59

Тялото

преди 12 години

Да, бе! Да се върне някой на работното си място си е чиста политическа провокация.Да не са му в отпуска сценаристите?

58

До Ahmet

преди 12 години

Толкова ти е бил капацитетът. Нали и ти си от матриала.Тя и Него майка Му го е учила, но както сам си призна, нищо не е научил. Защото е бЕгал от уроците. Вместо на английски, ходил на мачле. Конгратюлейшънс!

57

AHMET

преди 12 години

Известно е, че ДОГАН лично е получавал паричната помощ за ДПС от турските разузнавачи в София, както и това, че той на никого не се е отчитал. Сериозни източници твърдят, че турската помощ била около 300,000 долара месечно.Мотото на ДОГАН става ГРАБВАЙ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ, ЗА ДА ПРАВИШ ПОВЕЧЕ ПАРИ .

56

в събота също

преди 12 години

‎"08.10 (събота), 19.00ч., гр. София, Пилоните на НДКОбединени непартийни органиции (ОНО), Ви призовават да се включите към траурното факелно шествие и погребението на покойното Народно доверие. Ковчегът ще бъде изложен за поклонение от 19.00 ч. пред пилоните на НДК. По-късно с факелно шествие, катафалката ще се придвижи по бул. "Васил Левски", площад "Народно събрание" до Паметника на Незнайния войн, където ще се отслужи опело. ОНО: Black legion MC, Гражданско сдружение "Сила", Съюз за свободен интернет(Zamunda), АРГО, Сдружение на частните детективи."

55

Анонимен

преди 12 години

Две неща пречат на България1. Комунизмът2. Ориенталщината

54

AHMET

преди 12 години

ДОГАН желае да контролира целият турски етнос така, както управлява и контролира ДПС. Но етносът е нещо много по-голямо от партията ДПС, а привържениците на ДОГАН все повече намаляват. Това е истината, която ДОГАН се прави че не вижда, но това се забелязва от неговите хора и от целият турски етнос.Единоначалието при нас е било винаги нашия стил на работа и който не го изпълнява вън, казва заплашително ДОГАН.Той до такава степен е обсебил властта в партията, че нито едно участие на представител на турското малцинство във властта не е минало без личното му одобрение. Единственият закон в ДПС е каквото каже шефът.

53

До 42

преди 12 години

Защо да говори Плевнята. Той от Краля слънце може ли да вземе думата. А и има забрана да говори и да участва в дебати до второ нареждане. Само след повелята Му.Калфин може да е всичко, но е с име в Европа и е признат като Личност

52

Анонимен

преди 12 години

Прав е, че не можаха да вземата решение. Полицията можеше да размаже *** и вандалите които палеха чужди къщи, но не смееха заради изборите. Не може от един битов скадал, когато един младеж решил да се репчи и да се прави на мъж излиза пред буса да се кара на шофьора, а шофьора решава да се направи на по-мъж, пали буса и го прегазва - и от това още малко гражданкса война да стане. Просто трябваше да ги размажат тези *** които вандалстваха но заради изборите им се размина. Сега обаче би трябало да им е ясно какво ще им се случи ако тази *** пак тръгне да чупи и да пали.

51

Веселина

преди 12 години

Кой му го облече тоя ужасен пуловер на бате Бойко, бе?! Абе, това е безобразие!!! Как може, заболяха ме очите само да го гледам с тая ножица и с тоя пуловер!

50

AHMET

преди 12 години

ДО 48...ТАКА МЕ УчИХА 20 ГОДИНИ

49

AHMET

преди 12 години

лед като на ролята му на балансьор, или дори на политически посредник в България се сложи край, ДОГАН получи най-сериозният ритник, както той самият обича да казва. Това е основната причина за неговата психическа лабилност.ДОГАН продължава да използва турският национализъм, нещо с което още иска да впечатлява турците у нас и да подчертава различията им с българите. Но и тук допуска сериозно подценяване на действителността. В сегашното правителство без ДПС, има турски министър и други ръководни дейци турци и никой от тях не е обвинен, че краде, или раздава блага на близките си. Нещо повече, турците чустват, че сегашната власт с нищо не ги заплашва, нито етнически, нито религиозно. Поведението на правителството спрямо турците в много голяма стапен обезсмисля национализма на ДОГАН.

