29

БРАВО НА ХОРАТА

преди 12 години

Трябва още да се учим на Демокрация .Та сега ЦАРО е в някой 5* хотел и плаща дебатите на УЖ първите трима Претенденти . Това му е спасението за убийствата и парите . Този който стане Президент е избора на Цар Киро , ще оправи нещата .Даже и Днес . Бг се уплашиха или ги уплашиха - свалиха от екран статистиката за Президент , като преди това намалиха постепенно гласовете на Светльо , за сметка на Плевнелиев .Към лошо отива тази страна , осъдени за думи , страх за изразяване на мнение .1923г.

28

Анонимен

преди 12 години

Смеят ли милите ни управници да направят нещо... Ако осъдят Рашков, кой ще им осигури гласове?

27

Анонимен

преди 12 години

Все повече се ориентирам към ВМРО или Атака...

26

Анонимен

преди 12 години

Докато не минат изборите, нищо няма да се случи...После ще видим новия президент - нали има право да помилва, та ще е важно кой е...Но тъй като това няма да са последните избори, *** ще отърват кожата, милионите данъци , дето ги дължи Кирчо, пак няма да се платят и така ...до закриването на България.

25

Наблюдаващ

преди 12 години

"Катуница не се отказва."А коя е Катуница? Някаква баба или цяло село? Това село в България ли е или не е? А на България дреме ли и за нейното село? А ние какви сме, не сме ли българи?Вие също би трябвало да сте българи, що за насмешливо и непричастно заглавие?!АЗ СЪЩО НЕ СЕ ОТКАЗВАМ И СТАВАМ ВСЕ ПО НЕТОЛЕРАНТЕН!

24

мим

преди 12 години

*** не са затворени,ами ги пазят щот излезат ли не ми се вярва да минат леко.а на нас казват че са арестувани.те там си живуркат и си щракат с пръсти,хич не им пука,щото знаят че ще се оттървът пак.

23

Анонимен

преди 12 години

до изборите не ли случи нещо,после забравете...

22

до 21

преди 12 години

До 21Ивайло пазисе в изказванията Боко сега ще ти прати заптиетата и до утре си с присида. В тази държава само *** имат право да обиждат и да размахват калашници.

21

Таласъмчо

преди 12 години

Вие мили катунчани, не разбрахте ли, че Киро *** е под висшата протекция на Боко? ГЕРБ закриля *** барони и българските олигарси защото са само едни марионетки и безгласни държавни чиновници, които не служат на българския народ и на волята му.

20

Димитър

преди 12 години

A Слав Жечев го осъдиха за нула време и му взеха компа

19

AYYYYYYYYY

преди 12 години

Боко взе *** а серго турците..!Огледайте се малко около себе си,та да зацепите че българи почти няма...Отдавна гадовете ги проскyдиха от България,защото доги на турски агитира тютюнджиите,боко с едно кюфте си купува трона,а на гоце и пенсионерите му стигат

18

Ивайло

преди 12 години

Мисля че това не е проблем,като излязат от затвора ще ги изколят и това е!!Решава се веднъж за винаги!Щом няма власт има сатър!Хората се промениха,само политиците не го разбраха..

17

Анонимен

преди 12 години

Нещо много смръдлива тазаи работа, Киро *** яко ги е хванал за топките нашите управници.

16

UK

преди 12 години

Във всяка една нормална държава от белият свят *** и неговата рода биха били осъдени отдавна. Но май "царчето" е обвързан с доста от управляващите и пак ще се измъкне сух.

15

Абсурдистан

преди 12 години

Няма да се учудя ако заведат дело към неизвестен извършител

14

Салахадин

преди 12 години

Тая къща, досущ като репортаж от Либия.Даже същата архитектура вади:)

13

Мошеници

преди 12 години

Докато не минат изборите не очаквайте нищо по случая, изчакват по-добри дни :) иначе губят електората :))

12

Анонимен

преди 12 години

Няма обвинения защото управляващите чакат да минат изборите за да ги пуснат поради липса на доказателства.

11

A

преди 12 години

обаче климатиците наистина са махнати предварително от къщата ...

10

Анонимен

преди 12 години

До 4Докато твоята им дава защо трябва да се занимават с глупости.