49

Анонимен

преди 12 години

Колко по-спокоен и по-добър би бил животът ни без кучета и ***!

48

Анонимен

преди 12 години

Ромите масово карат без книжки, а тези, които имат такива, определено са ги купили, дори и да имат основно образование. Завършилите осми клас *** може и да могат да сричат, но категорично не могат да осмислят елементарен текст. С много малко изключения, разбира се.Та тези, които едва сричат, дори и да наизустят листовките, няма как да се справят с теоретичния изпит. Защо злополучният принц да е изключение от правилото?

47

Анонимен

преди 12 години

До 45 Еи такива хора с добри сърца бъснаха и влачиха младо момче с бус а после избягаха от местопрестъплението (справка събитията в катуница) дори и кучетата го усещат това ей този така наречен "Цар" и той с добро сърце се заканвал че ще "реже глави" и ако внука му с фалшивата книжка бъсне детето ти също така от любов и с добро сърце ще изскаш да си получи заслуженото

46

до 44

преди 12 години

Достоверно !!!!медиите отказват да дадът гласност по случая поради факта че Олинеза е сериозен рекламодател, срамно е че това се случва на 10-ина км. от София

45

до 45

преди 12 години

братле напиши си адреса и името да те навестим с моите приятели да видиш колко сме лоши и злобни българите...

44

Анонимен

преди 12 години

Тия *** ако бяха във Франция досега и *** и Киро и внуци всичко *** в затвора поне за 20 год!Тука ще ги разследват и ще ги съдят маса време....

43

Анонимен

преди 12 години

I V CIGANSKATA MAHALA E PALNO S LI4NI KU4ETA Q KATO MINAVATE OT TAM SE ZAGLEDAITE KAK SEDAT MIRNO DO ROMITE I NIKOI NE ZAKA4A PUMQRITE KOI SEGA E PO DOBAR BE MAMA VI MRASNA BALGARSKA ROMITE ILI VIE ZLOBARI MRASNI JIVOTA VI E NAPRAVIL *** BE VIJTE SE OT STRANI BEZPARI4NI OTREPKI ROMITE SA DOSTA NAD VAS ZA6TOTO SA IM DOBRI SARCATA I DU6ITE A POVQRVAITE MI KY4ETATA GO YSE6TAT TOVA!!!!!

42

Анонимен

преди 12 години

Криминален елемент на балотаж за кмет от ГЕРБ в апетитната община Божурище. Лицето Станимир Жарков, за незнащите това е един от шефовете на Олинеза, станал известен с това че в края на 90-те малтретира и изтезава 12 свои работници по особенно жесток начин, осъден е на 5 г. Затвор и 5000 лв. голба, като един от заседателите подписва решението с особенно мнение, смятал е че за подобно деяние трябва поне 10 г. наказание. В изборния ден води *** от Костинброд да гласуват за него. Разпространете

41

Анонимен

преди 12 години

Много ми харесва идеята на номер 11 за СЪДЕБЕН БОРД по модел на валутния борд дето го имаме вече повече от 10 години! В България, ако стъпят европейци или американци като полиция, следствие и съд- то тогава... Най-малко 1 милион ще напълнят затворите за 1 годинка. Дори и чисто НАШИТЕ закони да прилагат (които не са лоши де...) За 1 година, толкова *** (и не само ***) ще влязат по затворите, че ще трябва да строим и още затвори, и даже лагери като ОСВИЕНЦУМ!!!

40

Анонимен

преди 12 години

BOKLUDJARSKI BALGARSKI NARODE SAMO DA VI KAJA NE6TO KAK VIDQH V4ERA 2 BEZDOMNI KU4ETA DA TI4AT PO EDNA KARUCA S 2-MA ROMI DA VI OTVORA BALGARI BOKLUCI TEZI K4ETA TAKA TI4AHA BARZO S LUBOV PO ROMITE KOITO KARAHA KARUCATA KATO LUDI TA DA VI KAJA 4E KU4ETATA USE6TAT LO6ITE HORA TEZI ROMI SA DOBRI HORA TOVA 6TE VI KAJA BOKLUCI A VIE BALGARITE GOLQMITE TARIKATI RITATE TEZI ULI4NI KU4ETA PO V TOQ RED NA MISLI ISKAM DA VI KAJA 4E ROMITE SA DOSTA PO DOBRI OT NAS BQH IZUMEN OT TOVA KOETO VIDQH ONZI DEN

39

до 38

преди 12 години

...Птичка ,птичка ,но с орязани --крилца !

38

ШЕРЛОК ХОЛМС...

преди 12 години

Колко просто ---Уотсън ?Закон за ---неграмотните ,да не гласуват и,.........*** отпадат !Набремето в БГ ,така е било ....!

37

аз

преди 12 години

да са живи и здрави *** , аз съм българин и ви казвам че не са виновни те, а ние понеже допуснахме всичко което е България сега да е така и да не ни изнася и продължавене да обвиняваме за своите грешки по простите от нас :) смешно е а и ви чета простите коментари че ги храните е как ги храните вие бе :) та вие дето сте тук сте все безработни вие вас не може да нахраните :) майките ви спят с бракувани мъже да ви донесат млекце и хляб да храните малките душици -смешници :)

36

X

преди 12 години

След изборите тоя ще е свободен като птичка!

35

.....?

преди 12 години

С КРАЛ КИРО ЩЕ СЕ ОПРАВИМЕ ,но с ---ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРИ ,...НЕ МОЖЕМ ----ФАКТ!

34

Петьо-Евреи

преди 12 години

Вън *** племе от нашата страна

33

Киро има кукловоди

преди 12 години

Защо ли не се очудвам ...Толкова ли е *** този Киро, че да не е успял да се сети, че за да се притежават, управляват и опазят милионите, е нужна определена степен на интелигентност. Иначе, много лесно ще се разпилеят или отнемат.Извод: Може ли *** да направи милиони? Не! А защо ги има? Защото е бил направляван и покровителстван. Защо е бил направляван и покровителстван? Защото лъвският пай е бил прибиран от хора в сянка. Щом Киро има милиони, покровителите му имат милиарди от фалшив алкохол.

32

до 10

преди 12 години

Ами що бе -серсемино ***,заради такива страхливи мишлета като тебе.Подай сигнал където трябва ,не тук.Какво ще ти стане ако звъннеш в милицията като си толкова сигурен бе овчарчо.Тука и да пълниш форума с фекалии файда нема.

31

Анонимен

преди 12 години

До 18И аз не бях виждал *** в учебна кола до миналата година...Видях, но може и да греша! Може да е представител на друг източен народ.

30

И ние сме за...

преди 12 години

Ако българите не взимаха подкупи нямаше да има един *** с книжка. Това е истината. И българите сме виновни за *** номера. Кой позволява *** произвол? Полицията е наша, правителството е от българи, в съда са българи.