27

Анонимен

преди 12 години

До 19 с елекрожен също моще да се реже метал. А на тия двамата братя в тая история, защо им е било изобщо да се занимават с това за $5000 долара. Те да бяха поработили някъде като заварчици например и щяха да ги изкарат тея пари за по малко от месец.

26

Анонимен

преди 12 години

нашите *** бяха направили нещо такова през 90-те. Или по-скоро опит за такова, щото мостът беше баднал върху единия и беше го утрепал.

25

Лелче

преди 12 години

упс, забравихКакво общо има тоя арматурист на снимката с нарязаният мост?!?!?!?!

24

Лелче

преди 12 години

малко сметки15000 кг делено на 7100лв (5000 долара по 1.42 днескашен курс) = 2.11лв за КИЛОГРАМ желязо!при нас 0.35лв. .......

23

Анонимен

преди 12 години

хаха верно ли модерирате думата "***",? :)) ей, тая страна се напълни със злета, явно и на тях им е дошла много цензурата в един момент от живота..

22

$

преди 12 години

За разлика от България, крадците ще усетят истинската строгост на закона.

21

Анонимен

преди 12 години

Супермен бил много отегчен - омръзнало му да се бори непрекъснато с престъпниците. За това решил да се обади на Батман и да му предложи да отидат в някой клуб. Но Батман казал, че ще трябва да си остане в къщи, защото Робин бил болен.Разочарован, Супермен се обадил на Човека-Паяк, но Човека-Паяк казал, че си е уредил среща с Жената-Котка.Най-накрая, Супермен решил да отскочи до апартамента на Жената-Чудо. Като кацнал на балкона и погледнал през прозореца, Супермен видял, че Жената-Чудо лежи гола с разтворени крака. Помислил си:"Аз съм по-бърз от куршум! Мога да вляза там, да правя секс с нея и да си тръгна, преди тя да разбере какво става!"И наистина! Влязъл и след секунда излязъл.Междувременно, Жената-Чудо казала:- Чу ли нещо?- Не, - казал Невидимия - но изведнъж ужасно ме заболя ***...

20

Анонимен

преди 12 години

"Братя задигнали мост в САЩ и го продали за скрап"май сте пропуснали уточнението "братя роми"

19

До 17

преди 12 години

Не зная колко си годишен,но за това ,което си писал се сетих за един виц!След поредното събрание попитали Аслан\по-рано така се казваха ромите\дали е доволен,че са го хвалили.Той отговаря:"Сичко добро,но на сбранието викат другаря Аслан,другаря Аслан,а отвън-до го е.. в ***!"Че сега и ние така!

18

хахаха

преди 12 години

Втората световна война. Немците хващат един *** и го хвърлят в газовата камера. Пускат газта и след 30 минути отварят вратата да видят какво става. От там *** изскача жив и здрав и казва:Абе пичове,ко става тук,ще се издушим и много мирише вътре!

17

Анонимен

преди 12 години

Тия братя, да не са от клана Рашкови???????

16

дан

преди 12 години

18 - пиши на български бе

15

льольо

преди 12 години

Maй е било с оксижен, ама... Нека да видят как се чувстваме ние, като тук постоянно се реже я ЖП релси, я електропроводи.

14

gesha

преди 12 години

ne ne SHTATA MAKSUDA VARNA SUS SPECIALNOTO UCHASTIE NA STOLIPINOVO PLOVDIV XAXAXAXAXAXAXAXA

13

Ром

преди 12 години

На пост 11 бях написал ***, а вие сте ми сменили думата с "роми". Браво! Вие не сте модератори, а цензори.

12

Анонимен

преди 12 години

"1- кака така никой не ги е видял2- виновни са тези дето изкупуват!"Чети бе, чети!!!!1 - "Дългият 15 метра и широк 6 метра мост Ковърт`с Кросинг се намирал в гориста местност на 100 км северно от Питсбърг."2- "и показал на служител на фирмата снимки на моста, направени с мобилния му телефон.Фирмата се обадила на полицията."

11

Анонимен

преди 12 години

ДВАМА БРАТЯ ... и сигурно още няколко брачеда от маалата !!! И най вероятно става дума за щата монтана - врачански окръг

10

хахаха

преди 12 години

Сега вече Уорлик ще яде и ще пие.Братята *** вече откриха Америка и ще я прекръстят на Мангалия.Луда интеграция ще падне.Братя *** у Хамерика има много железо и алумин.Там е Клондайка на света.Там има и танкове М1 Абрамс целия от железо и самолети от алумин.

9

Анонимен

преди 12 години

*** работа

8

Анонимен

преди 12 години

това са дипломати от Катуница