71

във ФОРУМА....,

преди 12 години

има доста лични лекари /тук/,....ИЗЛИШНИ СТЕ ,КАТО ЛИЧНИ ЛЕКАРИ ,НЕ КАТО ЛЕКАРИ .....ПРЕНАСОЧЕТЕ СЕ !

70

до 70

преди 12 години

Абе, братле ,защо се излагате ,пишете нещо по темата ,.....бъдете разумни и мъдри ,иначе ---***!

69

даааа,

преди 12 години

също ,и личният лекар е ----ОТЖИВЕЛИЦА !Излишни са ,да се пренасочат !

68

БОЛЕН ПАЦИЕНТ

преди 12 години

Изписват те от болница,"клинично здрав",ама само за това за което са те лекували ....от направлението ....,иначе си си умрял !Тук министърът е прав ,...необходимо е ,след като си влязъл в болницата да бъдеш лекуван за всичките болести ,иначе нема нужда!

67

пациент

преди 12 години

Имам няколко заболявания и добре знам при кой специалист да отида. Защо трябва да минавам през личния лекар, да плащам такса и на него да му се плаща преглед от касата и на специалиста отново същата процедура. Щом веднъж л.лекар ме е пратил при съответния специалист,който ми е поставил диагнозата, защо трябва това да се повтаря всеки път. И искам моите здр. вноски да са на отделна партида и ако не мога да си плащам вноските, да не губя натрупаните пари, както е сега.

66

до 60

преди 12 години

Хайде ела бе ***! Или ще си останеш поредната форумна мишка? Дрисък

65

до Министъра

преди 12 години

Давай смело ,поне ти направи нещо ,след това премахни ---ДЖИПИТАТА ,НЕМА ФАЙДА ОТ ТЯХ ---ИЗВЪРШВАТ ФОРМАЛНИ ИЗЛИШНИ ДЕЙСТВИЯ ...ЗА 2-4000 ХИЛКИ + ПО 2.70 ЗА РЕЦЕПТА ---- С ЕДНА ДУМА ---РЕЗИЛ!

64

22

преди 12 години

Българските лекари са вече с толкова извратена психика! Попаднеш ли им в ръцете те гледат като ходеща пачка пари и единствената им цел е да те прекарат по клиеничната пътека, за да приберат парите. Ако тръгнеш да ги съдиш за злоумишлени действия се защитатват едни други и по никакъв начин не може пациентът да защити правата си. На всичкото отгоре и Здравното министрство се е погрижило да не можеш да си тръгнеш от болницата, ако не си платиш пътеката.

63

Вера

преди 12 години

Някои знае ли какво са диагностично-свързани групи ?

62

доФтор

преди 12 години

Колеги, да не оставим нито един човек, който да не пукне без лекарска помощ!!!!!!

61

Анонимен

преди 12 години

"Дори вероятно ще са повече"- дайте дефиниция на "Дори вероятно" ...Дали пък не значи-надали , но едва ли.Ако към момента не знаете дали ще са в повече или не, кога ще разберете? По конституция до 31,10 трябва да бъде внесен проекто-бюджета в парламента,който "напук" на същата Конституция почива предизборно.Дори вероятно за мен значи- или не знам точно,защото не съм го видял с очите си, но пък се говори или още е е готов и са ми обещали вероятно да са повече, та пак стоганме до НАДАЛИ,НО ЕДВА ЛИ

60

до 61

преди 12 години

Е как защо плащат, за да преглеждат, лекуват и израждат *** безплатно! Плати си здравната вноска, излекувай *** от настинка!

59

darcas_real

преди 12 години

Алоооо доктори, решението е МНОГО ПРОСТО - да се плаща само за ИЗЛЕКУВАН пациент. Така ще се стараят повече всички звена по веригата, защото ако си уморят пациента, пари нема да видят.

58

***

преди 12 години

до 49Човекът всъщност предлага връщане 10 год. назад -бюджетно финансиране/по "заслуги"/, пълна финансова каша с парите от касата и държавния бюджет, тотален контрол на министерството върху всичко /то и сега го има, ама да си го узакони/.

57

до 56

преди 12 години

Знам та, че не си лекар. То лекари в БГ няма, има ДОКТОРЯ !!!!! И недей ми се пъна, да не ти спихва въздуха под налягане, плондер.

56

нали!

преди 12 години

Нека да вземат много пари ,АМА ДА СИ ВЪРШАТ И МНОГО ДОБРЕ РАБОТАТА !Не като ФУТБОЛИСТИТЕ ,.....КОЛКОТО И ДА ИМ ДАВАШ ,....ТЕ ТОЛКОВА СИ МОГАТ!

55

***

преди 12 години

Както каза по една телевизия един канещ се да отпътува от БГ лекар, ЗАПЛАТИТЕ НА НЕКОРУМПИРАНИТЕ ЛЕКАРИ СА ЖАЛКИ. Какво всъщност искаме - бедни и смачкани лекари или самодоволни и корумпирани? Докато цари такъв хаос и безхаберие на държавно и политическо ниво - само това ще е изборът ни.

54

до 53

преди 12 години

За твое най-голямо съжаление не съм лекар! Иначе можеш да ме намериш в Пловдив, заповядай да те видя юнако!

53

има и друг проблем !

преди 12 години

Какво ще се направи за ромите ...,как стоят нещата ТАМ?Отново ли....НИЕ?Помощите от Евросъюза за ромите ,...направо да бъдат превеждани в .....ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО и ЕНЕРГЕТИКАТА !

52

гатанка

преди 12 години

Ти отиваш да те лекува, то те гледа у ръцете и ти бърка по джобовете, що е то??????