33

Анонимен

преди 12 години

А бе, Боко! Поради каква причина наливаш държавни, сиреч наши пари, в частни футболни клубове? И по какъв критерий избираш клуба, който ще изкяри? Като гледам стадионите то май не останаха запалянковци. Сигурно защото ти самият риташ топка. Ми ритай си, ама за собствена сметка!

32

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 31Мутренската банда я изринахме още преди две години... - а най-голямата мутра ще я изринемслед Нова година...

31

Анонимен

преди 12 години

Да изринем мутренската банда на Боко тиквата.Още 3 дни.

30

Балетен фен

преди 12 години

Ох отдъхнах си. Това беше едно от най-важните неща в държавата и то вече е свършено. Спасихме държавното първенство по чалгаджииски балет, сега можем да спим спокойно. А иначе пари няма.

29

Анонимен

преди 12 години

Ние,феновете на "Топсерсем" от село Горнонанадолнище се чувстваме тежко дискриминирани от този факт.

28

Анонимен

преди 12 години

Аве ей Боко ти питаш ли на дали искаш да даваме нашите пари на тия ритнитопковци ? Сякаш държавната хазна ти е лична собственост....Така излиза според статията....Може и иначе да попитаме Вдянкуф....абе ей пенсионерите едва смогват ти пари на некадърници ли ще раздаваш бе ? И нал са частни клубове .... ко прайм а ? На некоя закъсала фирмичка дет дава работа на хората нема ли субсидийка ? Ненормални ли сте кви сте ?

27

НИЩО

преди 12 години

НИЩО ВЕЧЕ НЕ МЕ УЧУДВА В ТАЯ МУТРИНСКО МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА. ТОЯ *** НАРЕЧЕН ПРЕМИЕР ОТКРИТО КУПУВА ГЛАСОВЕ. КУПУВА И ТО С ДЪРЖАВНИ ПАРИ. ТОВА Е ВЪРХЪТ НА БЕЗОЧИЕТО НА ГРОБАРИТЕ .

26

ник дуд

преди 12 години

герб и главатарят им стават все по-гнусни.сутринта гъзомийника бареков подгряваше изявата на мутрата в по-късните часове.а аз се чудех що ще ники *** точно в дупница и защо се активирал в този все пак малък град,а той се бил надупил за пореден пореден път съгласно план-програмата.

25

галактика

преди 12 години

Не е лошо, но първо - още не му е дошло времето, и второ - не е този начина. Деца пътуват или вървят пеш километри, поради закриване на училища, болни пътуват километри поради закриване на болници, трансплантирани са принудени да плащат стотици левове за животоподдържащи лекарства, защото касата не ги поема, дечица събират пари с есемеси, за да се лекуват в чужбина, и още, и още, и още..... /то, не че САМО премиерът е отговорен де/.

24

Анонимен

преди 12 години

Аз съм жена в разцвета на силите, здрава и не грозна.Ама тоя на снимката никога не ме е привличал като мъж. Толкова му личи, че е самовлюбен ***.

23

Футболно фенче:

преди 12 години

Дядо Коледа като е започнал от рано да раздава подаръци защо ги раздава само в Дупница и Благоевград ?Само Пирин и Марек ли имат нужда от пари ?Другите футболни градове като Русе, Търново, Плевен, Петрич, Горна Оряховица и отбори като Спартак Вн., Ботев Пд., Нефтохимик и др. Те нямат ли нужда от пари ????

22

Анонимен

преди 12 години

сами си го начукахме с тази мутра и сега няма отърване ще ни смачкатс купуване на гласове и с бой от полиция бог да ни е на помощ погребахме се живи

21

Анонимен

преди 12 години

Просто избори!

20

данъкоплатец

преди 12 години

Ако играят футбол на тавана ще се обърна по корем. Що аджаба трябва да спонсорирам некви ритнитопковци???

19

Анонимен

преди 12 години

*** мутра

18

rex

преди 12 години

Ето-това се казва мутренска наглост!Оххххххххх-защо ни го натресоха тоя *** комунистите,защоооооооооооо........

17

Лелее

преди 12 години

Пари за детски трансплантации в чужбина няма, а за селски отборчета винаги и веднага! Долна гнида!!!

16

AAAAA

преди 12 години

А Домус бей и "Лудогорец"? Футбол и още нещо...

15

до 13

преди 12 години

Не си прав.Аз например работя на свободна практика.Изкарвам пари и плащам данъци.И се питам защо моите пари отиват за футбол.Значи достатъчно е да регистрирам футболен клуб, да имам познанство с премиера и независимо, че ме бият другите отбори като тъпан-те няма да получат пари/ МОИТЕ ПАРИ/ А ЩЕ СИ ГИ ПОЛУЧА АЗ.........................Това е волунтаризъм във финансовата сфера.

14

Мен

преди 12 години

Научи се да пишеш правилно!!!