45

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 40:Даже и да приемем, че най-уважавания технически сайт anandtech пише за плащащите, това не означава, че пишат лъжи! Напротив, статиите и тестовете им са истински и пример за подражание! Да посочиш друг сайт с коренно различни резултати от тестванията между GS2 и iPhone 4S?Освен това, не разбираш нищо от hardware:- Samsung e само производител на процесорите А5, които са проектирани изцяло от Apple- RAM е Samsung или Elpida- FLASH е Samsung или Toshiba

44

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Lora:Не е! По точно е следното:- Smartphone беше iPhone през 2007- iPhone e първият модерен smartphone- iPhone e smartphone:-)

43

Lora

преди 12 години

Smartphone ne e Iphone .

42

?

преди 12 години

до 40 стига стига :Dза това ли Samsung разчитат на китайците понеже си правят всичко сами :D

41

Инкогнито

преди 12 години

До 40: Булшит. ;)Тоя номер ми е ясен - щом не ми изнася, обявявам източника за корумпиран. gtfo ;)А моментът със "самсунг и лг произвеждат всичко, брандирането е Епъл" е още по-жалък и смешен и показва тоталната ти немощ да защитиш Галаксито. ;)P.S. В youtube няма сравнения на 4S и S2, има преименувани клипчета от преди година, сравняващи Iphone 4 с iOS4 със SGS2, драги ми смехурко. ;)

40

koko

преди 12 години

Не знам защо лъжат. Продадени са точно 7 653 125 до вчера.

39

До Инкогнито

преди 12 години

Ананд приятелю, от много време пишат за плащащите им. Мисля си го забелязал но...YOUTUBE има клипове рамо до рамо галакски и иПхонето. интересно че галаксито бие в повечето сличаи.А5 - произведено от....самсунг, рам - самсунг, ретина дисплей LG, накрая да няма на гърба да пише iPhone-Samsung :))))Телефона не е лош, но не е това което се очакваше. Сега е един ипад 2 с по-малки размери.

38

Инкогнито

преди 12 години

До 23 и 25: Лъжци. Цената на 4S започва от $650 на свободна продажба. Вместо да дезинформирате, попрочетете малко.До 24: Въпреки че 4S има два пъти по-малко памет, телефонът е много по-бърз от S2 заради пустия му А5. Провери тестовете в Anandtech - 4S изяжда ВСИЧКИ представители на конкуренцията, просто PowerVR наистина са се постарали и са извадили мощно GPU. Като сложиш в кюпа новата камера и Siri (работи, мама и стара, работи!) определено прави Iphone 4S най-доброто на пазара в момента и определено оправдава евентуален ъпгрейд от Galaxy S (и S2).С нетърпение очаквам да видя какво са ни подготвили от Google и Samsung - Ice Cream Sandwich и Nexus Prime. За да реша с какво да сменя сегашната пръчка.До 37: Изобщо не знаеш какво е Siri, по-добре замълчи, защото си смешен.

37

Галакси С2

преди 12 години

Наистина много добър маркетинг, но няма да си купя iphone, освен ако не го пуснат по 200 лв. всичко! Първо искам свобода, а не всичко платено; второ ръчкам, рутвам, флашвам и краквам; трето, Сири, Гири и подобни не ми трябват, не се намирам в яслата, аз си определям какво търся, а не някакъв глас със зададени отговори. И последно, всички бягат от проследяването на данните им, така любезно закриляни от US-законодателството, което невинно събира данни за всичко, което правя. Хардуерът също е слаб!

36

Santa Clause

преди 12 години

CDMA не е GSM стандарт. По дефинция стандартите са GSM и CDMA, а HSDPA е 3G мрежата на GSM технлогията. Мисля че е време малко да проучите нещата преди да пишете грешна информация.

35

?

преди 12 години

като не харесвате iphone не го купувайте :Dима Galaxy, HTC някой да ви е спрял и не забравяйте че накрая Microsoft печели най-много :)

34

az

преди 12 години

Населението наистина изпростява, искам тея които нямат тоя телефон а го искат да се самоубият, за да ни оттърват от *** си съществуване......

33

до 31

преди 12 години

Имало и умни хора останали.....Да живее ПРАЙМДано ни изненадат приятно

32

Местин Крачолов

преди 12 години

Местя!!!

31

Пфф

преди 12 години

Евала на маркетинга на Apple. Тези и лед на ескимосите могат да продадат за нещо иновативно и ново за тях. Дори и да оставим hardware-a настрана, като за операционни системи: към iOS ти трябва да не настроиш а не тя към теб. Разцъквам си моя ипн4 и на гф-то nexus1 и това нямам , онова нямам. Викам си: в ios5 ще ги включат тези неща, презентираха ios5 и ***. 3ГС не исках. За 4ката чаках като зомби 4-5 месеца да ми дойде в ръцете. И сега ще чакам, само че за Prime или S3. Ябълката е вече гнила.

30

Жул

преди 12 години

Не ми, ДРЕМЕ!

29

do 26

преди 12 години

Съвършено коректен въпрос. Браво! Еми става това, че Епъл като останалите електронни гиганти изобщо не ги вълнува темата "e-waste". Вместо да ти изкупят стария за рециклиране ти набутват нов, ама същия. Преди 2-3 години сложиха 14% надценка на електроуредите, който процент трябваше да покрива разходите по рециклиране. Освен че ги купуваме по-скъпо не видях нито една търговска верига в страната и световна компания, която да ми дава възможност да се оттърва безопасно със старата си техника.

28

Анонимен

преди 12 години

Добре де, аз като съм фен на друга марка мобилни телефони, купувам ли си последния модел макар да имам възможност, не.. Карам си с телефон от преди 4 години, който ми върши работата за която съм си го взел. Останалото е избиване на комплекси!

27

Иван

преди 12 години

В БГ имаме навика когато нещо е прехвалено скъпо и качествено да кажем че е ***, не става, абе аман вече егати има и по-хубави. Както е наистина *** и е евтино казваме е не чак толкова лошо, бива го хич не е зле..... Угодия нямаме да знаете...

26

хм

преди 12 години

Само се чудя със старите ифони какво се случва.