11

Анонимен

преди 12 години

2, 80% от американците също нямат международен паспорт! До Канада и Мексико могат да ходят с лична карта, а на тях толкова виждане на свят им стига!И аз си спомням за случая с Джордж Буш младши! Демократите много му се подиграваха, че не е ходил в чужбина и няма как да разбира международната политика, но отговорът на републиканците беше, че Буш е бил патриот и затова не е ходил в чужбина :-)

10

БАЧКАТОР

преди 12 години

Нищо те и СССР навремето изкараха 10 години безполезна война там. Що и вие да не повоювате?

9

Хиената

преди 12 години

Абе , той да се радва , че руснаците не снабдяват талибаните със съвременно оръжие. Нищо лично , просто ей така да си върнат жеста от 80-те.

8

Анонимен

преди 12 години

Не знаели достатъчно?! Не видяхте ли колко пострадаха руснаците колко жертви, инвалиди и милиарди , потънали за тоя що духа? Ама нали сте алчни, само ви дай да грабите на оня край на света.Няколко пъти нарасна производството на опиум, откакто САЩ са в Афганистан. И владеят точно тази част,в която са опиумните полета. Останалата част на страната просто не ги интересува.

7

Мурат

преди 12 години

Знаят да убеден съм,терористите (САЩ )Вие не сте ли?

6

Анонимен

преди 12 години

USA I EU NARUSHAVAT SISTEMNO PRAVATA NA CHOVEKA V AFGANISTAN KADE SA AMNESTI PEDEREISHENAL

5

кораб татко

преди 12 години

друго си е да контролираш износа на опиумен мак в афганистан. на американците трябва да им е евтино твърдото за да могат си го позволят и в гетата и да са послушни.

4

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Жив хамерикански плъх,но и с него бих си легнал цър цър

3

Анонимен

преди 12 години

Ген. Маккристъл беше отстранен от поста командващ на международните сили в Афганистан, след като списание Rolling Stone публикува подигравки на негови подчинени по адрес на вицепрезидента Джо Байдън. По-късно беше установено, че нито генералът, нито подчинените му са направили нещо нередно.МдаааааааааааааааааааСтрана на свободата и на свободата на словото.Хахахахахахахахаа

2

Анонимен

преди 12 години

Не знаехме достатъчно и все още не знаем достатъчно. Повечето от нас, аз включително, имахме много повърхностна представа за ситуацията и историята, и имаме плашещо опростенческа представа за близката история, за последните 50 години, каза ген. Маккристъл.Истината е, че 99,99% процента от американците, включително и техните президенти имат същият проблем! Показателно е, че Джордж Буш младши получи първият си международен паспорт когато стана президент!

1

Анонимен

преди 12 години

Егати карикатурата е тая крива физиономия.