СЛИВЕН

преди 12 години

ДОБРО УТРО СЛИВЕН И ЧЕСТИТ НОВ КМЕТ! СБОГОМ НА ЯВЛЕНИЕТО ЛЕЧКОВ, КОЕТО БЕШЕ СЕ ЗАБИЛО В СНАГАТА НА ГРАДА НИ КАТО КЪРЛЕЖ И ПРИЧИНИ МНОГО РАНИ, КОИТО ЩЕ ЛЕКУВАМЕ ДЪЛГО! НЕКА С МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА НОВИЯ КМЕТ И ОБЩИ УСИЛИЯ ДА ВЪРНЕМ ОБЛИКА НА РОДНИЯ СЛИВЕН!

52

НО КОМЕНТ

преди 12 години

Е, сега нали ги победихте тия лошите комунисти, и нали сега всичко ви е в ръцете и няма кой да ви пречи-хайде сега да видим колко хубаво ще стане.

51

Анонимен

преди 12 години

Ура. Най-накрая свършиха тези избори, надявам се да приключат вече и с клишираните лозунги, призиви и най-вече да изчистят градовете от тоновете плакати и др. такива. Живота си продължава, а дали ние гражданите сме победили (защото това е най-важното) ще отчетем след 4г. На печелившите честито,а на всички пожелавам много здраве(защото то е най-важното), много късмет и повече поводи за усмивки :-)

50

Алекс

преди 12 години

Гледах го вчера този премиер,гледам и се чудя.Говори за комунисти сякаш той никога не е бил член на БСП(главен секретар)сякаш не седеше зад ТАТО(затова е премиер).Гледам и се чудя,той щом за истините ни лъже,за другото какво да мислим?

49

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ взели Варна, БСП - Сливен, а народът - на босия цървулите. Значи нищо ново.

48

Тъжен

преди 12 години

Бях си обещал на себе си, че ако Калфин спечели, веднага емигрирам. Май трябваше Калфин да спечели ;)

47

jen

преди 12 години

Добре бе, елементарно е да се разбере кой е купувал гласове - вижте за кой са гласували в Столипиново и във Факултета. Хайде журналисти, размърдайте си задниците ако ви стиска и ни кажете - какви са резултатите в тези секции конкретно!

46

До 1

преди 12 години

Ами за това ще има да гладувате още 100 години, защото акъла ви е къс.