39

Анонимен

преди 12 години

Както с бомбата пред Галерия... БКП-РЗС и Алексей са зад тоя взрив. Платените палячовци тук обаче имат други указания от Кутев - да се излагат като кифладжии и да плюят ГЕРБ. Ако искаха да плашат Диков да са му пратили данъчни, бомбите са прерогатив на комунистите и мутрата Алексей..

38

Чудак

преди 12 години

Защо ЦеКА не даде отговор на въпроса къде е шефът на МВР докато в страната престъпността ескалира. Не знам за вас, но за мен не е нормално в такава ситуация, когато в страната се провеждат и два вота - вътрешният министър да обикаля и да пее по площадите.

37

зъл

преди 12 години

Дам, тези изобщо не щат политически коментари, щото им лъсва червения крадлив *** - не щат политически коментари за този случай, не щат политически коментари за случая Катуница, не щат политически коментари за случаите Цуцко и Танов. Даже смешният им кандидат за президент - помака от Г. Делчев не ще като обикаля и се самоизтъква да говори за политика :))). Странно ако Плевела стане президент за какво ще говори? Сигурно за месене на погача и приготвяне на зимнина :))) Вероятно от компири :))

36

2222

преди 12 години

ало,сайта!с това ли намерихте да ни занимавате! с лекето диков!!!!!

35

Анонимен

преди 12 години

Саботаж, не саботаж...Хайде сега полицията да си изкара парите! Да открие извършителя!

34

Геле

преди 12 години

Той и Сашо Диков си го каза-някой иска да дискредитира правителството по време на посещение на чиновници от Брюксел.Взривът пред галерия пак беше в такъв момент.Саботаж,другари!

33

Анонимен

преди 12 години

"Тезата, според която властта има пръст в сплашването на един критикуващ ги журналист, звучи "безкрайно наивно и подценяващо управляващите"."Е много ясно, че сплашването на журналист подценява управляващите. Те биха го взривили, докато е вътре без да го плашат.

32

бобо

преди 12 години

"Председателят на парламента призова за запазване на спокойствие и въздържане от политически коментари,..."Е, затова иде реч, ... ГЕРБ не иска политически коментари, защото им пречат. Пречи им народа да говори. Трябва да свалим ГЕРБ иначе ставаме Либия.

31

брадваро

преди 12 години

просто так правите избори, но ти поне си яко *** не сещаш, че ще ядеш дървото за тия изпълнения.

30

Мтико бомбата

преди 12 години

Цецке, ГЕРБ взривихте България, на кой му пука за някакъв си Диков.

29

Анонимен

преди 12 години

А някой разпита ли Kocтов къде беше снощи около 22:00 по времето на врива?

28

Анонимен

преди 12 години

Ей,Сашо Диков да не види нещо от другите,и той взе,че се самовзриви !

27

БМБ

преди 12 години

Наивно е да се политизира бомбен тероризъм и да се говори за "наивна версия" пред "наивния" народ преди следствието да се произнесе официално!

26

Анонимен

преди 12 години

Така е, идва с жилетка и се бръсне с жилет!

25

Ваня

преди 12 години

Аууу,какво е станало с това женище,за две години във властта е заприличала на хипопотам !

24

зъл

преди 12 години

Странно как Цеца е пропуснала да спомене любимата версия на гербавите - Ми, то Диков вероятно сам се е взривил :)))

23

Анонимен

преди 12 години

Опаааа, Цецето , ФнимаФай какво говориш...Е сега ще дойде Тиквун Бате и ще каже,че станалото си е на 100% криминален случай, и това докато Цецко пее на концерта на Веско...

22

До СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Едно трябва да и се признае на Цачева - винаги идва гладко избръсната на работа

21

Анонимен

преди 12 години

ПОМОГНИ НА МАЙКА-БЪЛГАРИЯ -- СКРИЙ ЛИЧНАТА КАРТА НА БАБА СИ !!

20

Анонимен

преди 12 години

Хаха, много наивен народ пише тук днес. Били БСП, били ГЕРБ. Вярвате ли си? Когато има задействана адска машина, значи делото е някой от ада - самия дявол, а той е само един - *** кожа и носи инициали И.Й.К.!!!