70

Ристо

преди 12 години

тук съм, Диде, ама ти не чуешне се сърдете на Томас, тя не знае какво прави :)атакистите са тъй - едната ръка се крие от другатада са чуди и тати какво да ги прави, ама туй после ще го мисли

69

Fox

преди 12 години

Много агресия в теб приятелю. Ще се поболееш :*

68

red butt

преди 12 години

Само за ролята му за падането на комунизма трябва да го канонизират за светец.

67

ЗА 65

преди 12 години

о, я у лево, ако ще ми се правиш на интересен не вървиш, не ми се прави на някакъв скапан психолог само защото няма какво да кажеш

66

Анонимен

преди 12 години

Вампирите от Ватикана имат не мало участие в разграждането на Българската православна църква и неиното разрушаване, както духовно така и институционално.Само се чудя как може да има пще прости хора които да вярват в тези извратени педофили. Най-жалкото е, че съм срещал дори хора уж образовани които гордо заявяват аз съм Католик при въпрос дали е македонец или шоп или вла...Жалки хора.

65

didotodorova

преди 12 години

важното е лафа да върви. Надявам се и бог да се включи по някое време...

64

Fox do 57

преди 12 години

Искюзми, млъквам на мига. Апропо, разпознавам тоталитарен стил в безценните ви съвети. Направи това, недей прави онова... Маалииии! Какъв беше оня лаф за крадеца вика дръжте крадеца.

63

Томас

преди 12 години

62Бог е казал какво ще стане - не е крил нищо от нас :)

62

Томас

преди 12 години

58Объркал си се много - лихви е имало от преди хиляди години и ще е човек - дявола ще се всели в човек, който ще управлява света - за кратко обаче, преди Бог да го убие.

61

за 61

преди 12 години

Ще стане това което Бог отсъди, Томасе!

60

Томас

преди 12 години

56Можем да се хванем на бас, че тоя свят няма да го бъде - ще го последва съдбата на потопа, вавилонската кула (въпреки, че днес ес и сащ продължават да строят вавилонската кула), огъня в содом, десетте напасти унищожавали градове в египет и т.н. - такива са били резултатите на бунтовете на хората срещу Бога - такива ще са и с тоя свят.

59

Ристо

преди 12 години

Томасеее, пак ли я подкара на два станадавай, камилче мое, *** мое ненагледно, тати ще те черпи с консервиголяма скука и в твоя офис, чадо, обаче и туй сигурно по плана :)

58

Анонимен

преди 12 години

ЕДИНСТВЕНО комунизма отрича религията. Това е факт. Никое друго политическо или социално учение, теория, течение, доктрина и прочее не отричат религията и не я считат за вредна. САМО И ЕДИНСТВЕНО КОМУНИЗМА. И комунистите се правят на защитници на науката, което е пълна смешка, щото комунизъм и наука хахахаахаа, то комунизма е терористично учение, защото идеята да избиеш милиони хора за да правиш световна революция си е терористична. Така че комунисти няма смисъл да се криете, ясни сте.

57

Fox

преди 12 години

Томас, този дето чакаш да се появи скоро, отдавна се е появил. Не е човек, а идея. Казва се "лихва". Прекалено буквално четеш пророчествата според скромното ми мнение ;)

56

за 52

преди 12 години

Пишеш глупости. Пиши по същество иначе не ме занимавай. И не изопачавай казаното, ако нещо нямаш ниво, просто се откажи.

55

didotodorova

преди 12 години

Тоя свят ще го бъде. Религията няма да я бъде!

54

Fox

преди 12 години

Хмммм каква е каква е... Аз залагам на марсианка ;)

53

за 50

преди 12 години

Хахаха че ти си преминал от началото на дискустията към субективизма.

52

Томас

преди 12 години

45Може да си разочарован/а, но тоя свят няма да го бъде. И може да си изненадан/а, но тия, който не искат да приемат истинския Бог ще им се наложи да приемат дявола за бог. Скоро ще има световна диктатура и ще се появи антихрист, който ще се обяви за бог и ще поиска от хората да го смятат за бог и да му се поклонят. И той няма да е като истинския бог да търпи дълго, за да се обърнат хората от злото, в което живея - ами ще убива всеки, който му се противопостави. За щастие Бог ще се намеси и ще покаже кое как е а вие говорете като искате глупости, вместо да познаете истината.

51

do 49

преди 12 години

Откъдето кажеш, от там съм :*