139

ikavalov

преди 12 години

офф Мимии, мимикъде си тръгнал и ти, процент не можеш хвана

138

Анонимен

преди 12 години

В момента само политика Костов осъзнава на държавническо ниво какво се случва в БГ... Предупреждаваше и за Виденов...и за Симеон... и за Тройната коалиция..., а за Доган казваше,е е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ...Обаче българският народ е заспала кокошка, вика, скача по митинги пет-шест дни, а после се надупва да го клатят няколко години...Докато не се вземе насилствено ограбеното от олигарсите, нищо няма да стане. Така че, за Доган е абсолютно прав, все отнякъде трябва да се започне...

137

до 147

преди 12 години

Точно така си беше,когато бях бременна през 1988г.нищо нямаше,всичко се даваше изпод щанда и тогава бяха на власт "магазинерките" и сега такива като тях се оплакват и реват как някога с 120,00 лв. били си купували много работи, а защо ние тогава не си купувахме?до ***-наистина си смешен,как са стигали 60,00лв. направи си само една малка сметка колко беше олиото-1,20 и т.н.

136

Эээ

преди 12 години

Даа, възродил се е - търсят ги, когато им трябват хора за псуване или теми в сайтовете за вицове. Леле, този мистър Бийн какви ги говори:)))

135

Анонимен

преди 12 години

Възродил се ама на кукуво лятоооо!... Костов й *** мамицата на Синята идея. Ах, как го мразя този предател. Оказа се Троянски кон на КОМ-МАФИЯТА...:(

134

Анонимен

преди 12 години

Само като го видя този и останалите от т.нар "десни партии" ми се провръща.

133

Анонимен

преди 12 години

Какво възраждане бе? Вие сте един файтон народ. Реститутите измряха а децата им разпродадоха всичко и отдавна напуснаха страната.

132

Уф

преди 12 години

"до Хага" - А бе "Хага" като не живееш отдавна във България, не мога да разбера защо си пъхаш гагата във българските проблеми.Гледай си кефа - там във Хага и това е !

131

До 158

преди 12 години

Здрасти Льольо. Как е времето в Хага ? Не се отклонявай от залените площи които стрижеш с ножиците. Виждам, че си напуснал работното си място и ползваш компютър в някой интернет-клуб. Искам да те уверя, че в България никой не плаче за теб. А ти се пази, студено е, вържи си ушанката и влез във ватирания гащиризон. Така можеш да стрижиш тревата по спокойно. Поздрави за всички български момчета и момичета, които обитават покрайнините на Хага.

130

Спонги до смешник

преди 12 години

153, Казах ти, че спорът е безмислен. Ако един обича сладко кафе, а другият го пие без захар, каква е причината да им размениш чашите. Бъди здрав.

129

смешник

преди 12 години

Това коети ти пиша е вярна. И ми вярвай. Дори като завърших гимназия и ми предстоеше войниклък, моят баща ми намери работа в една коопреация "Агрокооп" близо до хотел Плиска и работех нощна смяна. Пиша ти истината, никога не лъжа. Благодаря ти и някой ден пак може да се срещнеме из форумитеВидях какво е писал 148 номер. Това съм го писал поне хиляда пъти без да се казвам Странджата.

128

Хага

преди 12 години

както се разбира-живея отдавна в Хага-следователно не ме управляват никакви БГ *** и посткомуняги ИЗРОДЕНИ..и да ви кажа-голям е гот,чистота,култура,кеф и приличие!! авий си се ровете и заравяйте из БГ клоакат-барем някое имане или скъпоценност откриете!:-)) бай бай!

127

Анонимен

преди 12 години

Много по-опасен е кандидата за президент Калфин когато говори за несъществуващата средна класа в България, не само защото се прави на ударен и хвърля вината на други, а защото съществуването на солидна и просперираща средна класа в страната е нещо напълно ново и досега непознато. Комунистът Калфин и комунистът Гоце знаят много добре, че създаването на силна средна класа ще означава европеизирането на България и буквално ще означава краят на социалистическите им видения и краят на политическото им своеволие. Така достигаме до най-подлия (и таен) аспект на Калфиновата пропагандна платформа: уговорките с Русия за дестабилизирането на България и за поддържане на болнава икономика с далечна цел отдалечаването й от Европа и постепенното й връщане в сферата на Русия. Но дори и да няма такива уговорки, той още отсега е пльоснал в очите ви отдадеността си на Русия. Така намеренията на тоя агресивен партиен пропагандатор са доста прозрачни за повечето мислещи хора и ако българите гласуват слепешката, ще получат своя Гоце номер 2.

