23

......?

преди 12 години

Някъде имало и съд ...?

22

До 16

преди 12 години

Добре, убил наркодилъра , но свидетелката е убил умишлено и затова правилно е осъден.

21

Koi4o

преди 12 години

Хората трябва да усещат справедливостта за да бъдат съвестни граждани и да изпълняват закона.Уесли Снайпс излежава три години присъда заради укриване на данъци.Кога може да стане това в България ? Аде Ставийски да пие една ракия за наше здраве.

20

Анонимен

преди 12 години

Въпроса е сега, тея които са гласували за смъртната присъда за Джошуа Дракър, С КАКВО са по-различни от него? Единия убил дилър, умъртвяващ бавно сестра му, другите го убиват него.

19

онбашията

преди 12 години

14, след измислянето на микроскопа се оказало че в една обикновена *** има 400 милиона невинно убити деца, които не са получили никакъв шанс за живот. айде да легнем и да мрем за да не пострада някой невинен.

18

дъ бест

преди 12 години

само че ако убиеца беше син на щатския губернатор, тогава демокрацията щеше да е по-различна :)==============================Глупости!!! Хората имат СЪДЕБНА СИСТЕМА, нещо което ТИ никога няма да имаш!!"Бившият губернатор на Илинойс - Род Благоевич бе признат за виновен по 17 от общо 20 обвинения и получи присъда от 20 години лишаване от свобода.След 10-дневно обсъждане съдебните заседатели в съда в Чикаго признаха Благоевич за виновен в измама, опит за изнудване и даване на подкуп."

17

Анонимен

преди 12 години

Ако беше съден в България щеше да е на пробация.

16

Анонимен

преди 12 години

Убил наркодилъра на сестра си и сега и него ще го убият! Ами честно казано и аз бих убил наркодилъра на сестра ми!!!

15

.neutralen.

преди 12 години

аве в Америка да не мислите,че се точат толкова процесите....дали са му някаква първоначална присъда сигурно,а вече дали да бъде смъртна присъда се решава после...през това време да не мислите,че е бил свободен....преди седмици екзекутираха един афроамериканец,който е прекарал 22 години в затвора.....

14

Анонимен

преди 12 години

Койчо, след въвеждането на ДНК тестовете в САЩ през 90-те години са доказали, че над 30% от осъдените на смърт през 80-те години са били невинни!При над 90% от убийствата няма свидетели, а присъдите се произнасят единствено по косвени доказателства, което крие доста възможност за грешки.Да не говорим какво би станало в мутренска държава, като България! Достатъчно е някой да подхвърли няколко косъма или капки кръв от невинен човек на местопрестъплението и този човек ще бъде осъден на смърт!

13

Анонимен

преди 12 години

И американското правосъдие е бързо като българското. Ето откъде дойде гнилата демокрация. Но ние взехме само лошото, а не и хубавото.

12

Анонимен

преди 12 години

леле

11

до Koi4o

преди 12 години

Ето това е демокрация Койчо, само че ако убиеца беше син на щатския губернатор, тогава демокрацията щеше да е по-различна :)

10

Анонимен

преди 12 години

Седем години?! Това е много време!!.............................................Едва ли е бил на свобода тия 7г. Сигурно са му пръснали халката 1000 пъти през тия 7 г. Вероятно сам си е оискал смъртната присъда.

9

агент Гоце

преди 12 години

ПОЛИЦЕЙЩИНА !МИЛИЦИОНЕРЩИНА !!!Това не е никакво правосъдие и противоречи изцяло на всякаква хуманност и цивилизованост. Нашите европейски партньори съм сигурен че няма да го одобрят. Затова и аз съм конструирал такава съдебна система, при която почти да няма виновни за нищо , осъдени също.

8

Анонимен

преди 12 години

Тези които искат смъртна присъда с нищо не са по добри от убийците!Много интересно е, че аргументът на убиеца е същият, като на тези които одобряват неговата смъртна присъда. Робъртсън е давал наркотици на сестра му и той е искал да спаси сестра си от смърт като убие Робъртсън. След това пък съда ще го убие него защото убил Робъртсън...По логиката на подкрепящите смъртна присъда Джошуа Дракър би трябвало да е герой, защото е освободил света от един дилър на наркотици, който е разнасял смърт!

7

ETNA

преди 12 години

Аааа, може да им е по-ефективна съдебната система, ама е също толкова "бърза" колкото и нашата. Седем години си чоплят в носовете и междувременно американските данъкоплатци хранят (още) един убиец. Седем години?! Това е много време!!

6

ььь

преди 12 години

е това е ПРАВОСЪДИЕ!!!

5

Koi4o

преди 12 години

Ето това е демокрация.

4

ХХ

преди 12 години

не можеше, а щеше...в каква жалка държава живеем ние :(