504

Анонимен

преди 12 години

Комунистите за последните 33 години управление три пъти докараха България до фалит. През 1960 г. когато Т. Живков е принуден по най-криминален начин да продаде златния резерв на Съветския съюз, за да си спаси кожата. През 1977 г. , когато в своята визия за развитието на икономиката много бързо натрупва онези 6 млрд. долара дългове към западни банки, които България не може да изплаща и той отново опира до заеми от Съветския съюз. И разбира се, през 1989 г. Тогава всъщност фалитът е две години по-рано, а той просто продължава живота на своето управление изключително със заеми от западни банки. Живков изгражда най-голямата илюзия, която е предлагана на българската нация - че по времето на неговото управление, по времето на комунизма може да се живее справедливо. Без обаче да се казва какви са дълговете, каква е цената на тази илюзия. А тя е 11 млрд. долара външен дълг и 20 млрд. долара вътрешен дълг, фалирало селско стопанство, задлъжнял военно-промишлен комплекс

503

Анонимен

преди 12 години

Ами Станишев защо не вдига врява, явно се е примирил с очертаващата се загуба на изборите и май вече няма да бъде вожд на червените. Нито Ламбовеца ще ви спаси нито демагогията и ежедневните лъжи. Бойко е орисан да спаси България от комунистическото иго, което май ще излезе по-тежко и от турското!

502

leonsio

преди 12 години

"Надявам се Европа да толерира такива държави, които са дисциплинирани и изпълняват поетите ангажименти пред ЕС, отсече Борисов" Ти защо не им кажеш на тия в Европа да не ти говорят така на тебе, бе!?

501

До 534

преди 12 години

Бойко ви удари як шамар на предишните избори, сега се гответе за як шут по гладко избръснатите задни части!

500

Бай Ставри

преди 12 години

Ще помоля г-н Борисов да не пише до мен, че само се излага с плоския си хумор. Даже не до мен- по принцип да не пише!

499

Анонимен

преди 12 години

До 525!!!Личи си , че си зомбиран нискочел плъх, 525! Знаеш ли, тъпоумний, че цяла Европа се хили на овчарските простотии на любимия ти бате ти Боко!? Не става пожарникар, който не ще да си хвърли партийната книжка от БКП до 1991 година и да се натиска за чин в ДС, но да е отхвърлен поради тежки мисловни проблеми, та, не става тоз Гений да седи редом до професинални дипломати и политици! Не се получава!Бай Ганюо, пардон - Боко - вони на лук и простотия!Не става така,525!

498

Халтурко

преди 12 години

Ако някой сложи тази снимка на тоалетна хартия ще избие рибата!!!

497

До 527

преди 12 години

Пепел ти на езика долен некрофил, дано да гориш вечно в ада! Това което пожелаваш на другите дано да ти се върне тройно.

496

Жик-Так

преди 12 години

Бойко Борисов: " Вижте, нямам нито един кариес!" БАН : "Тиква кариес няма"

495

Само Бойко!

преди 12 години

Борисов е най-българския премиер, предишните и премиери и президенти бяха жалки карикатури, които гледаха само да се нагушат. Първанов например беше категорично против НАТО, но като разбра, че тлъстите му многомилионни сметки в чужди банки са застрашени от евентуално запориране и разследване на произхода им, веднага се обърна като фурнаджийска лопата и взе да пропагандира колко е хубаво да влецем в НАТО. Е такива хитреци бяха всички, нагушиха се до 9-то коляно и пак им е малко!

494

do 525

преди 12 години

Да бе Борис-off изобщо не се навежда на ЕС и Русия.... ама изобщо.... EС не ни иска в Шенген, но ние бързаме да изравняваме акцизите си с европейските... Боко първо нямаше да строи Белене, после клекна.... Уж взе лиценза на ЛукОил, ама после какво стана.... Борисов е ***, които беше спечелил доверието на хората, и тези които го вкараха в политиката го използваха за параван да си продължат далаверките!

493

СърФист

преди 12 години

Бойко, вземи да се стегнеш малко. Стига сеир !!Стига палячовщини!!! Минаха две години!!-Почни да вършиш нещо най-накрая или беж докато си още Художник!!!

492

до 525

преди 12 години

Ако това стане ти пожелавам искрено да изнасилят сестра ти на гроба на дъщеря тиМамка ви и герберски буклуци,разсипахте страната *** прости

491

Андон Попов

преди 12 години

... а днес изсипа един хит, който убягна дори и на неговите ревностни коректори. И рече Боко: " ДА ПОДОБРИМ НАШИТЕ ИНТЕРКОНЕКТОРНИ ВРЪЗКИ!"Айде де, що е туй? Ако ще е искал да рече"международни контакти", то преводът от пожарникарски на български ще е: "ДА ПОДОБРИМ НАШИТЕ ВЪНШНОВРЪЗКОВИ ВРЪЗКИ"!Конгениално, както би рекъл Берта Мария Бендер бей.И така, хит след хит... Бай Тошо е като един Аристотел и Платон пред Гения на Боковата Тиква!

490

До 521

преди 12 години

Споко другарю Попов, ще свикнеш на шегичките на Борисов, щото още много години има да го слушаш и да се учиш от такива истински българи, които не се страхуват от големите в Европа, включително и Русия, до като предишните се навеждаха угоднически и мазно им се усмихваха!

489

Българин

преди 12 години

Не мога да Ви оборя, а и не искам! Волята на народа ще стане ясно скоро, тогава ще поздравя платените:) А за всички останали, дерзайте! В спора се ражда истината:)

488

До 519

преди 12 години

Стъмни се и Некрофилите пак изпълзяха!

487

До Байко Ставри

преди 12 години

Горещ летен ден. Зайо Байовото СтавЛи пак на горещата линия. - Кажете господин другарю каква си избирате, руса или черна. Абе каквато и да е, ама да е приятел на Станишев, казал Бай СтавЛи и си облизал подбеления мустак!

486

Андон Попов

преди 12 години

Чатърииииии,Няма ли опасност така да привикнем към Боковите шегички стил "ранен Стоичков" и един ден да остановим, че не можем да пръднем без Великия Мозък от Хераково да е пръкнал поредната сентенция. То не бе "лош мат,риал", "садене на картоф", "ядене на филия със мас от *** и ритане на мачле със скъсани гуменки", "защо не гледате овце, Европа има нужда от агнешко?!", "какви са тия АР-технологии, стига вишисти", та днес ни пробута и сравнението със слабия български отбор по футбол...

485

Анонимен

преди 12 години

"Но на вас ви харесва да си драскате по форумите и да се оплаквате, нали? Изключвам тези, които го правят за пари разбира се! "Браво 514, добро себеописание си правиш :D :D Хем и за парите си признаваш :D