136

shopa

преди 12 години

Ti si tolkova gorda 4e si napravo prosta! Qd te e che nemojesh da napravish nishto s jivota si i haide shopite sa ti vinovni. Az ti garantiram che sled nqkoq druga godina shte si edna gorda shopka. Rabotq po cql dens hora ot provinciqta, koito sa mi kolegi i priqteli i oshte ne moga da proumeq zashto Sofianci sa vi krivi.. Ama kakvo da obesnqvam na hora kao teb, vie ste kone s kapaci.. kvoto vi se kaje v tova vqrvate.

135

мафия

преди 12 години

че то има ли армия.......само администрация на нашата така наречена армия е колко то 2 държави от ЕС взети заедно,но там вдигнаха годините за пенсия с 4-5 г. като се чуват клюки че догодина пак ще има вдигане на годините,ще стене така че някои старшини и офицери ще ходят на работа с бастуни .

134

Анонимен

преди 12 години

Явно трябва да си абсолютен *** и *** като Цар Киро (член на партия ГЕРБ) и Кирил Йорданов (кандидат за кмет от ГЕРБ), за да те обича Бойко ***!

133

LoL

преди 12 години

Закривай поделения, дивизии, бригади, пък сега плачете за военните...

132

Бойко Борисов

преди 12 години

Станишев е виновен.

131

Анонимен

преди 12 години

Всички знаят за дългогодишното ми приятелство с кмета Кирил Йорданов, което датира от 1015 години, каза Борисов."

130

Анонимен

преди 12 години

Аз няма да гласувам за ГЕРБ ! Втори път няма да се излъжа!!!!!

129

Анонимен

преди 12 години

*** държавата! "Подготвени " сме както винаги за зимата.

128

Анонимен

преди 12 години

И природата се бунтува срещу мутренското управление .

127

Анонимен

преди 12 години

Половината град е под вода,никой от входа ни не излезе за работа-няма как,водата е над половин метър.Целият град е в ***,клони,ламарини и всичко,което вятъра е докопал.Това е Варна-кандидат за европейска столица на културата?!?За това,варненци-в неделя да не забравите да благодарите на нашия "мил и социален" кмет Кирчо Ментата!Нека му благодарим за трите мандата през които разсипа и окраде един от най-хубавите градове в България.За колата му за 300 00лв платена с наши пари.За имотите му у нас и в чужбина.За мръсотията,калта,дупките,мръсните плажове,безразборното застрояване,бетонираната Морска градина,"прекрасните" молове,липсата на места в детските градини,безработицата и потъпкването на честния бизнес,убийството на варненския професионален и масов спорт...За това и за много други неща- нека да му благодарим от сърце на 23-ти!

126

бончо

преди 12 години

аз съм стругар търся си работа като шофьор или тракторист от дебелец съм

125

!!!

преди 12 години

честито варненци. Пак гласувайте за ГРОБ !!

124

Анонимен

преди 12 години

Прав е 116 миналите избори аз бях свидетел на точно същото, което го описва. Платиха ми много добре.

123

az do 120

преди 12 години

мишо, обикновения гражданин не може да повдига обвинения. Това го прави прокуратурата, но какво да го обеснявам това на човек, който даже не пише на собствения си език! п.с. мишо е от мишок!

122

Анонимен

преди 12 години

Защо Варна става Венеция дори при слаб дъжд!При асфалтиране на улиците се запечатват шахтите за отичане на дъждовна вода. На всяка пресечка би следвало и преди години имаше по 4 шахти, а на всяко кръстовище по 8. Дори при силни дъждове водата се отичаше през канализацията на града. Сега шахтите ги няма на много места, защото са запечатани с асфалт. Точно по тази причина, улиците във Варна са на дупки защото, всеки по-голям дъжд, с придошлите от горната част на Варна води отнася цели парчета от качествено поставената улична настилка, вместо както е цивилизованите държави и в града ни преди години, водата да се отича в канализацията под улиците. Ако пък канализацията между блока, къщата или кооперацията ви често се запушва и се носи неприятен аромат, причината пак е същата. Преди, при всеки дъжд течащата вода прочистваше каналите на града. Сега тя прочиства асфалта и някоя фирма после получава поръчка да кърпи дупки, а пред вашата къща мирише. Живея на пресечката Селиолу - Битоля. При дъжд по Селиолу се носи река, като прелива от двете страни и по Битоля. Преди няколко години пред очите ми при афлатиране на улицата запечатаха преднамерено шахтите. Целта е при всеки дъжд улиците да се разкъртват, а после кметът на ГЕРБ Кирчо Ментата, да дава пак и пак поръчки на свои фирми, харчейки и без това окрадения от София бюджет на Варна. Още нещо - Ако помните, преди години редовно се подрязваха клоните на дърветата по всички улици в града. Днес това не се прави. Или се секат цели дървета, или се оставят преднамерено така, че при всяка буря да се чупят.

121

варненец

преди 12 години

Тоз *** и крадлив варненски кмет, не можа три мандата да намери кой да подържа и оправи канализацията за дъждовни води в града. Всеки път когато завали ставаме Венеция. Да не говорим колко дървета има паднали по улиците. За какво има служби във всяко кметство да отговарят за озеленяването. Само си бъркат в носа, и мислят кой да прищипят за рушвет, и никаква полза от тях. Даже миналата година имаше загинал човек, както си кара, пада една топола върху колата му. Никой да не гласува за тоз помир

120

горда варненка

преди 12 години

Дъжда спря и се нормализира обстановката, всичко се изтича към МОРЕТО!Наглите шопи да не пишат че там като завали са като в чашка и всичко влиза при тях

119

Анонимен

преди 12 години

kato ste tolkova naqsno vsi4ki 4e asfalta e fal6iv i ulicite ne sa napraveni ka4estveno kade bqhte dokato gi praveha ???????????????????????????????????????????????????????????? kogato trqbva6e za6to ne snimahte , za6to ne povdignete obvineniq sre6tu firmite ...... sedite i piete rakiq i posle revete koe kak bilo !!!ne stava taka nqmate grajdanska poziciq !!! tova e va6iq grad!

118

аз до 118

преди 12 години

Говориш пълни глупости !

117

:)

преди 12 години

Нищо ново .. Варна малко дъжд или сняг да падне и викат гвардията.. , минали години имаха по 1 снегорин и града 1 седмица беше блокиран с БТРи се излизаше. А парите за почистване .. сами се сещате :)