64

аз

преди 12 години

Ами като се замисля, тоя може и да не лъже. Киро бил спонсор на Цвъки и МВР-то, а сега МВР-то покрило разходите по мурафета. Демек МВР е платило с парите на Рашков :)

63

Анонимен

преди 12 години

Държава в която подслушани разговори на премиер и вътрешен министър се въртят по медиите иска да е пуснат в Шенген.

62

само питам?

преди 12 години

А кой плаща на полицаите ,които бяха ,и са още в Катуница,Пазарджик и Пловдив ...?

61

Срам за българите !

преди 12 години

Киро *** го разкарват с 5 коли охрана, 200 души жандармерия му пази палатите, а за българските деца няма пари за... лечение ! Дотам я докарахме, мили сънародници ! Срам за всички нас !

60

Васко

преди 12 години

Направо ви повервах, че МВР не е плащало хотелите на ***-гласокупувач.Освен да е Тъщата тогава ...

59

ДО 54

преди 12 години

А то кои от ---политиците не са ---предатели ?В политиката ---МОРАЛ и ПРАВИЛА ---НЯМА !Тогава ---всичко друго отпада ,няма за какво да говорим !През 1934 -1940г,бяха забранили в БГ всички партии ---държавата беше най-добре !Сега БГ е Африканска провинция!*** купиха ---българите ,а българите се ---продадоха------?-----?Вината е на продажните БГ в институциите ,не на Крал КИро !

58

Да бях един манго !

преди 12 години

Еххх, *** да си в Булгаристана !

57

Анонимен

преди 12 години

След още 10 дни, ще имаме и ние обвинения - за хората, които нападнаха палата на Киро! Линч предполагали... Това си е "измиване на ръцете"! Тяхното бездействие за ареста на този мафиот, който в продължение на 22 години си е абсолютен "ЦАР" в неговия район - това е! Нека да кажат охраняващите, колко пари от данъкоплатците взеха! Те продължават да ни смятат за тези, които им вярваме...

56

Vesela

преди 12 години

Всички *** вън от България !!!

55

комунист съм,НО...

преди 12 години

докато ,...Р. Овч .,Р.Петков ,и Първанов са в БСП ,никога ...за тях----ТЕ ПОГРЕБАХА ----БСП!

54

Силиц

преди 12 години

100 хилки за два хотела и път Боровец-София? Аз май си изчислявам разходите по-добре. Ще ви се връща мазно на всички, нахални крадци и убийци.

53

АВТОГОЛ

преди 12 години

Това е поредния автогол на МВР, за кой път се дънят и то по-най просташки начин. Убийството щеше да се потули и но благодарение на тези смели младежи, видяхме на какво са способни тези гадни полицаи и тези от ГЕРБ. Тези хора не работят за България те са предатели. Вместо веднага да го арестуват и да проведът следсвие, те го извеждат с цялата му фамилия. Срам и позор, как може и с каква наглост се оправдават. Народе, недей да гласуваш за тези предатели, тези от ГЕРБ са най-големите предатели.

52

...Анонимка...

преди 12 години

хахаха Поредния порно сериал на Боко Тиквата , Цецо Шлифера и нов актьор - Вучков , изпълняващ ролята на вибро масажор

51

имаше един лаф...!

преди 12 години

"Обещал съм ,да не го закачам".......!

50

Хлапето

преди 12 години

Не съм защитник на бсп, дори няма да гласувам за тях. Но искам да ви припомня какво се случи когато станаха скандали с двама министри от предишното правителство. И то много по незначителни неща без никакви уличаващи ги в каквото и да било материали. Става въпрос за Р. Петков и Овчаров. ТЕ ПОДАДОХА ОСТАВКИ ЗАРАДИ ОБЩЕСТВЕНИЯ НАТИСК! А сегашните наглеци ги хващат на местопрестъплението, дет се вика, и никой не поема никаква отговорност! Все някой друг е виновен. Виновен е народа че ги търпи!

49

До пак ли

преди 12 години

Изглежда ,че си цар на дезинформацията,обучаван от такива като Цецо Пудела!Къде ги видя двата тона дрога,когато те са 660 кг и кой е този комунистически водач?Защо намесваш името на Румен Пегков/не го защитавам/,който си няма хал хабер от цялата работа?Кога беше акцията в Опицвет и срещата на Р.Петков с братя Галеви?/Къде се намира х... на камиларя и къде е п...на камилата/И престани с твоята простотия да я поместваш в коментар на различни статии!Хората все пак помнят някои неща!

48

Анонимен

преди 12 години

до 43.защото трябва обвинение,което ще издържи в съда.то и сега не са го задържали за убйството на ангел.

47

Анонимен

преди 12 години

ДА СЕ АРЕСТУВА ЯНЕ ЯНЕВ.СЪЩО И ТРАКТОРА.А ГОЦЕ ЗАТВОРА МУ Е В КЪРПА ВЪРЗАН.

46

Анонимен

преди 12 години

Я дайте новината за арестувания крадец в Бояна, успял да избяга с полицейската патрулка, сега я прочетох във друг сайт...

45

Анонимен

преди 12 години

въпроса е от къде на къде трактора,яне янев,станишев,и гоце си позволяват да подслушват министри,защото зад това стоят точни тия ***.мисля че трябва да се арестуват незабавно.НЯКОЙ СЪМНЯВА ЛИ СЕ ОЩЕ ЧЕ МАФИЯТА СА;БСП,РЗС,ГОЦЕ,ТРАКТОРА+ДПС И СДС.ЕТО ТИЯ СА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ.ЗА ТОВА НЕКА ВСИЧКИ ДА ГЛАСУБАМЕ ЗА ГЕРБ И САМО ЗА ГЕРБ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СТАВА СТРАШНО...МНОГО СТРАШНО.