96

555

преди 12 години

Блиц, вие обаче продължавате да дразните народа, като наричате тези *** царе и царици. Вече става мн очевидно; толкова ли сте подкупни бе?!

95

Позор за нас!

преди 12 години

Толкова ли е трудно да се реши? Като не обитават имотите, да им се отнемат. Щом досега не са плащали за тях- в затвора! С всеки българин властите биха постъпили така! Толкова ли е ценен този Киро, че се въртят край него, той ли е лицето на България, че се занимаваме само с неговите ***? Това ли е модерната държава след 22 години мъки да ставаме европейци? Срам! Срам за всички нас, че оставяме Катуница да се задушава безпомощна и сама в клопката на тази фамилия!

94

Анонимен

преди 12 години

аз се чудя дали полицията му е блокирала веднага сметката,на оная ***,и на всички *** внуци и внучки,всички снетки трябва да са при главния прокурор

93

дан

преди 12 години

както може народа да се вдигне срещу безобразията на ***, така може да спре да плаща данъци, защото същия *** не плаща

92

каква ..

преди 12 години

царица - на партия ГЕРБ ли е жена му царица ... или на досегашните крадци - Костов, Сакседикойси или на Станишев .....

91

Инна

преди 12 години

Цар Киро Царица Костадинка.!?!?!?!?!?!?Ай, стига ги титуловахте,а???????

90

дан

преди 12 години

кушлев, кушлев...той неможе да докаже от къде има парите си, комисията кушлев да му взема имотите, да го съдят за простотийте които е направил

89

Andreshko

преди 12 години

Уважаеми Господа,Уважаеми Журналисти,Не знам дали сте толкова *** или просто си гледате бизнеса ... но Ви манипулират ... Този цар е за бесилото, тези които го покровителстват .. за затвора ... но както се казва в тях е и хляба и ножа !!! Огромна част от медиите манипулират хората дори без да се усещат ...Е, това е ..... Да сте живи и здрави!

88

ФАКТ

преди 12 години

Че е Цар - Цар е Щом той не плаща, а вие плащате...

87

чуденка?

преди 12 години

що ли не вземат да го пуснат от ареста, все ще се намери кой да свърши работата на правосъдието! без право на обжалване!

86

Килъра

преди 12 години

Пак замазват очите на робското стадо-няма да има осъдени данъчни и всички други, които му даваха толкова власт, а пък и да не мислите, че тези пари от данъци ще отидат за вас? Айде приятен ден роби, слагайте ми минуси колкото искате!

85

paparak

преди 12 години

Помогнете на София! Спешно повикайте Софиянски на 23 октомври с номер 59 в бюлетините за кмет и общински съветници на София!

84

krasos

преди 12 години

Алооо... журналятааа, престанете да наричате този *** Цар, той просто си е Господин ЦиганинДо 69 и 70Има за кой да се гласува ,как да няма. АТАКА.

83

Емигрант

преди 12 години

Тука у Финландия за не платени данъци също се лежи!!!!

82

Boroka

преди 12 години

Колкото Симеон е цар толкова и тоя ***.

81

ЗЪЛ

преди 12 години

Впрочем имам скрийншоти на всичките ви "новини" по темата , така че не си мислете ,че ако ги изтриете ще ви се размине .Приканвам г-н Велков и колегите му да си поправят статиите където е нужно , за да не се налага да подавам жалба . Също така не мисля ,че ще съм единственият.

80

ЗЪЛ

преди 12 години

При следващата "статия" , където тоя *** е наречен цар - подавам сигнал до прокуратурата за държавна измяна от страна на т.нар вестник Днес.бг и конкретно писачът Илиян Велков.Сега бързичко да сложите кавичките , да не се разкарвате до съда после .Ясно ли е ?!

79

Анонимен

преди 12 години

''ЖУРНАЛИСТИ'' ТОЯ ОБИКНОВЕН ПРЕСТЪПНИК ЦАР ВИЕ ГО НАПРАВИХТЕ!

78

Възмутен

преди 12 години

E, вече трудно търпя журналистическото упорство да "царосва" Кирил Рашков и съпругата му. Не слагат и кавички, за да подчертаят иронията. Следователно трябва да приемем, че считат Рашков за цар и признават самотитулуването му. Браво, Упорити! А може би *** (извинете). И стига сте употребявали "роми." Наей-точно си е ***! Следя Ви!

77

bg

преди 12 години

US-posolstvoto 4e vuzstanovi zagubite mu.