78

до 54

преди 12 години

и всички останали които пишат повече от 500 символа - как става това ?

77

аз

преди 12 години

66 иска ти се ама няма :) Твоя командир и него го видяхме :) Гласувал съм за него и се срамувам от това

76

Анонимен

преди 12 години

Как очакваме да вървим напред като народ и като нация? Държим се като първокласници ... всеки гледа да клюкари и да изкаже съученика си пред директора. И после ми говорят за честна предизборна игра. Българи, спрете да се занимавате с политика и да ги слушате тези некадърници и си гледайте бизнеса и живота.

75

до 74

преди 12 години

Да живее братският виетнамски народ, *** се в устата на САЩ с такъв порцион като количество и качество, че още не може да бъде преглътнат от Световния господар.

74

САЩ

преди 12 години

Ние се изсрахме в устите на всякакви националистически *** и се изпразнихме в *** им. Затова ли националистическата воня достига и от другата страна на океана

73

Посетител

преди 12 години

Нека всички ние, посетителите на форума, да се изсерем задружно и великодушно в смърдящата уста на 69, с цел подобряване на хигиената и миризмата и.

72

Патриот

преди 12 години

69-ти доста е изопачил истината. Момчето загина в името на българщината. Поне имаше полза от това- след този случай българския народ се събуди и почна да си търси правата. Ако може още някой друг българин да бъде утрепан от ***, турчин, евреин, американец или европеец, това би поедйствало много половително на българската национална клауза. В името на свободата на България ще има жертви, но ние патриотите ще направим всичко тези свидни жертви да не са напразно. Свобода за България.

71

до 69

преди 12 години

Явно си един от тези които са били в микробуса щом си запознат с такива подробноси.

70

за 69

преди 12 години

ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ ***? ДАНО ПУКНЕШ *** ТАКЪВ. МИКРОБУСА НЕ Е СПРЯЛ, УБИЛИ СА ГО ЗАЩОТО Е БИЛ БЪЛГАРИН.

69

до 57

преди 12 години

"Никой не те кара насила да взимаш наркотици,а момчето го убиха насила,това е разликата....Но ти си *** платен драскач... "Никой не е карал насила момчето да се репчи на ***. Микробуса е спрял преди да потегли и да го прегази, момчето е могло да се отмести и да даде път. Сам си е избрал - нека ме сгазят, но няма да дам път на ***.

68

до 43

преди 12 години

Слави Трифонов наверно вече проявява старческо слабоумие... Когато той няколко пъти канеше Симеон Сакскобурготски за гост и последния отказваше,Кеворк Кеворкян на лична среща с него му даде идеята,като не идва царят покани другия провъзгласен за такъв-"цар"Киро и Слави го послуша и покани Рашков който разбира се не отказа и дори дойде с "принца"-синът си.Това е истината

67

Син

преди 12 години

Кви сини бе? Костов *** хич не ми и мяза на син. По-точно би било черничките(шепата заблудени овчици около *** Костов)

66

ДА

преди 12 години

КОМАНДИРА ДА ДОЙДЕ!65 ГОДИНИ СТИГАТ!КОГА ВРЕМЕТО ЩЕ СТАНЕ НАШЕ?НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ И ЗАПЕЙ ОТНОВО ПЕСНИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА!

65

Анонимен

преди 12 години

Хаа, хааа, хааа, присмял се графа на разжален испански!Че те сините си купуваха *** гласове на вътрешнопартийните си избори!!!

64

Анонимен

преди 12 години

Ето го вашия кумир:Р. ОВЧ. ОТКРАДНАЛ $21 МИЛИОНА ОТ БУЛГАРТАБАК Всеки месец в продължение на 7 години фирми- пощенски кутии превеждат по 200 000 долара за фирма на депутата от БСП

63

аз

преди 12 години

Съгласен съм,че Герб, БСП и пр. използват гласа на малцинствата само не знам защо Синята коалиция изключва себе си :) Нека си пропомним кой създаде ДПС...това е продукция точно на СДС...аз затова няма да гласувам за нито един от горните...това господа включва и вас Синята коалиция

62

58

преди 12 години

58, Къде излезе "картончето" за Костов? Май си чел-недочел заглавие на статия в парцала 24 часа днес :) Става въпрос за говорителя на СДС, не за Костов :) :) :) :) :)

61

56

преди 12 години

56, Губиш си времето. Тези "умници" не приемат чуждо мнение, защото те са месии и просветители :) Всъщност, в повечето случай са просто психично болни с достъп до Интернет :)

60

43

преди 12 години

43, Ти ако вярваш на Слави Трифонов си за оплакване, бе пич !Славчо винаги е бил слуга на червените ***. За какво им е на СДС да водят Киро ***, като още тогава бяха на нож със Славчо Селяка ??? Да не са луди ????

59

Само за малоумни !

преди 12 години

" България ще стане резерват на посткомунизма в Европа, завършват от Синята коалиция.".........Защо ЩЕ стане ?....България е единствената страна в Източна Европа , в която след 1989 година бившите управляващи , бяха преизбрани безапелационно отново . И щедро деляха властовите блага със сегашните "сини" оръфлеци ....