26

Анонимен

преди 12 години

Либия ще се нарече свободна от Кадафи и окупирана от САЩ,ОТ СЪБОТА ЩЕ ЗАПО4НАТ ДА ТЪРСЯТ И РЕВАТ ЗА КАДАФИ ,И ЩЕ ПИТАТ КЪДЕ *** ГЛАДНИТЕ .

25

обективен

преди 12 години

На партийна сбирка ли те светнаха, че не са закачали никой от семейството на потърпевшите? Ами излъгали са те или ти самият лъжеш! Демокрацията е най- доброто постигнато от човека, касаещо държавното устройство, единствения кусур на бг. демокрацията е че а яхнаха децата на мъчителите от Белене, Скравена и т.н., това е неудобна истина за мнозина, затова тикате пред себе си чучелата на "масони", "***",

24

b

преди 12 години

Време беше да убият този терорист... рано или късно доброто възтържествува! БРАВО.

23

Анонимен

преди 12 години

ехх,сега ще видите как бензин се плаща,и как е под американски иго,господа Либийци-не знаете какъв таралеж си вкарахте..

22

до обективен

преди 12 години

Белене си го има ! Там си е затвора и си е същия като преди !!!Разликата е, че преди поне не са закачали жената и децата ти, а сега тормозят цялото ти семейство, ако не си удобен. Демокрацията е само на хартия.Управляват слуги на масоните, готови да унищожат собствения си народ, за да се докарат на господарите си.Комунисти сте вие, които гласувате за техните едновремешни пазачи ... Сиреч за милиционерите от ГЕРБ !А, ти, си обективен толкова, колкото баба ми е парашутист !!!

21

ORCE

преди 12 години

Ja gledav snimkata kako SOTONATA HILATI KLINTON SE TADUVA ZA SMRTA NA velikiot gadafi.Ima li GOSPOD na nea i nejziniot maz SMRDEZOT I ZLOTVOR BIL DA GIstigne kazna.A na Libejcite tek sega ce im se vidi ktajot,no toa i si go zasluzija brzo ce gi vidat blagodetite na zapadnata civilizacija.Ce zaboravev licno golema zelba mi e da SARKOZI GO STIGNE NAJTESKA NESRECA I NA DRZAVNICKA I NA FAMILIJARNA OSNOVA

20

обективен

преди 12 години

14 ти от личен опит ли го казваш, нема проблеми не се коркай, изобщо не се напрягам, истината не тежи на тези, които я казват. Виж от лъжите ви, не само хемероиди ще ви изпонацъфтят задниците, но и инФРАТчета, инСЛУТчета и т.н може да ви пернат:)))

19

ПКК

преди 12 години

Лека му пръст на Муамар.Една от последните велики личности на този свят!

18

do obektiven

преди 12 години

kazah ti da ne se napregas be otpadak takav

17

Джалил

преди 12 години

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия!

16

Анонимен

преди 12 години

Стига сте плакали на чужд гроб.

15

обективен

преди 12 години

Верно бе, "свобода" е било по комунарско тука, трепали са свободно всеки, който не им уйдисва на болните чикистки подобия на мозъци, след 89 г. вече нчма Белене, няма политпандиз и стана "робство":))) теееежко "робство" ги чака и либийците без престъпниците на полковника, горко им бе ахахаха

14

Анонимен

преди 12 години

alooooo ''obektiven'' ne se napregai mnogo da ne ti izleznat hemeroidi,po-spokoino.

13

Челен опит

преди 12 години

И от понеделник... червено-черно-зелените куфарчета, еднооки пиари за президентската кампания, "земя" в "реални" "граници", масова приватизация, зърнена криза, хиперинфлация, "царо" в чужбина (имат си такъв), тройната коалиция Бенгази-Мисрата-Ал Кайда, телохранителят на Муамар... Най-доброто тепърва предстои.

12

от 1 до 4

преди 12 години

Хайрлия да е.....*** то това е ясно :)

11

Антимасон

преди 12 години

Големият глад в Либия тепърва предстои ! Където са стъпили илюминати нищо добро не се е случило на народите. Жив пример е България, в която вече 15 години има валутен борд.Либийците ще търсят Кадафито със свещ. По негово време си живееха без да работят. Работеха им европейци и ч.каха европейки !Получаваха петродолари ... Сега петродоларите ще ги прибират илюминати, а страната ще се разкъсва от вътрешни борби и противоречия.Ще има и терористични актове.Вижте Афганистан и Ирак ...

10

Ужас

преди 12 години

Либия е най-малко свободна сега! И още по-малко свободна ще става... Сега територията, ресурсите и народа са собственост на едни по-различни тирани от Кадафи! По-зли, по-деспотични! Сега либийците ще разберат какво е "чудовищна инфлация", "добрички банки с изгодни и направо задължителни кредити" и т.н.! След 2-3 години ще им се обяснява колко "финансово стабилни и свободни са", но те няма да имат пари за храна! Честита корпоративна натовска демокрация на Либия!

9

твърдения

преди 12 години

1. Кадафи беше *** и трябваше да бъде убит.2. Либийците като народ са скапано и мързеливо племе, което живееше незаслужено добре.3. САЩ, Франция и Италия ще им отмъкнат петрола.4. Никаква демокрация и свобода и занапред няма да има в Либия, само хаос и безредици.

8

обективен

преди 12 години

беше, а шефа му Кадафа сега е в ада, именно заради исканите смъртни присъди. айде делегация!

7

Анонимен

преди 12 години

ne beshe li toia deto iskase smartni prisadi za naste????????!!!!!!!!