61

Анонимен

преди 12 години

Хмм, не знаех, че на 22.11.1999 г. ни посети портиерът на Белия дом Бил Клинтън. Но щом Вождът казва, че е бил портиер, няма да спорим я! Вождът винаги е прав, особено когато греши!

60

Бойковист

преди 12 години

пак шменти-капели вчера портиери,днес началници,утре Господ ще слезе да удари едно рамо на Бойко на президентските избори :))

59

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ БИЛИ НА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА С ГЕРБ-МЛАДЕЖИ В ЕДНО СЕЛО. ГЕРБАДЖИИТЕ ЕНТЕЛЕГЕНТНИ МОМЧЕТА , ПОПИТАЛИ:-БАТ БОЙКО А БЕ ВСЕ КАЗВАШ АМА КАКВО Е ТУЙ НЕЩО ИНФРАСТРУКТУРА ?БОЙКО ОТГОВАРЯ:- МОМЧЕТА ВИЖТЕ СЕГА , ТО НЕ ВСИЧКО РАЗБИРАМ ОТ ТОВА КОЕТО ПРИКАЗВАМ , АМА ЕТО ОНЗИ ДЕН ЧЕТА : .........И БЕ ВИНЕТУ САМ В ПРЕРИЯТА 3 ДНИ И 2 НОЩИ ........ АМА КОГО ИБЕ , КАК ИБЕ , ПЪК И САМ ...ВЪОБЩЕ НЕ РАЗБРАХ.

58

fsb

преди 12 години

Голям та*шак, клоуна на държавата пак се включи подобаващо :) Евала Боко, евала тикво зелена, продължавай в същия дух...

57

до 58

преди 12 години

***,по ***,милиционер.Бойко бОРИСОВ.

56

robin hood

преди 12 години

ДО 47 : *** СИ МАЙКАТА МИЛИЦИОНЕРСКА, ГАДНА МУТРА, НА 23ти ЩЕ СВАЛИМ БОКО ТИКВАТА И ЦЯЛАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ !

55

Анонимен

преди 12 години

Да не е дошъл господ ве от 2001 насам наричаш всички президенти и други дето са идвали портиери.

54

Много

преди 12 години

***

53

Sofiq

преди 12 години

Tikvooooooooooooooooooooooo,stiga si ni izlagal be!!!

52

Анонимен

преди 12 години

Истината е че шефа на Сикрет сървис, посещава страните, в които има сериозни проблеми, а за останалите даже не е и чул :) просто това му е работата :)

51

до 47

преди 12 години

стига си писал глупости! Плашиш гаргите!:)

50

Анонимен

преди 12 години

Изненадите край нямят !!!

49

Анонимен

преди 12 години

Дошъл е да пита за *** Киро как да го пазят в хотелите.

48

Волен Сидеров

преди 12 години

До всички форумци...извинявам се за създаденото неудобство. Удари ме шизофренична криза и взех да пускам съобщения тук с различни никове. За момент съм в стабилно състояние и ползвам случая да се извиня. Иначе не се притеснявайте гласувайте за мен - аз и в криза и в стабилно състояние, освен глупости да говоря друго не върша и не съм опасен. Волен Президент!

47

СМЯХ

преди 12 години

И какви данни сте показали на Сикрет Сървис, г-н Борисов, защото едно е да хванеш и осъдиш престъпниците, а друго е да ги хванеш и да ги държиш в ареста, докато обществото забрави за случая или докато си намерят достатъчно голяма сума, за да бъдат освободени...Мислихме си, че като изберем вас престъпността наистина ще намалее, но нямаше такъв резултат... само говорене, акции, предавания по тв... СМЯХ !

46

.neutralen.

преди 12 години

До 40 : как можа да кажеш такова нещо ве......майко майко .....

45

Анонимен

преди 12 години

ВАЖНО !!! ЗА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ИМ ПРЕДПОЧИТАНИЯ: Гласувайте масово за ГЕРБ на 23-ти, защото ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС НЯМА ДА ГЛАСУВА НА ПЪРВИЯ ТУР, защото в голямата си част СА НЕГРАМОТНИ и НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ГОЛЕМИТЕ БЮЛЕТИНИ и вероятността да гласуват за неправилния човек е много голяма, а ще гласуват на ВТОРИЯ тур защото ще има само двама претенденти и те лесно ще се ориентират за кой да гласуват пак по нареждане на Доган Ага! - това го каза един коментатор по ТВ и ми звучи много логично. Това е обяснението защо ДПС електората няма да гласува на Първия тур, а ще изчака уж да види за кого! А истината е тази - от неграмотност ще изчакат, НО НИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ, СЕГА Е МОМЕНТА ЗА СЪКРУШИТЕЛЕН УДАР по грабителите на България. Българи гласувайте за ГЕРБ, за тези които само за 2 г. управление успяха да стабилизират държавата в най-голямата световна криза от 50г. и ни върнаха към Европа! Изберете Европа, а не Анадола и един турчин Ахмед Доган за пореден път да определя кой ще бъде Българския Президент докажете, че сте истински потомци на БОТЕВ и ЛЕВСКИ и на всички знайни и незнайни герои, прославили с героизма си България!!!!! СЕГА ВИЕ ИЗБИРАТЕ, А НЕ ДОГАН - ВСЕ ОЩЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ, А НЕ ***, както ни наричат по Турските телевизии!!!!!!!!!!!

44

Популист

преди 12 години

Преди беше "пазвант" (охранник..., бооодигард или т.н - а то почти е като портиер), а сега вече премиер!Как се менят нещата...а?

43

Анонимен

преди 12 години

Тикво,Тикво!Мери си думите,защото наричаш Барозу портиер!ТОВА Е ПОВОД ЗА МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ!!!!

42

Анонимен

преди 12 години

надявам се да е е чак толкова *** и наивен, че да си мисли че няма да има кой да му преведе на въпросния директор казаното