131

Анонимен

преди 12 години

За пръв чувам че има такава министърка, сигурно толкова добре си върши работата че остава незабелязана.

130

Гласът на разума

преди 12 години

134, всичко хубаво, а падналите дървета снегорина как ги ринеше? А, нямало паднали дървета? Е, заври си неподходящия пример отзад, тогава.

129

96

преди 12 години

САЩ не ме интересуват.Да разкажа малко спомени от 90-те г. сняг по половин метър, после дъжд цяло денонощие накрая като стегна върху снега се получи стъкло по което можеш да се пързаляш - ток мисля, че нямаше само за около 3-4 часа скъсан от леда далекопровод в полето някъде си, после зима - вее и навява сутринта няма пътища трябва да пътуваме ние в една джипка (от онези старите :-)) пред нас снегорина и ние след него, след нас камион с хляб и провизии за едно от селата имаше организация...

128

Халтурко

преди 12 години

" тази година просто зимата дойде неочаквано рано." А ти очакваше нотариална покана от Зимата или едномесечно предизвестие И тази счупи глупомера.

127

Анонимен

преди 12 години

Лили, а правиш ли метранпаж? А как е правилно да се каже, Иран или Ирак?

126

Анонимен

преди 12 години

"Зимата не ни изненада, тази година просто зимата дойде неочаквано рано. "По тъпо нещо не съм чувал!

125

до 118

преди 12 години

Една подробност - завършила ВСУ защото тати като зам ректор май просто и написал готовата диплома.Друг модел Калинка.

124

Анонимен

преди 12 години

Сто пъти повторих, че на високи постове отново се издигат полуруснаци. А Варна е базата на КГБ у нас - преди беше Мултигруп, сега е *** и оттам пробутват свои агенти в управлението. Просто това трябва да се изреже хирургически. Махнете я тая да става секретарка и да не се занимава с европроекти, всичко ще съсипе.

123

Анонимен

преди 12 години

Тази дали не и е паднала ТАЛПА на главата? Че на мен ми се наложи доста да пътувам тия дни, ама талпи не видях между клоните.

122

Анонимен

преди 12 години

Гледах чужденците от закъсалите автобуси как се възмущават от ораганизацията и че били държани гладни, ха сега да видите на нас добре ли ни е, и защо се оплакваме непрекъснато.

121

$

преди 12 години

Не мястото в тази статия, но искам да кажа, че зимните гуми наистина са добри зимата. Особенно когато снегът е прясно навалял. Но ако не се почисти и се затъпче, се заледява и вече ползата е никаква. Така че, първо почистен път, а после зимни гуми.

120

Анонимен

преди 12 години

Добрата новина е, че дърветата вече падат избичени на талпи, трудно е обаче да определим колко са дебели, понеже не знаем този диаметър на вписаната или описаната около тях окръжност е:)

119

wiktor

преди 12 години

Г Р А Д И М Б Ъ Л Г А Р И Я ! ! !Г А Р А Н Т И Р А Н О О Т Г Е Р Б ! ! !

118

Анонимен

преди 12 години

Борисов как ще гради с тези кадри. Аз не се наемам на строеж където не се знае разликата между талпа и ствол.И тая май е далеч от мисълта си.Хахахаххахаха

117

Анонимен

преди 12 години

***, успокоихте ме, че завършила Варненския свободен. Ако беше завършила Лесотехническия, щях да се обеся.

116

Анонимен

преди 12 години

Абе герберски овце! Навремето нямаше зимни гуми и аз взех книжка с една газка, като зимата бухахме здраво по пътищата в продължение на три години! Ама тогава *** чистеха! Обикаляхме целите Родопи и всичко беше чисто! И още един пример ще ви дам - две коли бяхме-едната със зимни гуми, а моята с т.н "виссезонни"! Да ви кажа ли къде се хакна колата със зимни гуми:))) Аз я теглих охлюви! пътищата трябва да се чистят ***, а не както се изрази един от почистващите във Варна, че пак са изненадани

115

Анонимен

преди 12 години

Това не може да е казал мислещ човек,отказвам да вярвам че това не е скалъпена статия .... но това е ГРОБ - от тях всичко е възможно

114

Анонимен

преди 12 години

Зимата не е изненада, а дошла неочаквано рано!В речника пише: "Изненадата е краткотрайно емоционално състояние, което е резултат от преживяването на неочаквано събитие"!Тази жена е тотално неграмотна и трябва да се върне в 3 клас за няколко часа по граматика, за да не плющи безмислени изречения!

113

Анонимен

преди 12 години

105, министърката е госпожица, макар че си има всичко, изобщо не плоска като ... дъска :))

112

възмутен

преди 12 години

Бива ли толкова глупост да има! Поредната Калинка, поредното "откритие" в правителството! Просто вече не ми се и коментират простотиите на управляващите!