126

Хага

преди 12 години

ако толкоз много си тъжен за БГ комунизЪма РОБСКИ,ПРОГНИЛ и ФАЛИРАЛ многократно -хващай пушката и гората!! Докато главите на такива бъдат отровени с комуноизродщините-дотогава БГ ще тъне в Посткомунистическата клоака,в която отново начело са парт.секретари,рабфаци и др.под партийна ***-че и от обсл.персонал на БКП! честито ви несменяемо и неспасяемо ПОСЛЕДНО място в Европа!! а преди 44г. Белгия се е учила на земеделие от СТАРИЯ БГ ген!! бай бай от..Хага,Холандия,БГ байовци,че и бай ***!!

125

Спонги Do 148

преди 12 години

Бъркаш мноко. Нямам нищо общо с ГЕРБ.

124

До Спонги ( 140)

преди 12 години

В този форум пише още един като теб. Той се именува Странджата. Двамата с него не можахте да разберете, че няма как да се отървете от това да ви управляват бивши или настоящи комунисти. Налага се да свиквате с това.

123

Спонги до смешник

преди 12 години

145, Моля да ме извиниш, ама твоят баща е убит от комунистите, ама те е пращал на бригадите да се учиш на труд. Не ти вярвам. Какво като си виждал морето всяка година. 90% от хората още на втория ден имаха раззстройство. Ч!ешми и тоалетни навън. *** ти почивката. Стола с помии вместо храна. За две кебапчета и топла бира чакаш 2 часа. Мерси. Не е имало всичко. В малките градове месо докарваха 1 път на два месеца.

122

Дангалак е ...

преди 12 години

Този е роден в София, живял е повече от 10 г. в Кюстендил, даже Костов го направи министър. Грешка Костов ! Гледайте го добре на снимката. Той си остана селянин. Говори глупости, възродил се интереса към СДС. В нашата община има само един член, по скоро членка на СДС. На времето баща и краде прасета, осъдиха го. След преврата той обяви , че е бил репресиран и политически затворник. Даже посрещна селянина от с. Веселиново ( Желю Желев) в дома си. СДС може да разчита на 1 глас от нас.

121

смешник

преди 12 години

Драги Спонги, моят баща беше убит от комунистите. Цал живот съм ги мразел и съм отгледан и възпитан с тази омраза. Сега просто , като човек се опитвам да направя паралел, кое тогава беше добре и сега зле и обратното. Искам да бъда обективен. Да може да е имало ограничения в курортите, не бяха концлагери, но пък можех да отида всяка година. Пенсията на майка ми беше 60 лв. , но живееше. Бригадите-да, но моят баща ме пращаше винаги , защото си мислише , че това ще ме научи да се трудя.

120

ННН

преди 12 години

КОЯ И КАКВА Е ТАЯ КАРИКАТУРА НА СНИМКАТА?? ВИЖДАМ КАРИКАТУРА-И КАЗВАМ ЧЕ Е КАРИКАТУРА! НО ИМА ОЩЕ НЕЩО-ЗНЕ СЕ,ДОКАЗАНО НА БГ ГРЪБ Е ЧЕ Е КАРИКАТУРА ИМЕННО! КАТО ВСЧИКИ КАРИКАТУРИ В БЪЛГАРИЯ-ОТ 1944Г. ДО НАШИ ДНИ! ТЕ ЕДНИ ДНИ...БЯЛО,СВЕТЛО НЕ ВИЖДАШ..САМО ЗВЕЗДИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН! ДРУГА ПЛАНЕТА Е БЪЛГАРИЯ!!:-)) С ИЗВЪНЗЕМНИ-РАЗБИРА СЕ! НЕ Е ЗА ВСЕКИ!