48

ДО Ahmet

преди 12 години

Добре е първо да се научиш да пишеш граматически правилно на български.Защото сЪдбата ти е жалко да зависи от конфигурацията, която продаде Булгартабак на ДПС и се готви да продаде ЖП превози и Български пощи на ГЕРБ.

47

за 43

преди 12 години

Това не му попречи да изневери на думите си обаче.

46

леко напомняне

преди 12 години

7-ми октомври!СТАРА ЗАГОРА 18:30 - ПРЕД ОБЩИНАТА!ВРАЦА- 18.30 ПЛОЩАД "БОТЕВ"БУРГАС 19.00 Паметник "Альоша"ПЛОВДИВ 18.30 - пл. СъединениеСОФИЯ 18.30 - Събиране пред НДК (пилоните)ВАРНА 18.30 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"РУСЕ 18.30 - пл.Свобода, пред общинатаПЛЕВЕН 18.300 - до ЧасовникаВ.Търново - 18.30ч. пред общината!Ловеч - 18.30 пред СОУ"Климент Охридски"!Шумен - на входа на градската градина - 18.30Добрич-пред мола (пл.Свобода) 18.30Перник - 18.30 - Минна дирекцияМонтана - 18.30 - Паметник В.ЛевскиДимитровград - 18.30 - Пред общинатаЯмбол (ПРЕД ОБЩИНАТА) 18.30 Казанлък - парк Розариум 18.30Разград 18.30ч - ХРАМ ПАМЕТНИКА НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИСилистра - 18.30ч. пред 31-ви полк.Благоевград - 18.30ч. пред Общината.СЛИВЕН - 18.30 -Площада пред паметника на Хаджи ДимитърПанагюрище - Вечния огън - 18.30ВИДИН 18.30 НА ПЛОЩАД БДИНЦИХАСКОВО 18.30 - Площад съединение

45

Решение

преди 12 години

1.Всеобща трудова повинност и премахване на соцпомоща. 2. Целодневни детски градини и училища за ***. 3. Ужесточаване на криминалното законодателство като при соца - затвор при неспособност за доказване на източника на доход. 4.Кастрация при педофилия. 6.Задължителни цивилизационни курсове за *** с базови знания за елементарно общение и поведение. 7.Разбиване на гетата и разпръскване на *** квартали след успешно социализиране.

44

ПРОТЕСТЕН ВОТ

преди 12 години

Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в листата.

43

AHMET

преди 12 години

Аз съм човек на делото, посветил съм се на борбата за права на турското население. По-скоро ще заложа главата си, отколкото да отстъпя и милиметър от постигането на тези права. Това е съдържанието на действията ми, първата ми МИСИЯ. Непосредствено свързана с нея е и втората ми МИСИЯ да направя всичко, за да може у помаците да се изгради турско самосъзнание. Това са хора, изключително предани на своята религия и вярващи, че са турци. ДПС е задължена на обстоятелството, че съществева Турция. От страх пред силата на Турция, българите не посмяха да ни попречат да участваме в изборите. СТРАХУВАТ СЕ ОТ НАС, ТЪЙ КАТО ЗАД ГЪРБА НИ Е ТУРЦИЯ.Това са думи на АХМЕД ДОГАН изречени на 12 юни 1990 година.Само след 2 години, този човек пое управлението на България.

42

Анонимен

преди 12 години

Най-възпитаната кандидат двойка за президенти са Плевнелиев и Попова.Калфин много се сърди когато Герб говорят за тяхните золуми а от устата ме не излиза името Плевнелиев .Калфа *** като всички комунисти кажи ти какво ще направиш а не говори за Герб,защото още по-вече ми падна в очите ! Да сте чули Плевнелиев да говори за други полит. партии и да плюе ? на това му казвам толерантност а на Калфин и цялата му партия тази дума им е неизвестна те са свикнали с бутоните да влизат...

41

Анонимен

преди 12 години

Много политици не само Доган управляват хората плашейки ги с дестабилизиране на етнически мир.

40

ДО 25

преди 12 години

Не гласувай за конфигурацията ГЕРБ-ДПС-АтакаТова е истината - Тройната ламя действа здраво на хоризонта