49

До 44

преди 12 години

Я мръж обратно да си пишеш домашното. Youtube е html5 съвместим от сигурно 2 години. Флаш се пази за обратна съвместимост, е за такива като теб с морално остарели компютри и кобилни устройства.

48

ТЕХНОЛОГ

преди 12 години

...рлих още толкова за ремонт6.Нетбук асус - на 4 месеца е и вече се появяват черти на дисплея7. американския ми Дел работи вече 5та година безотказно8.турска пералня беко 6 месеца работи и изгоря мотора9. върнах си се пак на немската миеле - 20 годишна, ама не се нуждае от ремонт вече 20 години (сменял съм само дреболиите - уплътнения и една пружина за барабана)10. телевозор ЛГ- 3 години и го изхвърлих, щото ремонат ми бе мн скъп11. стерео уредба шарп(произведена е в япония)-дефект сл.6 г

47

Анонимен

преди 12 години

Samsung e nai-dobroto koeto moje da sashtestvuva kato smartphone,sravnete samo Samsung Omnia 7s i phona i shte vidite kva razlika ima,a s novia *** update ,ne stava nikvo sravnenie veche.Omniata struva 200? a i phona 600?.Plus tova znaete che I phone izpolzvat chasti na samsung.Do 1-2 godini pazara shte im prinadleji...

46

koko

преди 12 години

фон мон... айди де..иде бойкофон.

45

ТЕХНОЛОГ

преди 12 години

Аз искам да ви разкажа малко за досега си с техниката. Ейпъл не съм си купувал досега, защото съм глупав естествено. Ще разберете защо съм притивник на далечноизточните стоки:1.Първият ми телефон бе шведски ЕРиксон - 5 години2.Финладска нокиа - 6600 - 4 години (още работи между другото)3.после китайски сони ериксон-1 година и след ежеседмични дефекти го смених при оператора за4.унгарска нокиа даде дефект след 1,5 год.5. имам 2 лаптопа: Гигабит, В961у или нещо такова - дефект на 6я месец хвъ

44

Иван

преди 12 години

Пичове няма как Епъл да измисля всяка година революции, колкото и да ни се иска :)

43

IT

преди 12 години

Това ли е новото? Че то същото като предишното! :-)) SAMSUNG GALAXY S2 и бъдещият WIndows Phone от това ли щяха да бъдат застрашени?!?! Смех! :-D :-D

42

redordead

преди 12 години

то понеже ютюб са нещастници затова и те позлват флаш...

41

Анонимен

преди 12 години

Всеки, който Iphone мисли, че другите го мразят и му завиждат. Сигурно му завиждат и за анцуга Adidass, Голф 3ката с лети джанти и сребърният ланец, изкаран върху *** от чалга и кебапчета тениска. Никой не завижда на хората с Iphone, просто ги съжаляваме. Само в България има простаци, които дават по 2 бона за телефон, който в чужбина струва няколко пъти по-малко!

40

до 24

преди 12 години

Пич, стига избива комплекси :) Виж сайта на Мтел: iPhone 4 16GB, М-Tel SURF NO LIMIT M: В кеш е 999лв., на същият план Samsung Galaxy S II в кеш е 919лв. - същата цена. Така ще стига сте избирали комплекси и да се правите на гъзарчета и да говорите глупости за кисело грозде. А тези 80лв. разлика са нищо при 1000лв. Всеки си има предпочитания. Имам и iPhone и Android и кво..гъзар ли съм? iPhone не ми допада, стои за тестове на приложения, а си ползвам Андроид-а. Други предпочитат iPhone :)

39

Анонимен

преди 12 години

Имам всичко на епъл буквално и очаквах тази премиера, но честно казано съм доста разочарован.More of the same.Това е губещ ход, определено. Трябваше да покажат нещо наистина революционно ново, а не междинка, каквито са S версиите.

38

До 8

преди 12 години

Бенчмарк знаеш ли какво е? Виж тестовете правени с Iphone 4 и примерно Samsung Galaxy S2. Освен това прочети сравнения на iOS и Android за да разбереш колко по-функционален е Android. Повече няма какво да се обяснявам. Както казах Iphone е само за гъзарийката.

37

до 15

преди 12 години

А тук в Испания с най-скъпите оферти ти го дават безплатно. И не само Айфон, ами и останалите. Иначе със средна по цена оферта на договор ти го дават за 100 евра. Но тук има нещо друго. Под средна разбирай 30-35 евро месечна със стотина минути ;)

36

до 35

преди 12 години

Човекът казва, че не е богат, а ти четеш като *** читанка :-)) Предполага се, че човек с автомобил за 45 хиляди е човек от средната класа, макар че според мен човек с подобен автомобил може да се сметне за богат, като се има предвид кошниците, които се движдат по пътищата ни! Очевидно обаче човека не е *** с Айфон, който се вози в трамвай, живее под наем в Овча купел и се мисли за тарикат!

35

feww

преди 12 години

Според мен всички, които плюят тук по ифона, просто нямат такъв :) Не се обиждайте, ама си е така!НЯМА недоволен юзер на айфон...

34

Анонимен

преди 12 години

Flash-ът умира?!?! Да, тук очевидно пишат само селски простаци, които си нямат ни най-малко понятие от техника и софтуер! Интересно колко от защитниците на Iphone имат Mac?!?! Сигурно един на хиляда! Защо ползвате "тъпите" Windows-и, нали сте тарикати?!?! :-)))

33

До 32

преди 12 години

С авточобил за 20к евро се имаш за богат????Боже, боже.. да се смея ли, да плача..

32

Анонимен

преди 12 години

Стига с тази липса на Flash, не разбрахте ли, че флашът умира с пълна сила, всички големи сайтове вече работят с HTML 5, който прави флашът напълно излишен.Българските селски сайтове стил вбокс естествено не са хтмл5, защото са билднати на основата на опенсорс от преди 8 години.

31

Иво

преди 12 години

Карам автомобил за 45 хиляди и пак не се смятам за достатъчно богат, за да си купя телефон за 2000 лева! Една NOKIA 6303 ми върши перфектна работа, а и не трябва да я зареждам всеки ден като бунак с риск да пропусна някое важно обаждане. Телефоните все пак са за разговори, но ако случайно искам да прочета новините или спорта пак мога да свърша това с Nokia-та, която струва 200 лева.

30

24

преди 12 години

24, Селтик, и кой ти каза, че трябва да си богат за да си купиш епълски тел? Това не е Ферари, бе мен :) Май не знаеш какво значи богат човек :)