94

Анонимен

преди 12 години

Защо подценявате Нигерия, без да имате и най-малка представа за тази страна? Нигерийците одавна не събират банани. Нещо повече, това е страната с най-големия икономически растеж от 2008 година до сега. Необятни природни ресурси, мощна икономика, петролни залежи и т.н.Популация - България (7 млн), Нигерия (152 млн)Официален език - България (български), Нигерия (английски)Площ - България (102-ро място), Нигерия (32-ро място)БВП - България (72-ро място), Нигерия (32-ро място)

93

Анонимен

преди 12 години

Защо подценявате Нигерия, без да имате и най-малка представа за тази страна? Нигерийците одавна не събират банани. Нещо повече, това е страната с най-големия икономически растеж от 2008 година до сега. Необятни природни ресурси, мощна икономика, петролни залежи и т.н.Популация - България (7 млн), Нигерия (английски) Официален език - България (български), Нигерия (152 млн) Площ - България (102-ро място), Нигерия (32-ро място)БВП - България (72-ро място), Нигерия (32-ро място)

92

дедо

преди 12 години

тва е неможенето от 20 год таквоз чудо не е имало - "Централната избирателна комисия (ЦИК) все още не е обявила резултати от изборите за президент и за кмет на София, въпреки че законовият срок 48 часа след края на изборния ден -изтече още във вторник вечерта."

91

дедо

преди 12 години

да бе верно делегацията на нигерия се впечатлила, абе тая фидоска, не е истина кви глупости говори, е казах вече тва е герб, требе да немаш нищо в главата

90

Анонимен

преди 12 години

При 50% изборна активност настана хаос.Ами ако бяха решили да гласуват 90% от хората?Тогава трябваше да се гласува 3 дена а резултатите да се обявят след 10 дни....

89

БРАВО

преди 12 години

Изказване на ДЕБЕЛАТА БЕРТА "Делегацията от Нигерия е била впечатлена..." Какъв невероятен успех ,невероятна похвала от делегацията на Нигерия.БРАВО ,БРАВО?????????????

88

дедо

преди 12 години

изборите на 23-ти показаха същноста на герб, некомпетентност, арогантност, посредственост, евтини селски номера с цел печелене на изборите. това са неща, които трябва да накарат нормалните хора в българия да се замислят сериозно за бъдещето си.

87

САМО ГЕРБ

преди 12 години

ИЗБОРИТЕ СИ БЕХА ЧЕСНИ.САМО КОМУСИТИТЕ КОПУВАТ ГЛАСОВЕ.НЕЙЕ НЯМА ДА КАСИРАМЕ ИЗБОРИТЕ ЗАШТОТО КОМУНИСТИТЕ ШТЕ КОПУВАТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ.ДРУГИТЕ ИЗБОРИ 100 ПРУЦЕНТА ПОБЕДА ЗА ГЕРБ.И ТОГАВА ВСИЧКИ КОМУНИЗИ ШТЕ СА В ЗАТВОРА И ШТЕ ТРЪГНЕМ НАГОРЕ.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!

