342

Анонимен

преди 12 години

Яков Станишев е Украински евреин и винаги лъже.

341

Анонимен

преди 12 години

"Да, идва нов ден" с Плевнелиев....

340

Анонимен

преди 12 години

евреина лъже

339

Анонимен

преди 12 години

само герб

338

Анонимен

преди 12 години

*** грозен................съсел педерастки еврейско *** гадно долно

337

демократ

преди 12 години

Няма по по-неморални и подли типове от български милиоционер и българска мутра.А да оставим тази комбинация две-в-едно да управлява държавата е просто абсурдно. От всякъде мирише на диктатура, за тия две години ГЪРБавите доказаха, че хич не им е демокрация, а че искат с прости селски номера да овладеят всички власти, да подслушват всичко живо и да го държат в страх.Говорят само за магистрали, защото от икономика не разбират, но само от полицейщина и рекет разбират. Не ви мина номера пом!яри!

336

мечо пух

преди 12 години

В Пловдив Герб няма начин да спечелят.Само 6 месеца след тяхното управлвнив мизерията беше пълна, а хората ошашавени. Това което се случи в Катуница преля чашата.

335

Анонимен

преди 12 години

За пръв път Станишев ми стана симпатичен. Точно така е, както казва. ГЕРБ ми мясат на по-комунисти от тези в БСП. Сега, докато и те си напълнят гушите, ще гласуват за тях, после ще видят техните Овчаровци и ще чакаме друг да доди да ни опраи. Скапана работа.

334

Анонимен

преди 12 години

На слукаа, на слyка, на слyка и Станишев ще го издуха!

333

Откритие

преди 12 години

Станишев възкликна: "Вие какво си мислите че тези, които готвят фалшификации на изборите, чакат да отидете и да ги снимате!". ?????????????- Отавиха ме , аз да Ви го кажа ! - Ха , Ха ,Ха Станишев не съди за другите по себе си !!!!!!

332

Анонимен

преди 12 години

Червеничко, мъничко, незначително и тъпичко, на Плевнелиев червена пътека постила, що е то??? Отговор - Хамстера - Станишев!!!

331

Хамстерско безсъние

преди 12 години

на крив хамстер , изборите му пречат...

330

Социолог-спиртомерис

преди 12 години

***, чака ви поредния изборен резил......да благодарим и на хамстера , и той има заслуга за това :))

329

за 334

преди 12 години

В София куманаст не може да спечели никога...поне 0т 20 години никой не ги бръсне за слива

328

николай

преди 12 години

какво се учудвате бе хора? Всички избирателни комисии се оглавяват от ГЕРБ! Шефът на щаба на ГЕРБ е министърът на вътрешните работи, който обикаля държавата и настройва милиционерската си армия срещу хората, които са "против нашите". Хора, има град, в който председателят на избирателната комисия е майка на кандидата за кмет от ГЕРБ, а неговият брат е секретар в комисията, който ще отговаря за съхранението на изборните книжа! Как ви се струва това? А за честните изборите са гарант МВР и ДАНС?!

327

обективен

преди 12 години

Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение. Ама тиквите са си тиквииии!

326

Анонимен

преди 12 години

В София да спечели герб е изключено. Дори с манипулации, каквито несъмнено ще има от страна на управляващите.

325

аз

преди 12 години

Във Варна няма как да спечелят, освен ако не изфабрикуват резултата ! 100 % гарантирано

324

Анонимен

преди 12 години

*** треска ги тресе, изплъзват им се нещата и съдът "специалния" става все по виден, все по реален!!! Калъфи, Ламбовци и Мъглени не струват и пукнат лев, не могат се класират, вече на червените им се присънва небето на решетки!!! Народе български не се залъгвай от тъпата комунистическа пропаганда, кога червен е мислел освен за джоба си и за обикновения българин??? Ще им се да могат пак да манипулират и да грабят безнаказано, но то и блюдолизците платени, са вече разочаровани!!!

323

За 324

преди 12 години

Проста пръчко , бабаит в Армани го има в главите на малоумковците от посерано само :)) tough man значи много неща ,но не и бабаит....учете езици мама му стара - ;Р