32

ЕП ЗОВЕ

преди 12 години

ЕЙ, чак пък ЕП да зове за пълно отваряне на трудовия пазар на БГ. Ами то без да е напълно отворен, ние сме на всякаде, а ако се отвори напълно няма никой да остане в БГ.Във всяка държава има българи да работят и то много добре се справят, е ромите не ги искат, защото те не отиват да работят, а просят и крадът. Бойко нали ще ше да връща младежите от чужбина, ще ги върне ама друг път, къде му са работните места, какво прави за условията за живот в БГ. В БГ трудно се живее с 300 лв.

31

ТАНКИСТ

преди 12 години

Горда й Стара планина,славна й нашта твърдина,тя хайдушката си песенпей от вечни времена!О, наша мила родино,ти си земен рай!Твойта чудна хубост,твойта дивна прелест,Ах, те нямат край!

30

Лег.в Хол. с 300зора

преди 12 години

И ПОСЛЕ ,НАЛИ ,"ГАДНИТЕ" ,"ЛОШИ" БЪЛГАРИ ДЕТО ТЪРСЕЛИ РАБОТА НЕЗАКОННО,НЕЛЕГАЛНО И ШУТКА ВИ ЛЕЛИНА!! ЗНАЧИ ТОЧНО ВИЕ ТОЛЕРИРАТЕ ,ЧЕ ЧАК КАРАТЕ ХОРАТА БЪЛГАРСКИ ДЕТО СА ИЗПАДНАЛИ ДО НЕМАЙ КЪДЕ -ДА ПРАВЯТ ТАКА!! КАТО ЛЕГАЛНО,НОРМАЛНО,КУЛТУРНО НЕ ДАВАТЕ-КАК ДА Е ДРУГО?? ДА СЕДЯТ ХОРАТА И ДА СТОЯТ НА ПОМИЯРСКИТЕ ЗАПЛАТИ,А ВСЕКИ МЕСЕЦ,СЕДМИЦА,ДЕН..КАКВО ДА ЯДАТ..А ЗА ДР.ПОТРЕБНОСТИ?! ГОДИНИ ЧАКАНЕ ДА ИМ КЕФНЕ НА ЗАЛИЗАНИТЕ "СТАРИ" ЕС-ЧЛЕНОВЕ! ТРУДНО ИМ СТАВА ОНАЯ РАБОТА!ЗАЩОТО ИСКАТ НЕЛЕГАЛНИ РОБИ!!

29

до 25

преди 12 години

То там поне няма опашка пред казаните, като тука !--пак ще си по добре...

28

ТАНКИСТ

преди 12 години

орда й Стара планина, славна й нашта твърдина, тя хайдушката си песен пей от вечни времена! О, наша мила родино, ти си земен рай! Твойта чудна хубост, твойта дивна прелест, Ах, те нямат край!

27

МЕН

преди 12 години

***. ВИДЯХА ЧЕ НЕГРИЛКИТЕ И АРАБИТЕ СЕ БУНТУВАТ И ПРAВЯТ МИЗЕРИИ И СЕГА ЩЕ СИ ОТВАРЯТ ТРУДОВИТЕ ПАЗАРИ ЗА НАС. АМА НИЕ ВЕКЕ НЕ ЩЕМ ДА РАБОТИМ ЗА ТЯХ.ЗАКЪСНЯХТЕ С 20 ГОДИНИ. НАМЕРЕТЕ СИ ДРУГИ РОБИ

26

men

преди 12 години

***. ВИДЯХА ЧЕ НЕГРИЛКИТЕ И АРАБИТЕ СЕ БУНТУВАТ И ПРЕВЯТ МИЗЕРРИ И СЕГА ЩЕ СИ ОТВАРЯТ ТРУДОВИТЕ ПАЗАРИ ЗА НАС. АМА НИЕ ВЕКЕ НЕ ЩЕМ ДА РАБОТИМ ЗА ТЯХ.ЗАКАСХЯТЕ С 20 ГОДИНИ. НАМЕРЕТЕ СИ ДРУГИ РОБИ

25

за 20

преди 12 години

Мда, обаче само ако стана хипер ексцентричен. Но като за начало мисля да си угаждам, докато ми поотмине спомена за България.. е ако ме налегне внезапна носталгия може и да похапна от някоя кофа за да си спомня за родината

24

до тиквист

преди 12 години

Ако ще копаш с кирката цял ден до припадьк и ще ти дадьт 400 лева по добре *** в някоя бяла дьржава --копането ще е сьщото,но парата е малко по-различна !!! не знам кои са по-прости копачите тук или онези там

23

ТАНКИСТ

преди 12 години

Там въ чакат с постелено килимче

22

ТАНКИСТ

преди 12 години

Ще миеш и от контеинера за *** ще ядеш

21

Анонимен

преди 12 години

18, ти стой тука и строй магистралите като ги построиш ще се върнем хахахахахахахахаааааа да градиш под зоркото око на вожда.

20

ТАНКИСТ

преди 12 години

Ще миеш и от контеинера за *** ще ядеш ..

19

за 18

преди 12 години

Ние чинии там няма да мием, ама ти тука ще миеш.

18

ТАНКИСТ

преди 12 години

Айде роби , отиваите да миете Чиний в европа , даже наще дупедати може да ви купят еднопосочен билет !

17

Анонимен

преди 12 години

Да кажем ,че един млн.бьлгари напуснат Бг и се прьснат в Европа --тя това няма да го усети, но за пазара в БГ ще е добре ще се отпуши ще има работа и работодателя няма да вика на ти 300 лв и на 4-ри часа щото от вьн чакат други...а и все пак които е кадьрен и може да вьрви ,свободния избор без пречки си е свободен,като ще сме европеици да сме..

16

555ььь

преди 12 години

само вождовете на прехода ще останат в БГ. и ще се одавят в *** лаина...

15

Анонимен

преди 12 години

И пак някой друг, а не правителството на гейберстията се бори за правата на българите, макар и само защото са в един кюп с нас, за тяхно нещастие.А Мутрата се прави на отличник и дава съвети на западняците как да си развиват икономиките ... нямам думи да опиша тоя фарс!

14

ivan

преди 12 години

abe te v sengen ne ni dopuskat vie za trudovia pazar govorite ccccccc

13

за 9

преди 12 години

стой си тука и цункай вожда по чувствените места