86

rumen221

преди 12 години

ГЛАСУВАНЕ ПО ДАНЪЧЕН АДРЕС!- Подигравката да имаме 7,0 милиона избиратели, при 7,2 милиона население е ПОЗОР!!!- Изборите, без тези за президент, трябва да се провеждат по ДАНЪЧЕН АДРЕС, който е и социално осигурителен (или по учебен адрес), което е и изискването за уседналост и което отразява ЛИЧНИЯ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС, на всеки гражданин Защото:- Всички сме свързани с БЮДЖЕТА И ОСИГУРИТЕЛНИТЕ системи ДАВАМЕ ИЛИ ВЗЕМАМЕ, а управниците, които избираме, имат САМО ЕДНА ФУНКЦИЯ:- ДА СЪБЕРАТ ПАРИТЕ НИ, ЧРЕЗ ДАНЪЦИ И ДА ГИ ПОХАРЧАТ!!!Протоколите от изборите и следващите ги четири бюджета, са петте части на ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР ЗА УПРАВЛЕНИЕ на България, който сключваме, ЧРЕЗ ИЗБОРИ, с партийте Участници/Страна в този договор, освен партийте, са ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ, независимо дали реално плащат данъци или са временно без работа Така се изълнява Конституционното изискване за ЕДИНСТВО НА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ на българските граждани!!!СЛЕДОВАТЕЛНО:- Избирателните списъци ТРЯБВА да са съставени по ДАНЪЧЕН АДРЕС! Подоходните данъци се плащат в България, когато човек е живял 6 месеца и 1 ден в България, следователно - Шест(6) месеца ТРЯБВА да е и изискването за уседналост - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ ЖИВЕЕШ, А КЪДЕ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ ИЛИ ПОЛУЧАВАШ СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ!!!- Ало-о-о, ДЕПУТАТИТЕ, КАКВО ЧАКАТЕ??? ВИДЯ СЕ, ЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА, ИЗМАМА И ОТКРОВЕНО ШАРЛАТАНСТВО!!!

85

аха касиране

преди 12 години

еша ви го няма да харчите на широка нога народни пари. кой ще плаща? я да се бръкнете в партийните членски касички и да си правите изборите тоя път финансово сами ): ): ):зимата дойде, бе! вие какво се подигравате на народа, дето се чуди как да свърже двата края? много ви широко около вратовете на политиците, актьори ): ще се изпотрепете дренките за един оглозган кокал :(хиляда човека не могли да гласуват и вой до небето. ми предния път от чужбина отказахте сумати народ, туй го забравихте нали

84

странно?

преди 12 години

Тук има доста гербери цъкащи минуси на идеята за повторно преброяване под независим контрол.Какво ли не им харесва, от какво ли се страхуват? Отговорете си сами!

83

Жик-Так

преди 12 години

Организацията на изборите говори за първична гьонсуратщина, базирана на нисък интелект, с елемент на корумпираност.. За съжаление интелигентните хора масово намаляват. Изборната чалга винаги гравитира около привърженици на Боко Тиквата.А както казва един мой приятел:И баба ми би организирала по-добре тези избори!. А дедото би почерпил и с ракийка:)

82

до 80

преди 12 години

На мен гласуването ми отне точно 8-10 секунди!Не ми е ясно само защо някои се мотаха минимум по 5 мин.!

81

дедо

преди 12 години

важното е да се лапат кюфтаци, тва е

80

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Калфин и за партизанина-мафиот Касабов,получаваш ГОЦЕ и ДОГАН!БСП е наредило на всичките си организации по места,партийните им секретари да инструктират всички свои членове,когато гласуват да се бавят най-малко по 5-10 минути в тъмната стайчка,дори повече,за да се забави гласуването,така на много места да се попречи на хората да гласуват,като и се организират протести срещу лошата организация,поради което много гласоподаватели не са успели да гласуват!

79

Анонимен

преди 12 години

"...заминавате герберчета.заминавате си"!Значи СерГея си е ОК, "герберчетата" си "заминават"!!!!Истината е, че сега си заминава сергея, а след него и столетницата!

78

дедо

преди 12 години

абе, фидоска требеше да я номинират за президент, одма на първио тур беше спечелила

77

VoB

преди 12 години

Въпрос: Ако ГЕРБ действително искаше да направи изборите достъпни за всички защо не го направиха ???

76

Томас

преди 12 години

След 3 дена всичко ще се забрави, политическите мижитурки ще гласуват за герб и герб ще си изкара мандата. За обикновения човек почти никой не мисли - важното е да му се вземат парите и да бъде използван. Пък който си мисли, че демокрацията и комунизма се различават съществено да има много здраве.

75

Жик-Так

преди 12 години

И рече Боко: "Да бъде Простота"И настана такава изборна простотия..