13

Анонимен

преди 12 години

Sled kato biuletinite sa gre6ni, newalidni, gre6no popylneni i prazni, togawa KAKYW E PROBLEMA. Pliuene, pliuene, pliuene, e we4e se olqhte. Mejdu tezi 50 biuletni e nqmalo edna walidna. Zna4i horata naro4no sa gi otdelili. Golqm cirk naprawihte we4e. Ne glasuwah za na izborite, no na balotaja 6te glasuwam za GERB. Kogato jyltite, komunistite i dps praweha kakwi li ne gluposti, to togawa nikoi ne pliue6e tolkowa mnogo. E togawa ili nqkoj naro4no pliue ili sistemata e po-prozra4na.

12

X

преди 12 години

Тези избори са смешка.

11

rumen221

преди 12 години

ЗА ГЛАСУВАНЕ ПО ДАНЪЧЕН АДРЕС!- Подигравката да имаме 7,0 милиона избиратели, при 7,2 милиона население е ПОЗОР, както и най-честните и независимите държавни служители прокурорите, при избори да БЕЗДЕЙСТВАТ!!!- Изборите трябва да се провеждат по ДАНЪЧЕН АДРЕС, който е и социално осигурителен (или по учебен адрес), което е и изискването за уседналост и което отразява ЛИЧНИЯ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС, на всеки гражданин Защото:- Всички сме свързани с БЮДЖЕТА И ОСИГУРИТЕЛНИТЕ системи ДАВАМЕ ИЛИ ВЗЕМАМЕ, а управниците, които избираме, имат САМО ЕДНА ФУНКЦИЯ:- ДА СЪБЕРАТ ПАРИТЕ НИ, ЧРЕЗ ДАНЪЦИ И ДА ГИ ПОХАРЧАТ!!!Протоколите от изборите и следващите ги четири бюджета, са петте части на ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР ЗА УПРАВЛЕНИЕ на България, който сключваме, ЧРЕЗ ИЗБОРИ, с партийте Участници/Страна в този договор, освен партийте, са ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ, независимо дали реално плащат данъци или са временно без работа Така се изълнява Конституционното изискване за ЕДИНСТВО НА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ на българските граждани!!!СЛЕДОВАТЕЛНО:1. Чрез закона за избори, Председатели на Общинските, Областните и Централната комисии, ТРЯБВА да се назначават дейстращи районни, Областни, а за ЦИК - Главния Прокурор!2. Избирателните списъци да се изготвят от НАП(а не от МВР), по ДАНЪЧЕН АДРЕС! Подоходните данъци се плащат в България, когато човек е живял 6 месеца и 1 ден в България, следователно - Шест(6) месеца ТРЯБВА да е и изискването за уседналост (сега има хора с по две лични карти и два задгранични паспорта, но плащат данъци само на едно място и то не винаги е в България)- Ало-о-о, ДЕПУТАТИТЕ, КАКВО ЧАКАТЕ??? ВИДЯ СЕ, ЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА, ИЗМАМА И ОТКРОВЕНО ШАРЛАТАНСТВО!!!

10

a

преди 12 години

"НЕ Е ВАЖНО КОЛКО И КАК СА ГЛАСУВАЛИ, ВАЖНОТО Е КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ." Йосиф Висарионович Сталин

9

Анонимен

преди 12 години

В сляпата си омраза към комунистите/социалистите българинът е готов да сложи и козел за президент. Не е важно аз да съм добре. Важното е Вуте да е зле.

8

бай Курти

преди 12 години

Заслужават анулиране и нови избори, но като гледам как протекоха тези... май е по-добре да няма нови, че резила ни граници няма да има.. Вече се чудя, как може едни избори да не могат да организират, пък държава ще управляват...

7

до 3

преди 12 години

Прав си това е едно маловажно събитие :) Далеч по важно е, че полицията арестува една коза за неправомерна агитация в изборния ден:) :)

6

ЛОШО ЛОШО

преди 12 години

Виж във Фрогнюз:Доган продава 400 000 гласаДПС и БСП, начело с Първанов, тръгвали на щурм срещу управлението на ГЕРБ. Изгубили около 1 млрд. за две години. Нов заговор заплашва да дестабилизира страната. 400 000 гласа предлагал за продан лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на политическите совалки в последните дни преди балотажа на 30 октомври. Според ДПС толкова бюлетини с кръстчета за Ивайло Калфин щели да осигурят короноването му на Дондуков 2. Това съобщиха за Торнадо източници от Позитано 20 и площад Гарибалди.В сметките на депесарите обаче влизало условието сегашният лидер на БСП Сергей Станишев да замине на почетна длъжност в Партията на европейските социалисти (ПЕС), а мястото му да заеме сегашният държавен глава Георги Първанов. През пролетта БСП и ДПС щели да атакуват кабинета Борисов с компромати до всички инстанции на ЕС и Вашингтон. Двете политически сили нямало да търсят трети съюзник, защото имали намерение да съставят сами кабинет и да разпределят властта в съотношение 2:1. Планът Пролетта на недоволството 2012 щял да се реализира дори Плевнелиев да успее да пребори Калфин за президентския пост. Лидерите на ДПС и БСП били категорични, че повече не можели да търпят управлението на ГЕРБ, защото финансовите им загуби растели всеки ден. Те се изчислявали на около 1 млрд. лв. за последните 2 години от пропуснати вземания. Първият разговор за обсъждане на съвместни действия се провел миналата събота, в деня за размисъл, в резиденция Бояна. Ръководството на ГЕРБ обаче било в течение на тайните договорки. Във всички местни организации е обявена тотална мобилизация. В партията на Борисов се шегували, че се задавал изключително патриотичен вот в неделя. Паролата била възрожденският химн Стани, стани, юнак балкански. От щаба на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова се надявали, че договорките между ДПС и БСП ще изкарат и негласувалите на първия тур да отидат до урните.

5

Анонимен

преди 12 години

Кажете къде скрихте бюлетините за E6aзер E6aзер!

4

...

преди 12 години

Значи са скрили част от бюлетините, за да може Илями Бефа да спечели, без балотаж... ТОВА Е НОВА ТАКТИКА!!!

3

Пич

преди 12 години

Еееее, хайде сега, хайде ... вие се насрахте да пишете глупости и да търсите под вола теле. В някакво село били намерили някакви бюлетини. Хайде малко се кротнете, скъпи червени платени медии. Знам, че загубата е тежка и тъжна за вас, но това са фактите. И никакви 50 бюлетини в някакво село няма да променят ситуацията. А ситуацията е - българския народ не ви иска! Скоро нито ще ви гледа платените телевизии начело с БТВ, нито ще ви чете платените вестници, нито ще ви посещава платените сайтове!

2

ПП

преди 12 години

Голяма работа ! ПЛЕВЕНЛИЕВ ПРЕЗИДЕНТ !

1

Етнически Турчин

преди 12 години

Там не спечели ли ДПС? :) Ей това са комунистите ей!